

او با یادآوری اطلاعیه شورای نگهبان که در آن اعلام شده بود این شورا تخلفات انتخاباتی را به قوه قضائیه ارجاع داده است، گفت هنوز چیزی به دستگاه قضا نرسیده است. محسنیاژهای تصریح کرد: «شورای نگهبان سهشنبهشب اعلام کرد تخلفاتی را برای قوه قضائیه جهت رسیدگی فرستاده است اما هنوز چیزی به دست ما نرسیده اما از مجموع گزارشهای نهادها و مردم پروندههایی تشکیلشده که اگر جرمی اتفاق افتاده باشد قوه قضائیه رسیدگی میکند و مرجع رسیدگی به تخلفات شورای نگهبان است.»
او در تشریح جزئیات پروندههای انتخاباتی که به شورای نگهبان رسیده است، گفت: «پروندههایی که تاکنون تشکیلشده مربوط به چند گروه از افراد است که برخی از آنها شامل ستاد نامزدها، هواداران نامزدها و حتی راجع به برخی نامزدهاست که مطالبی قبل یا حین انتخابات گفتهاند یا گزارشی رسیده باشد. همچنین راجع به بعضی از دستاندرکاران، مجریان و حتی ناظران انتخابات نیز گزارشهایی رسیده است. در رابطه با برخی مسئولان دولتی اعم از استانداران و فرمانداران نیز گزارشهایی رسیده و ممکن است پروندهای تشکیل شود.»
سخنگوی قوه قضائیه در همین حال تاکید کرد: «شکایاتی که در روزهای اول در روند انتخابات آمد، دیدیم که اکثرا تخلف است و جرم نیست.»
دوست داریم پرونده احمدینژاد
به سرانجام برسد
محسنیاژهای در ادامه این نشست در پاسخ به اینکه رئیس مجلس بیان کرده در رسیدگی به پرونده مسئولان گذشته تعجیل شود، آیا پرونده رئیس دولت نهم و دهم هم در دستورکار است، با بیان اینکه «قوه قضائیه دوست دارد که این پرونده را به سرانجام برساند»، گفت: «پرونده احمدینژاد به پایان نرسیده و در دادگاه در دست رسیدگی است. برحسب قانون او باید مستقیما به دادگاه میرفته و هنوز پرونده به اتمام نرسیده است.»
اظهارات متهم جدید نفتی تاثیر چندانی
در پرونده بابک زنجانی ندارد
سخنگوی قوه قضائیه در رابطه با پرونده بابک زنجانی و اعترافات همدست او که جدیدا مورد پیگیری قرار گرفته است نیز اعلام کرد: «اظهارات این متهم در پرونده و حکم بابک زنجانی تاثیر چندانی نداشته است.» محسنیاژهای در همین حال تاکید کرد: «با توجه به رای دیوان عالی اگر متهم در همه موارد همکاری کند میتواند از ارفاقات استفاده کند.»
شورای عالی امنیت ملی بهمن ۸۹ دستور حصر را صادر کرد
سخنگوی قوه قضائیه همچنین در پاسخ به سوالی درباره حصر و هشدار اخیر صادق آملی لاریجانی، رئیس دستگاه قضا درباره این موضوع گفت: «اینکه محمدباقر نوبخت گفت بهتر است مساله در شورای عالی امنیت ملی مطرح شود، درست است و این زمانی است که اشخاص مسئول خارج از شورا راجع به این مساله حرف نزنند و آن را مطرح نکنند. وقتی دیگران راجع به این مساله صحبت میکنند، قوه قضائیه پاسخ میدهد.»
محسنیاژهای با اظهار اینکه «شورای عالی امنیت ملی مدتها بعد از اتفاقات سال ۸۸ و در بهمن سال 89 دستور حصر را صادر کرد»، گفت: «قطعا اگر شورای عالی امنیت ملی به این مساله ورود پیدا نمیکرد قوه قضائیه راجع به آن تصمیم میگرفت. تا زمانی که مصوبه شورا وجود دارد لازمالاتباع است و کسی نمیتواند با فشار، جوسازی و اقدامات پوپولیستی کاری کند. نوبخت بهتر است به آقایان پیشنهاد کند که این موضوع در شورا مطرح شود؛رسیدگی به این مسائل مکانیسم خود را دارد. بهفرض اینکه شورا تصمیمی گرفت آن زمان نوبت قوه قضائیه است که به وظیفه ذاتی خود عمل کند.»
صدور کیفرخواست برای ۸ نفر از مدیران کانالهای تلگرامی
سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده ادمینهای کانالهای تلگرامی نیز گفت: «برای هشت نفر از مدیران کانالهای تلگرامی کیفرخواست صادر و به دادگاه فرستاده شده است که باید تعیین وقت شود. این هشت نفر در بازداشت بهسر میبرند و دو نفر دیگر با قرار آزاد هستند.»
تهدید و توهین به رئیسجمهوری جرم است
محسنیاژهای همچنین درباره برخورد قوه قضائیه با تهدیدها و تهمتها از سوی افراد به رئیسجمهوری تاکید کرد: «تهدید و توهین جرم است و اگر توهین به صاحبمنصبها شود وظیفه مدعیالعموم است که پیگیری کند. بنابراین اگر به رئیسجمهوری و سمت او توهین شود، مدعیالعموم باید وارد شده و تعقیب کند که گاهی شناسایی مشکل است که از وزارت اطلاعات کمک میگیریم و مواردی داشتهایم که مدعیالعموم پیگیری کرده است.»
