• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۸-۱۲ - ۰۲:۴۴
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
دبیر دفتر تحکیم وحدت خبر داد

ورود به حوزه مشارکت اجتماعی به مناسبت ۱۳ آبان

قطعا اقتصاد کشور ما باید اقتصاد مردم‌سالار باشد به این معنی که نه‌تنها نظر عموم مردم در آن اعمال شود و در تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی، مشارکت داشته باشند، بلکه خودشان به‌عنوان محور عملیات محسوب می‌شوند.

ورود به حوزه مشارکت اجتماعی به مناسبت ۱۳ آبان

علی بزرگخو، دبیر دفتر تحکیم وحدت با تاکید بر اینکه در مسیر راهپیمایی 13 آبان اقدام به راه‌اندازی غرفه خواهیم کرد، گفت: «در این غرفه محصولات فرهنگی و غیرفرهنگی مختلفی را برای شرکت‌کنندگان آماده کرده و عرضه خواهیم کرد. در کنار همه محصولات، مهم‌ترین کار ما این است که بتوانیم نشریه 13 آبان که به همت شورای مرکزی این دفتر تهیه شده است را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار دهیم. در این نشریه، به موضوع مشارکت اجتماعی پرداخته و تلاش کردیم تا جنبه‌های مختلف این مساله را مورد بررسی قرار دهیم.»

او ادامه داد: «در این نشریه به آن دلیل به سراغ بحث مشارکت اجتماعی رفته‌ایم که مساله 13 آبان، کاملا دست مردم بوده است تا جایی که می‌توان عنوان کرد شاید اگر این مهم به دست حاکمیت بود، هیچ‌گاه این اتفاق رخ نمی‌داد. هرچند اصل کار توسط مردم رقم زده شد، اما دانشجویان به نمایندگی از مردم، کار را جلو بردند. به همین دلیل تلاش کردیم به مقوله مشارکت اجتماعی از 4 بعد وارد شویم که بعد اقتصادی، آموزشی، سیاسی و زنان را دربرمی‌گیرد.»

دبیر دفتر تحکیم وحدت در توضیح بیشتر این مساله اظهار داشت: «قطعا اقتصاد کشور ما باید اقتصاد مردم‌سالار باشد به این معنی که نه‌تنها نظر عموم مردم در آن اعمال شود و در تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی، مشارکت داشته باشند، بلکه خودشان به‌عنوان محور عملیات محسوب می‌شوند. به عبارت صحیح‌تر باید سیاست‌های کلان اقتصادی به‌وسیله مردم به مرحله اجرا دربیاید و در بحث اقتصادی مشارکت اجتماعی این مساله را تبیین کرده‌ایم.»

بزرگخو تصریح کرد: «برنامه‌هایی نیز مرتبط با مقوله زنان و مشارکت آنها در مباحث اجتماعی همزمان با روز 13 آبان خواهیم داشت. یکی دیگر از کارهای مهمی که در این روز انجام می‌دهیم، بحث تاریخ‌سازی دفتر تحکیم وحدت است و در همین راستا فضاسازی‌هایی را در این زمینه خواهیم داشت؛ چراکه نباید فراموش کرد 13 آبان به‌نوعی متعلق به این دفتر است و تلاش داریم تا با فضاسازی، معرفی‌ای درباره این دفتر از گذشته تا به امروز به شرکت‌کنندگان داشته باشیم.»

او با اشاره به تغییرات رخ‌داده در منطقه گفت: «قطعا ما کنشگری‌های خودمان را در این زمینه داشته و خواهیم داشت؛ چراکه در کنار خروج آمریکا از افغانستان، مباحثی هم درباره کشور آذربایجان داشته و همچنین شاهد اتفاقاتی در لبنان هستیم؛ طبیعتا واحد بین‌الملل دفتر تحکیم وحدت تلاش می‌کند تا در نسبتی با همه این اتفاقات، موضع‌گیری کند. البته درباره برخی کشورها مانند آذربایجان مسیر مشخص است، اما در برخی دیگر مانند افغانستان وضعیت این‌گونه نیست، اما تلاش ما این است که بتوانیم در ارتباط با همه این مسائل، نسبت خودمان را مشخص کرده و درباره آنها کشنگری کنیم.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار