چنارانی در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش:
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه «یوسف‌ نوری» بیش از ۱۰ سال است که از بدنه آموزش و پرورش فاصله گرفته است، گفت: برنامه های او عملیاتی نیست.
  • ۱۴۰۰-۰۹-۰۷ - ۰۹:۳۲
  • 00
چنارانی در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش:
برنامه‌های «نوری» برایی آموزش و پرورش عملیاتی نیست
برنامه‌های «نوری» برایی آموزش و پرورش عملیاتی نیست

به گزارش «فرهیختگان»، هاجر چنارانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۷ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، گفت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش فردی فرمایشی نیست و بنده مخالفتی با شخص وی ندارم بلکه باید بگویم برنامه های یوسف نوری عملیاتی نیست.

وی بیان کرد: بنده فرزند شهید هستم و با مدرک دکتری هنوز از آموزش و پرورش حقوق دریافت می کنم و میزان حقوق بنده ۸ میلیون تومان است. این در حالی است که ۶۰ نماینده مجلس به اسم معلم وارد آموزش و پرورش شدند اما الان از وزارتخانه هایی چون نفت و اقتصاد حقوق دریافت می کنند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لایحه رتبه بندی معلمان یکی از مطالبات اصلی فرهنگیان است که باید عملیاتی شود و وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید بگوید برای اجرای دقیق این لایحه چه برنامه هایی دارد.

چنارانی با بیان اینکه چالش های آموزش و پرورش بسیار عمیق و چند وجهی است، گفت: آقای نوری! آیا تصمیم به نوآوری در وزارت آموزش و پرورش دارید؟ آیا از زمانی که به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شدید، با متخصصان حوزه علم و تربیت جلسه گذاشتید؟ اینطور نبود و شما فقط یک توئیت زدید.

وی متذکر شد: صندوق ذخیره فرهنگیان مشکلات مالی زیادی دارد و این در حالی است که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش زمانی عضو این صندوق بود و باید بگوید چه برنامه ای برای حل مشکلات این بخش دارد.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یوسف نوری بیش از ۱۰ سال است که از بدنه آموزش و پرورش فاصله گرفته است، گفت: بسیاری از مسائل آموزش و پرورش روی زمین مانده است و وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید راهکارهایی را برای حل این مشکلات ارائه دهد. همچنین لازم است وی بگوید آیا به رتبه بندی معلمان اعتقاد قلبی دارد یا خیر.

چنارانی اظهار داشت: ما معلمان بازنشسته زیادی داریم و بسیاری از کلاس ها خالی شده است. در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۷ میلیون دانش آموز خواهیم داشت و باید وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برنامه های خود را برای جبران کسری معلم در کشور ارائه دهد.

وی تاکید کرد: سرمایه انسانی آموزش و پرورش باید مورد توجه جدی بیشتری قرار گیرد چرا که معلمان زحمات زیادی می کشند و دو سال است که مدارس به دلیل کرونا تعطیل است، تازه والدین می فهمند که آموزش و پرورش چه خدماتی را در حوزه تعلیم و تربیت ارائه می دهد. وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید برنامه های خود را در خصوص بیمه تکمیلی معلمان ارائه کند. / مهر

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰