به گزارش «فرهیختگان» به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام محسن قرائتی در جلسه هیأت دولت که با حضور سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری اسلامی ایران، معاونین و وزرا برگزار شد، در سخنانی با تشریح اخلاق مدیریتی از دیدگاه اسلام بر اهمیت رعایت اصول و ارزشهای دینی در حوزه مدیریت تاکید کرد و خواستار توجه جدی مسؤولین به اقامه نماز به عنوان اولویت در دستگاههای اداری شد.
استاد قرائتی در بخشی از سخنان خود با اشاره به آیه ۱۶۵ سوره انعام گفت: خداوند متعال در قرآن میفرماید درجات بعضی از شما بر بعضی دیگر برتری دارد تا در آنچه به شما داده، بیازماید.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه با تاکید بر توجه به نتایج کارهای انجام شده و تغییر و تحولات صورت گرفته، خاطرنشان کرد: به تصمیمات و راه رفته نگاه نکنید، بلکه به راههای نرفته و به خروجیها نگاه کنید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان لزوم مرتفع شدن مطالبات مردم تصریح کرد: هیچ مانعی وجود ندارد که هر وزیری برای تصمیمات با وزرای قبلی مشورت داشته باشد که این امر موجب میشود فاصله ارتفاع مطالبات مردم با ارتفاع فعالیتهای مسؤولین کمتر شود.
این مفسر قرآن در ادامه با اشاره به آیه ۴۵ سوره عنکبوت، تاکید کرد: مشکلات اجتماعی را با قرآن و نماز حل کنید. چرا که «إِنَّ الصَّلاهَ تَنْهی عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْکَرِ» قطعاً نماز، انسان را از زشتیها و منکرات باز میدارد.
استاد قرائتی یادآور شد: نقطه ثقل «الذین ان مکناهم فی الارض» مسؤولین هستند و مدیران ارشد با شرکت در نماز جماعت و تصویب شورای اقامه نماز دستگاهها در سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغ آن، به ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز کمک کنند.
حجت الاسلام قرائتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیه ۸۱ سوره آل عمران، تصریح کرد: قرآن کریم راه و رسم مدیریت را به ما آموزش داده است و خداوند متعال به پیامبران خود تذکر داده است که هر کس که به عنوان مدیر منصوب میشود، روزی عزل خواهد شد.
وی افزود: این مسؤولیت فرصتی برای اثبات ویژگیهای وفای به عهد، صداقت، درستی و راستی و … است که خداوند در قرآن به آنها اشاره میکند و باید تلاش کنیم از این فرصت به درستی استفاده کنیم.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در بخش پایانی سخنان خود پیرامون جایگاه نماز و اهمیت بخشی به اقامه این فرضیه الهی در وزارتخانهها و ادارات تابعه در استانها و شهرستانها، نکاتی را ارائه کردند.