به گزارش «فرهیختگان»، سیدمحمد بطحائی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی در نشستی صمیمانه با تعدادی از نمایندگان اعضای هیئت علمی دانشکدههای مهارت و کارآفرینی استان تهران، به گفت و گو نشست و از نزدیک در جریان مسائل و دغدغههای آنان قرار گرفت.
بطحائی در این جلسه با تاکید بر هم خانواده بودن کارکنان حوزه ستادی، معاونتها، اعضای هیئت علمی و دانشکدهها و ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه، گفت: این نخستین جلسه از سلسله نشستها با نمایندگان اعضای هیئت علمی دانشکدههای مهارتی خواهد بود که به صورت مستمر در آینده نیز برگزار خواهد داشت.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی تبدیل و ارتقا آموزشکدههای فنی و حرفهای سما به دانشکدههای مهارت و کارآفرینی را در راستای کمک به حل بحران کمبود تکنسین و نیروی کار ماهر و خدمت دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه و نظام جمهوری اسلامی دانست.
وی ادامه داد: دانشکدههای مهارت و کارآفرینی تشکیل شده است تا در حوزه اشتغال تحولی را در سطح ملی رقم بزند، دانشجویان وارد کارگاه شوند و کار عملی انجام دهند.
این مقام مسئول با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در حوزه معاونت آموزشهای فنی و حرفهای، مهارتی و کاربنیان خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروههای تخصصی به دنبال تغییر سرفصل دروس مهارتی و نزدیک کردن آنها به نیاز بازار کار هستیم، اگرچه رسیدن به نتیجه مطلوب نهایی اندکی زمانبر است اما در تلاشیم که کارها با صورت بیشتری پیش برود.
بطحائی اعضای هیئت علمی دانشکدهها را ظرفیتهای بالقوهای دانست که درفرآیند ارتقا آموزشکدهها به دانشکدههای مهارتی، باید بیش از گذشته در پستهای اجرایی و تصمیم ساز از آنها استفاده شود.
تشکیل هیئت اندیشهورز مشتکل از نمایندگان اعضای هیئت علمی دانشکدهها پیشنهاد دیگر معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی بود که در این جلسه مطرح شد. وی درخصوص کارکرد این هیئتها خاطر نشان کرد: باید از اعضای هیئت علمی با سابقه اجرایی و علمی بالا در این هیئت استفاده کنیم و بخشنامههایی که در خصوص دانشکدهها است پیش از ابلاغ، به لحاظ کارکردهای اجرایی به تایید اعضای این هیئت برسد تا موانع کار، استخراج و راهکارهای لازم اتخاذ شود.
بطحائی در این جلسه خدمت به جامعه برای حل بحران اشتغال در سطح ملی را هدف اصلی دکتر طهرانچی از تشکیل دانشکدههای مهارتی عنوان کرد و از حمایتهای همه جانبه و تاکیدات پیاپی ایشان درخصوص تقویت جایگاه دانشکدههای مهارت و کارآفرینی خبر داد.
در آغاز این جلسه نمایندگانی از اعضای هیئت علمی دانشکدههای مهارت و کارآفرینی دغدغهها، چالشها و پیشنهادهای خود را با معاونت آموزش های عمومی و مهارتی در فضایی صمیمانه به اشتراک گذاشتند.
استفاده از تجربیات کاری و اجرایی اعضای هیئت علمی باسابقه، دلسوز و خدوم، بهرهمندی از ظرفیت اساتید حرفهای و متخصص دانشکدهها، تقویت ارتباط بدنه تصمیمگیر و تصمیمساز، واگذاری مشاغل مهم مدیریتی، کلیدی و تصمیم ساز دانشکدهها به همکاران با سابقه و متخصص همان مجموعه، توجه بیشتر به درخواستها و راهکارهای پیشنهادی اعضای هیئت علمی از سوی مدیران ارشد سازمان و .... از اهم مطالبات این نمایندگان بود.
لادن مقدم معاون آموزشهای فنی و حرفهای، مهارتی و کاربنیان و فرشته حشمتیان معاون آموزشهای عمومی و مهارتی استان تهران نیز از جمله حاضرین این جلسه بودند که برای حل مسائل و دغدغه های پیش روی اعضای هیئت علمی، نکاتی را یادآور شدند./ آنا