• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۸-۲۱ - ۱۲:۵۸
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
خطیب جمعه تهران:

دست‌هایی در کار است تا مشکل گرانی حل نشود/پول ما بی‌ارزش شده باید ارزشمند شود

با افزایش یارانه مشکل مردم حل نمی‌شود

حجت الاسلام صدیقی گفت: امروز در وزارتخانه‌های مختلف نیروهای جوان و کارآزموده وارد میدان کار و عمل شدند و البته جوانگرایی از امتیاز خوب دولت آقای رئیسی است.

دست‌هایی در کار است تا مشکل گرانی حل نشود/پول ما بی‌ارزش شده باید ارزشمند شود

به گزارش «فرهیختگان»، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های امروز نماز  اظهار داشت: صدمین روز دولت سیزدهم سپری شد و اولین امتیاز دولت سیزدهم و رئیس جمهور متدین و مومن بودن است و تلاش کردند در این مدت در جهت منویات و رضایت مقام معظم رهبری و مردم گام بردارند.

وی  افزود: مبارزه با فساد و عدالت خواهی از شعارهای دولت سیزدهم بوده است و به همین منظور آقای رئیسی برخی از نیروهای خود را از قوه قضاییه به قوه مجریه منتقل کردند که نظارت ها دقیق و مبارزه با فساد عملی شود.

صدیقی خاطرنشان کرد: روسای قوای مجریه و قضاییه در زمانی که در قوه قضاییه مسئولیت داشتند امتحان خود را از نظر مردم پس دادند و امروز نیر با هم هماهنگ هستند و امیدواریم که با اقدامات خود سبب افزایش امید مردم شوند.

خطیب نماز جمعه تهران در مورد جوان‌گرایی در دولت سیزدهم به طور ویژه به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: امروز در وزارتخانه‌های مختلف نیروهای جوان، کارآزموده و پرحرارت وارد میدان کار و عمل شدند و البته جوانگرایی از امتیاز خوب دولت آقای رئیسی است.

خطیب نماز جمعه تهران، تلاش و کار متراکم و خستگی ناپذیر را چهارمین امتیاز رئیسی دانست و گفت: و اگر امداد خدا نباشد، کسی نمی‌تواند تا این حد شبانه روز بدود.

وی افزود: یکی از نزدیکان رئیس جمهور می‌گفت که روزها پیش آمده خانواده، او را ندیده باشند چون روزهای پنجشنبه و جمعه‌ها را مرتب در سفرها هستند و با این همه مجاهدت و حرکت عاشقانه، عشق به خدا و عشق به مردم است که نمی‌گذارد خسته شود. اگر عشق نباشد بی‌خوابی آدم را از پا می‌اندازد. کار زیاد در سنین چهل سال به بالا سخت است اما رییس جمهوری و کابینه شب و روز ندارند.

صدیقی تعامل با نخبگان را از دیگر امتیازات رییس دولت سیزدهم برشمرد و گفت: یکی از برنامه‌های استانی رییس‌جمهوری در همه سفرهایشان دیدار با نخبگان و گرفتن نظریات آنان و مشورت کارساز نخبگان است.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به انسجام بین سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه گفت: این انسجامی که بین قوای سه گانه وجود دارد، از اول انقلاب تا امروز بی سابقه بوده و این همدلی، هم افزایی و جلسات متمرکز  هفتگی سران سه قوه را تاکنون شاهد نبودیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه ید واحده هستند و اختلاف در مسیر و هدف ندارند و مشکلات را با یکدیگر در ابعاد مختلف بررسی می‌کنند و هر سه قوه برای حل مشکلات به میدان آمده‌اند.

صدیقی با بیان اینکه هفتمین ویژگی دولت سیزدهم تأمین به موقع حقوق کارکنان دولت است، گفت: با وضعیتی که از پیش، رخ داده، پر کردن گودال‌ها کار ساده‌ای نیست و آیت‌الله رئیسی در این شرایط به موقع حقوق کارکنان را بدون استقراض از بانکها پرداخت می‌کند که نتیجه خودباوری، توکل و امداد الهی است.

وی افزود: در ارتباط با دیپلماسی بین‌المللی و تقویت ظرفیت داخلی با ارتباط خارجی نیز دیدید که قبل از ایشان گفتند واکسن را به ما نمی‌دهند، ولی چه شد که تا ایشان آمدند سیل واکسن به ایران آمد؟ علتش این بود که به ظرفیت داخلی تکیه شد و چون تولید واکسن داخلی را جدی گرفتند کاهش مرگ و میر کرونا را نیز دیدیم.

خطیب جمعه تهران تصریح کرد: در این صد روز دولت سیزدهم تازه نفس با حضور به موقع در بحران بنزین، اعتماد عمومی را بالا برد و مردم وقتی می‌بینند رئیس جمهور آرام و قرار ندارد، آرامش پیدا می‌کنند و اکنون نیز در حل مشکل تأمین واکسن هیچ مشکلی نداریم.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه درد مردم را احساس می‌کند، گفت:‌ در موضوع عدم ثبات قیمت‌ها اگر دست‌هایی در کار است که مشکل گرانی حل نشود که قطعا در کار است، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی و مردم ببینند منشأ کار کجاست و به هر قیمتی شده مسئله را حل کنند.

وی افزود: امروز، پول ملی ما ارزش‌اش را از دست داده است. شما هر چقدر هم که یارانه را بالا ببرید با افزایش قیمتی که اتفاق می‌افتد مشکل مردم حل نمی‌شود، بلکه آنچه مهم است این است که پول ملی باید ارزشمند شود. مردم نیاز دارند که مشکلات برایشان تبیین شود و به آن‌ها بگوییم در کجای حل مشکل هستیم.

صدیقی با بیان اینکه سومین مسئله عدالت‌ورزی و مهار فاصله طبقاتی است، گفت: فقر دردی است که باید آن را درمان کرد و اگر فقر وجود داشته باشد دین و ایمان از بین می‌رود. در این جهت هم امیدواریم تدبیرها به سامان برسد. مسئله دیگر نیز رفع تحریم است، اما مهمتر از رفع تحریم خنثی کردن اثر تحریم است که با تکیه به ظرفیت‌های داخلی حاصل می‌شود. این‌ها مختصر نکاتی بود که درباره صد روز اول این دولت به نظرم رسید.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از خطبه‌های نماز با اشاره به مسئله افغانستان گفت: در افغانستان، آمریکا فرار کرد، اما توطئه‌اش فرار نکرده و اختلاف‌افکنی را در رأس برنامه خود قرار داده است. آرزوی ما اولا یک افغانستان مستقل و مستحکم است، ثانیا می‌خواهیم امنیت مرزی ما مخدوش نشود، همچنین حقوق شیعیان افغانستان محفوظ باشد و در این کشور یک دولت فراگیر با شرکت همه گروه‌ها تشکیل شود.

وی با اشاره به مسئله عراق گفت:‌ مسئله عراق جزو مسائلی است که برای جهان اسلام و شیعیان بسیار مهم است. دنیا برای بهم ریختن جهان اسلام و به خصوص شیعه کمر بسته است، لذا ما با گلوله جواب دادن تظاهرات مسالمت‌آمیز را محکوم می‌کنیم و از دولت و قوه قضاییه عراق می‌خواهیم این مسئله را پیگیری کند.

خطیب جمعه این هفته تهران ادامه داد:‌ بمب انداختن و حمله پهپادی به خانه نخست وزیر عراق نیز امر مشکوکی است و ما پیگیری این مسئله را توقع داریم. همچنین مسئله انتخابات عراق نیز باید حل شود و آن را در پناه قانون مشکل‌گشایی کنند./ فارس

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار