در گفت و گوی «فرهیختگان» با فناوران دانشگاه شریف مطرح شد
نمایشگاه «دستاوردهای فناورانه ناحیه نوآوری شریف» که چکیده‌ای از تلاش‌های دو دهه کارآفرینی استادان و دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف بود، سه‌شنبه 30 آذرماه در طبقه همکف ساختمان شهید ستاری این دانشگاه برگزار شد.
  • ۱۴۰۰-۱۰-۰۱ - ۰۰:۵۷
  • 10
در گفت و گوی «فرهیختگان» با فناوران دانشگاه شریف مطرح شد
از دولت تسهیلگری برای سرمایه‌گذاران را می‌خواهیم
از دولت تسهیلگری برای سرمایه‌گذاران را می‌خواهیم

یگانه عرب، روزنامه‌نگار: نمایشگاه «دستاوردهای فناورانه ناحیه نوآوری شریف» که چکیده‌ای از تلاش‌های دو دهه کارآفرینی استادان و دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف بود، سه‌شنبه 30 آذرماه در طبقه همکف ساختمان شهید ستاری این دانشگاه برگزار شد. در این نمایشگاه 45 شرکت فناور عضو پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی‌شریف و 10 تیم پژوهشی دانشگاه شریف که زیرنظر اعضای هیات‌علمی فعالیت حوزه ارتباط با صنعت انجام می‌دهند، حضور داشتند.

هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی و نمایش بخشی از توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه دانشگاه شریف در حوزه‌های صنایع معدنی، نفت، گاز و پتروشیمی، مواد شیمیایی و پیشرفته، آب، انرژی و محیط‌زیست بود که توانمندی‌های فناورانه در این زمینه‌ها را به منصه ظهور درآورده بود. ساعت کاری این نمایشگاه از 9 صبح تا سه بعدازظهر بود که دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه با حضور در محل غرفه‌های خود و ارائه دستاوردهایشان در تلاش بودند تا بتوانند حلقه مفقوده ارتباط میان صنعت و دانشگاه‌ را به‌واسطه این نمایشگاه پیدا کرده و تعامل در این میان را تقویت کنند تا از این طریق امکان پیداکردن سرمایه‌گذار، تجاری‌سازی محصولات، عرضه در بازار و... را به‌دست آورده و در عرضه فناورانه و نوآورانه ملی و حتی بین‌المللی حرفی برای گفتن داشته‌ باشند.

درخصوص جزئیات فعالیت فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف در غرفه‌ها و مدیران شرکت‌های فناور در نمایشگاه دستاوردهای فناورانه ناحیه نوآوری شریف، بحث حمایت از توسعه و ارتقای فعالیت‌های این شرکت‌های دانش‌بنیان، درآمدزایی محصولات تولیدی، اشتغال نیروهای انسانی دانشجویی، پیشنهاد برای افزایش و ارتقای فعالیت‌های فناورانه در دانشگاه‌ها و... با چند تن از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی‌شریف که درحال حاضر مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان خود شده‌اند، گفت‌وگوهایی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

در همین رابطه مطالب زیر را بخوانید:

مراکز نوآوری و فناوری باید به‌عنوان حد واصل بین دانشگاه و صنعت فعال‌ باشند (لینک)

دولت باید برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بر مباحث فناورانه تسهیل‌گری کند (لینک)

‌مجموعه «آیه»، بستری برای فعالیت نوآورانه و فناورانه بانوان در دانشگاه شریف (لینک)

فعالیت نوآورانه در صنعت هوافضا سوددهی بالایی دارد (لینک)

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰