• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۱۰-۲۲ - ۰۰:۱۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
دبیر علمی جشنواره اعلام کرد:

اضافه‌شدن بخش ویژه «پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها» به جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع)

با هدف افزایش مشارکت جامعه دانشگاهی کشور در تولید محتوای رسانه‌ای برای ترویج فرهنگ و سیره رضوی، بخش ویژه «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» به جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) اضافه شد.

اضافه‌شدن بخش ویژه «پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها» به جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع)

دکتر اکبر نصراللهی، دبیر علمی جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) اظهار کرد: جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) در نخستین دوره تجربه موفقی را پشت‌سر گذاشت و استقبال خوب مخاطبان از این دوره سبب شد برنامه‌ریزی برای توسعه بخش‌های آن در دستور کار مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی و هیئت علمی جشنواره قرار بگیرد.

اثرگذاری بیشتر جشنواره با مشارکت دانشگاهیان

نصراللهی افزود: با هدف پویاتر و اثرگذارترشدن جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع)، تصمیم گرفته شد  جامعه دانشگاهی در تولید محتوای آن نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند و براین‌اساس در دومین دوره جشنواره بخش ویژه‌ «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» اضافه شد.

او به دیگر اهداف اضافه‌شدن این بخش نیز اشاره کرد و گفت: ترغیب و تشویق دانشجویان به مشارکت علمی در حوزه تولید محتوای رسانه‌ای مرتبط با ترویج فرهنگ و سیره رضوی، فراهم‌آوردن زمینه مناسب برای بروز و ظهور خلاقیت‌های دانشجویان در همه حوزه‌های رسانه‌ای مرتبط با ترویج فرهنگ رضوی، افزایش انگیزه مطالعه و پژوهش در بخش‌های تولید محتوای رسانه‌ای و زیرساخت‌های نشر محتوا، و همچنین بهره‌مندی دست‌اندرکاران حوزه رسانه از اندیشه‌ها، آموخته‌ها و آثار دانشجویی برتر از دیگر دلایل و اهداف هیئت علمی جشنواره برای افزودن بخش ویژه‌ «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» بوده است.

رونق‌بخشی پژوهش‌های کاربردی مبتنی بر جریان‌های رسانه‌ای

دبیر علمی جشنواره به چشم‌انداز افزایش مشارکت دانشگاهیان در این حوزه نیز اشاره و تصریح کرد: بدون شک، افزوده‌شدن بخش «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» به جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) به افزایش فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان کشور در این حوزه منجر خواهد شد و انعکاس مناسب این جریان فراگیر می‌تواند فصل جدیدی در برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای در سطح کشور باشد که خروجی نهایی آن جریان‌سازی محتوای رضوی در عرصه علمی کشور و رونق‌گرفتن پژوهش‌های کاربردی مبتنی بر جریان‌های رسانه‌ای خواهد بود و یقیناً اساتید دانشگاه‌ها، دانشجویان و دست‌اندرکاران حوزه رسانه نیز از ثمرات آن بهره خواهند بود.

ضوابط اختصاصی بخش «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی»

نصراللهی به مصوبه هیئت علمی جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) درباره ضوابط اختصاصی بخش «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» هم اشاره کرد و گفت: فارغ‌التحصیلان مقاطع تحصیلی کارشناسی‌ارشد و دکتری رشته‌های مختلف می‌توانند پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود در موضوعات مرتبط با تولید، توزیع و ارزیابی محتوای رسانه‌ای مرتبط با حوزه معارف رضوی و محورهای موضوعی جشنواره را، که در ۵ سال اخیر تدوین و از آن دفاع کرده‌اند، برای شرکت در جشنواره ارسال کنند.

وی افزود: دراین‌راستا متقاضیان باید چکیده و متن کامل پایان‌نامه خود را در قالب فایل پی‌دی‌اف و از طریق سایت mediafest.razavi.ir برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

نصراللهی به این نکته نیز اشاره کرد که پس از دریافت و بررسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی، به‌تشخیص هیئت علمی جشنواره، تعدادی از این آثار به عنوان «اثر برگزیده» معرفی می‌شوند که در مراسم اختتامیه از پدیدآورندگان آن‌ها تجلیل خواهد شد.

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ تعیین شده و اطلاعات کامل مربوط به فراخوان و محورهای موضوعی جشنواره نیز در پایگاه اطلاع‌رسانی mediafest.razavi.ir قابل ‌مشاهده است.

دومین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) در ۸ محور «مطبوعات»، «خبرگزاری‌ها»، «رسانه‌های صوتی و تصویری»، «رسانه‌های مجازی»، «عکس»، «گرافیک»، «بین‌الملل» و «پایان‌نامه‌های مرتبط با ترویج فرهنگ رضوی» در دهه کرامت ۱۴٠۱ برگزار خواهد شد./ آستان‌نیوز

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار