زهرا رمضانی، خبرنگار گروه دانشگاه: حالا که دیگر تبوتاب کرونا تا حد زیادی فروکش کرده، تشکلهای دانشجویی میتوانند بعد از پایان امتحانات، همانند سالهای پیش از همهگیری، برنامههای مختلفی را ویژه اعضای خود برگزار کنند؛ برنامههایی که البته برخی از آنها حتی در دوران اوج کرونا هم تعطیل نشده و تنها از بستر حقیقی به مجازی کوچ کرده بودند.
بهنظر میرسد فاصله پایان ترم تا شروع ترم جدید میتواند یکی از فرصتهای طلایی برای تشکلهای دانشجویی بهشمار رود که تا حد زیادی به دوران قبل از غیرحضوری شدن دانشگاهها برگردند. مولفهای که باتوجه به نوع آماده شدن چهار تشکل اصلی نشان میدهد قرار است در این بازه اتفاقات قابلقبولی در این حوزه رخ دهد.
طبیعی است که در این میان بعد از ماهها بار دیگر کفه برنامههای حضوری بهنسبت برنامههایی که در فضای مجازی برگزار میشوند، سنگینتر خواهد شد؛ اما در اینبین نمیتوان از کنار بودجه اندک فرهنگی تشکلها هم بهراحتی گذشت.
بهنظر میرسد هر اندازه کنترل بیماری کرونا و حرکت بهسمت برنامههای حضوری خوشایند است، اما ناکافی بودن بودجهها میتواند برخی از برنامهها را تحتالشعاع قرار دهد. از اینرو بهسراغ دبیران تشکلهای دانشجویی کشور رفتیم تا برایمان از اصلیترین برنامههایشان در همین بازه زمانی اندک بگویند.
امیرحسین پناهی، محمدحسین کاظمی، علی بزرگخو و محسن نراقی، دبیران اصلیترین و بزرگترین تشکلهای دانشجویی هستند که هرکدام از اولویتهایشان برای اجرای برنامههای مختلف گفتند.
در این میان برگزاری دوباره طرح ولایت، حضور دوباره دانشجویان در اردوهای جهادی، رفتن دانشجویان به مشهد برای شرکت در اردوی جهاد اکبر، برگزاری سیودومین همایش سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و... را میتوان جزء مهمترین برنامههای تشکلهای دانشجویی بهشمار آورد.
در همین رابطه مطالب زیر را بخوانید:
برگزاری حضوری اردوی 500 نفره جهاد اکبر در اواخر بهمنماه (لینک)
برگزاری همایش «تحول حکمرانی در گام دوم انقلاب اسلامی» بعد از امتحانات (لینک)
طرح ولایت بهصورت حضوری در 3 استان برگزار میشود (لینک)