معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات به تشریح جزئیات رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی پرداخت.
  • ۱۴۰۰-۱۱-۰۴ - ۱۶:۰۱
  • 00
جزئیات رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد در واحد علوم و تحقیقات
جزئیات رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد در واحد علوم و تحقیقات

به گزارش «فرهیختگان» به نقل از واحد علوم و تحقیقات، سید بابک مظفری معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با رویکردی تحولی در حرکت به‌سوی دانشگاه کارآفرین و دانشگاه حل مسئله گام برمی‌دارد.

مظفری با بیان اینکه کاهش فاصله با تعریف مأموریت‌های جدید و یا بازتعریف در مأموریت‌های فعلی دانشگاه امکان‌پذیر است و توجه به مسائل و مشکلات جامعه و ارائه راه‌حل‌های اجرایی و نوآورانه برای آن‌ها در صدر قرار گیرد، ادامه داد: به همین دلیل مأموریت‌های مختلف ازجمله کارآفرینی و حل مشکلات جامعه و صنعت با رویکردهای نوآورانه و ابتکاری در سند تحول و تعالی دانشگاه جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی به آیین‌نامه‌های «حمایت از فعالیت فناورانه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی» و «حمایت از فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی» اشاره و تصریح کرد: مهم‌ترین نکته در ارتباط با این دو آیین‌نامه، این است که از ایده‌های کارآفرینی و آشنایی دانشجویان با کسب مهارت‌های تخصصی و حرفه‌ای و نیز تلاش در مسیر حرکت ایده به محصول، همتراز با انجام سایر فعالیت‌های پژوهشی و انتشار دستاوردهای پژوهشی در مقالات و مجلات معتبر علمی و تخصصی حمایت می‌کنند.

مظفری از دیگر اقدامات مؤثر برای تعالی بخشی به اهداف و رویکردهای فناورانه و نوآورانه را ایجاد سازوکاری مناسب برای حمایت مالی و تأمین هزینه‌های لازم جهت ارتقاء سطح بلوغ فناوری (TRL) معرفی شده توسط واحدها، هسته‌ها و شرکت‌های فناور مستقر و مرتبط با دانشگاه عنوان کرد و افزود: برای این منظور صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس و راه‌اندازی شد و هدف اصلی آن ایجاد یک اکوسیستم مالی برای کمک به فعالیت‌های دانش‌بنیان و طرح‌های نوآورانه است.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در تشریح رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه در حال برنامه‌ریزی و اجرای این رویداد بزرگ ملی برای حمایت همه‌جانبه از فعالان حوزه نوآوری و فناوری خود است. این رویداد با سه شعار اصلی خود با عناوین «هزار گروه پژوهشی و زیرساخت»، «هزار ایده و استارت آپ» و «هزار شرکت فناور و خلاق» شناخته می‌شود که ان‌شاءلله در اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه قصد دارد در هریک از عناوین مذکور بهترین و برترین‌های خود را به فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور معرفی کند، ادامه داد: این رویداد فرصت بسیار خوبی است برای اساتید و اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و حتی علاقه‌مندان حوزه فناوری و نوآوری تا توانمندی، قابلیت، استعداد و خلاقیت خود را به صاحبان صنایع، سرمایه‌گذاران، سازمان‌ها، ارگان‌ها، نهادها و فعالان اقتصادی حوزه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارت آپی، معرفی کنند.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گفت: از دیگر اهداف برگزاری این رویداد، ساماندهی ظرفیت‌های سخت‌افزاری و دانش‌محوری واحدهای دانشگاهی در حوزه‌های فناوری، پژوهشی و تحقیقاتی و آزمایشگاهی است. همچنین در این رویداد سه‌روزه این امکان فراهم می‌شود تا جامعه مخاطب بیشتر و از نزدیک با گستره و اهمیت فعالیت‌های صورت گرفته و توانمندی دانشگاه در حل مسئله و تربیت دانشجویان کارآفرین و متخصص آشنا شوند.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با همکاری و مشارکت فعال دانشکده‌ها و گروه‌های تخصصی خود اقدامات گسترده‌ای را برای شناسایی صاحبان ایده یا افرادی که دارای مالکیت فناورانه هستند، انجام داده است. برای این منظور گروه‌های تخصصی با اعلام فراخوان در موضوعات مختلف نسبت به برنامه‌ریزی و اجرای رویدادهای استارت آپی و چالش محور در این واحد اقدام کرده‌اند که با هماهنگی دبیرخانه کارگروه اجرایی ستاد در درون واحد عملیاتی خواهد شد.

مظفری خاطرنشان کرد: این رویداد، دارای برنامه دقیق و زمان‌بندی تعریف شده است، بنابراین تمامی رویدادهای استارت‌آپی و چالش محور در واحد علوم و تحقیقات تا قبل از پایان بهمن‌ماه برگزار خواهند شد و در هفته اول اسفندماه، طرح‌های برگزیده برای شرکت در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به دبیرخانه مرکزی این رویداد ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است، حوزه کشاورزی و صنایع غذایی و تبدیلی، دارو، تجهیزات پزشکی و فراسودمندها، محصولات شیمیایی، ماشین‌آلات و تجهیزات فناورانه، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، صنایع خلاق، فرهنگی هنری و گردشگری، فناوری آب و محیط‌زیست و حوزه نساجی، چرم و فناوری‌های مرتبط از حوزه‌های تخصصی تعریف شده در این رویداد است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه‌ها می‌توانند ایده‌های خود را با تکمیل فرم‌های طراحی شده به این منظور به دبیرخانه اجرایی رویداد معرفی کنند. برای اطلاع از محورها و موضوعات تخصصی هر رویداد استارتاپی، تکمیل فرم‌های مربوطه و جدول زمان‌بندی این رویداد، لازم است به آدرس https://innovationroof.ir/hezar و برای اطلاع از آخرین اخبار مربوط به این رویداد در واحد علوم و تحقیقات به آدرس https://srbiau.ac.ir/fa مراجعه کنند.

مخاطبان می‌توانند، جهت اطلاعات بیشتر با مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات با شماره‌های ۴۴۸۶۱۶۸۱، ۴۴۸۶۱۶۸۲ داخلی ۵۰۴۹ یا ۵۱۹۹ تماس بگیرند.

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰