• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۱۰-۲۶ - ۱۱:۵۸
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
پیمان جبلی:

افتخار می‌کنیم قاب رسانه ملی دائما به شهدا مزین شود

رئیس رسانه ملی خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم به اینکه قاب تصویر ما دائما به نام شهید و ایثارگری که این مردان مزین شود. در این دوره جدید صدا و سیما افتخار می‌کنیم قاب رسانه ملی دائما به شهدا مزین شود.

افتخار می‌کنیم قاب رسانه ملی دائما به شهدا مزین شود

به گزارش «فرهیختگان»، همزمان با سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) مراسم آیین تجلیل از مادران و همسران شهدا در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد. 

در این مراسم پیمان جبلی رییس رسانه ملی، سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور و جمعی از خانواده معظم  شهدا، از جمله خانواده ایثارگران رسانه ملی، حضور داشتند.

 این آیین که «همپای ملائک » نام دارد، در تکریم مقام شهدا و خانواده‌های معزز شاهد خاصه مادران و همسران شهدا برپا شد. 

پیمان جبلی رئیس صدا و سیما در ابتدای مراسم پشت تریبون حاضر شد و گفت: خدا را شاکرم افتخار پیدا کردیم در خدمت مادران و همسران شهدا هستیم. از هنرمندان تشکر می‌کنم برای این ادای احترام حضور پیدا کردند. در جمع‌های زیادی صحبت کردم اما در مقابل این دریای عظمت مادران و همسران شهدا غیر از شرمندگی چیزی برای عرضه نداریم. شما عزیزترین داشته‌هایتان را فدا کردید و ما چه داریم.

وی افزود: شهدا ناظر رفتار ما هستند؛ همان‌طور که شما رفتارهای ما را تحت نظاره دارید. شهید ناظر و نگران رفتار ماست؛ شهید منتظر حرکت ما است. شهید امیدوار است همه در مسیر حق قرار بگیرند. یعنی شهدا با چشم و دل نگران و ناظر بر مسیر ما هستند که به کجا می‌رویم. اگر این اتفاق را برای خودمان ترسیم کنیم مسئولیت‌مان سنگین خواهد بود. به همین خاطر نمی‌توانیم به شهدا ادای دِین کنیم. اما باید خدمت شما برسیم تا برای ما یادآوری شود چه ایثارهایی شده تا ما حرکت کنیم.

جبلی رئیس رسانه ملی خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم به اینکه قاب تصویر ما دائما به نام شهید و ایثارگری که این مردان مزین شود. در این دوره جدید صدا و سیما افتخار می‌کنیم قاب رسانه ملی دائما به شهدا مزین شود. شما امانت بسیار بزرگی را بر دوش ما گذاشتید و افتخار پیدا کردم خدمت شما برسم و جمله‌ای ندارم جز شرمندگی و عرض تقصیر برای کم‌کاری‌هایی که نسبت به ستارگان پرفروغ شما اتفاق افتاده است. امیدوارم بتوانیم طوری در این مسیر قدم برداریم که در قیامت سربلند باشیم.

در بخش دیگری از این مراسم، سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پیام رئیس جمهور که ویژه برنامه ادای احترام به مادران و همسران شهدا به تحریر نگارش درآمده بود را قرائت کرد.

صدا و سیما , خانواده شهدا ,

وی خاطرنشان کرد: در مقام شهید و مادر و همسر شهید هم در آیات قرآن کریم و بزرگان ما آمده و من خودم را در جایگاه تفسیر این کلام‌ها و عبارات نمی‌دانم. می‌خواهم در وصف عبارت زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا صحبتی داشته باشم. قرآن کریم وعده‌های الهی را ذکر می‌کند و این وعده‌ها حقیقی است و مادران شهدا بیشتر این مفاهیم و وعده‌ها را درک می‌کنند.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: خدمت هرکدام از مادران شهدا می‌رسیم انگار نه انگار بیش از 30 سال از شهادتش می‌گذرد. حتی مادرانی که در انتظار فرزندان شهیدشان هستند. هر روز با آنها گفت‌وگو می‌کنند و به درد دل‌ آنها گوش داده می‌شود و هدایت می‌شوند. همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند نقش مادران شهدا ادامه دهنده نهضت شهداست و اگر امروز بعد از 40 سال این نظام و مکتب حسینی قدرتمندتر  به این مسیر ادامه می‌دهد به خاطر این مادران و پدران شهداست.

وی خاطرنشان کرد: رشدی که خداوند برای انسان‌ها قرار داده یک راه میانبر دارد که سعادتمندانه است، آن هم شهادت است. شما حاج قاسم را ببینید سال‌ها دنبال شهادت بود. وقتی راز و نیاز شهید حججی را می‌بینم و خیلی از شهدای دیگر؛ تنها انسان مطمئن برای رسیدن به سعادت، شهید است. شهادت قله است و شهید انتخاب می‌شود و تصادفی نیست.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: رهبری در ادامه سخنان‌شان فرمودند برای رسیدن به این قله، یک دامنه‌ای وجود دارد  و آن سبک زندگی شهداست و همه مسئولین، هنرمندان و رسانه‌ها خصوصا صدا و سیما باید این قله‌ها و سبک زندگی‌ها را ببینند و این دامنه را نشان دهید. تا دیر نشده خدمت پدران و مادران شهدا برسید. از صدا و سیما تشکر می‌کنیم که چنین بزرگداشت سترگی را برای اولین بار تدارک دید. دلیل شهادت این‌ها باید مشخص شود نباید مادی نگاه کرد. در وصیتنامه شهدا جایی به دنیا نپرداختند. نباید در حقِ این شهدا و راه رسم‌شان با تحریف، ظلم شود.

وی با اشاره به دعوت از هنرمندان برای ساخت کارهایی برای شهدا، گفت: خوشحالم در راس صدا و سیما فردی دردآشنا حضور دارد و کارهای مشترکی در این زمینه داشته باشیم. از هنرمندان دعوت می‌کنم که بیایند و این قهرمانان واقعی نه افسانه‌ای را به مردم‌مان نشان دهیم. جوانانی که عطشِ دریافت این مفاهیم و فرهنگ ارزشمند را دارند.

در بخش دیگری، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور روی جایگاه آمد و به کم‌کاری‌ها نسبت به ادای احترام و تجلیل از شهدا و خانواده‌های معظم شهدا اشاره کرد و گفت:  این دل‌های مادران شهدا روان است به شهدا و چه اعتقادی محکم‌تر از شهدایشان که جان‌شان را در طلب شهادت دادند و از همه‌چیز گذشتند و خودشان هم پا به پای این اعتقاد پیش رفتند. این مادران زندگی‌شان را دادند و یک عمر شهادت‌مدارانه و در حسرت و عشق به شهادت زندگی کردند. گاه مردان در برابر این مادران شهدا می‌شکنند. از صبوری و شکیبایی‌شان به زانو درمی‌آیند.

وی افزود: این مادران و همسران شهدا پیوند دهنده مسیر شهدا در میدان‌اند. چقدر این زنان نقش سازنده‌ای داشتند. زنان در همه جنگ‌ها به عنوان یک آسیب و مشکل محسوب می‌شوند در دفاع مقدس ما به عنوان یک پشتیبان بودند و اگر نبودند این حرکت این‌گونه به ثمر نمی‌رسید. برای ادای احترام آمدیم اگرچه در این مسیر ناتوانیم. چون باید سختی‌ها و مشقت‌های شما را تحمل کنیم و این کار آسانی نیست.

در پایان کتاب دختر قالیباف نوشته داود حسین‌زاده به سرمنزل رسیده؛ کتابی که برگرفته از زندگی شهید غلامعلی حسینی و خاطرات همسرشان است. همچنین از خانواده‌های معظم شهدا تجلیل به عمل آمد./ تسنیم

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

سهم طبقۀ متوسط از صنعت سریال‌سازی؛

«افعی تهران» از چه کسی انتقام گرفت؟

فرصتی برای تجدید ظهور «خوبی مردم ایران»؛

مفهوم ملت را زنده کردند

فیلم پرحاشیه «بیبدن» با قصه‌‌ای به‌اندازه از ایده‌ای مهم دفاع کرد؛

سینمای اجتماعی زنده است

درباره فیلم «بی‌بدن»؛

قصه‌گویی شرافتمندانه درباره قصاص

مصطفی قاسمیان، خبرنگار:

یک درامدی خوب و تماشاگرپسند

اهل ملت عشق باش؛

عشق و دیگر هیچ...

آقای کارگردان! چه داری می‌کنی با خودت؟!

آنتی ‌کانسپچوآل آرت ترک و کُرک و پَر ریخته حسن فتحی

مریم فضائلی، خبرنگار:

چشم‌هایمان گناه داشتند!

میلاد جلیل‌زاده، خبرنگار گروه فرهنگ:

رویاهای شخصی‌ات را نفروش!

سریال پرطرفدار «حشاشین» چه می‌گوید؛

علیه شیعه یا علیه اخوان؟

راضیه مهرابی‌کوشکی، عضو هیات‌‌علمی پژوهشکده مطالعات فناوری:

فیلم «اوپنهایمر» به مثابه یک متن سیاستی

میلاد جلیل‌زاده، خبرنگار گروه فرهنگ:

از شما بعید بود آقای جیرانی

ایمان‌ عظیمی، خبرنگار:

دیکته نانوشته غلط ندارد

درباره هزینه‌ای که می‌شد صرف «هفت سر اژدها» نشود؛

چرخ را از نو اختراع نکنیم

فرزاد حسنی بعد از سال‌ها، به قاب تلویزیون آمد؛

بازگشت امیدوارکننده

در نقد بهره کشی «علی ضیا» از شهرت؛

از موج ابتذال پیاده شو

محمد زعیم‌زاده، سردبیر فرهیختگان:

در عصر پساواقعیت به احمد خطر حرجی نیست اما...

سیامک خاجی، دبیر گروه ورزش:

برای خداحافظی زود بود آقای جملات قصار!

محمدرضا ولی‌زاده، فرهیختگان آنلاین:

عجایب آماری دیدم در این دشت!

محمدامین نوروزی، مستندساز:

از این طرف که منم راه کاروان باز است...

فاطمه دیندار، خبرنگار:

برای درخشش سیمرغ‌های بلورین

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

کدام سینما؟کدام نقد؟

حامد عسکری، شاعر و نویسنده:

فیلم دیدن با چشم‌های تار...

چهل و دومین جشنواره فیلم فجر؛

چند نقد بر فیلم سینمایی «آپاراتچی»

«صبحانه با زرافه‌ها»؛

یک وس اندرسون ایرانی تمام‌عیار

ویژه‌نامه جشنواره فیلم فجر؛

«صبحانه با زرافه‌ها»؛ معنازدایی از جهان

«صبحانه با زرافه‌‌ها»؛

تهش هیچی نیست، پس لذت ببر!

درباره فیلم جدید سروش صحت؛

قرار صبحانه با خودمان

هومن جعفری، خبرنگار:

مردی که سازش نمی‌کرد

در روزگار بی‌مایگی حضور قاف غنیمتی است؛

برای «قاف» و عمو اکبر

تولد قاف به میزبانی اکبر نبوی با همکاری «فرهیختگان»؛

«قاف» نمی‌خواهد متکلم‌ وحده باشد

میلاد جلیل‌زاده، خبرنگار گروه فرهنگ؛

هنوزم نقش بازی می کنی آقای فرخ نژاد؟

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار