محمد رمضانی، رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی واحد لار گفت: «نگاه تقریب اسلامی در دانشگاههای آزاد کشور موردتوجه قرار گرفته است و در این خصوص نقش دانشگاه صرفا آموزشی نیست و دو رکن اساسی علم و فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری میشود.»
او ادامه داد: «بیانیه گام دوم انقلاب بهمعنای آن است که نظام اسلامی بهدنبال تمدنسازی است؛ یکی از زیرساختهای اساسی تمدنسازی ایجاد آرامش در جامعه است و ایجاد آرامش نیز بدون وحدت امکانپذیر نیست، بنابراین اگر مقاممعظمرهبری میفرمایند بهسمت تمدنسازی حرکت کردهایم، یکی از زیرساختهای اساسی تمدنسازی آرامش بوده و آرامش هم مبتنی بر وحدت است.»
رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی واحد لار خاطرنشان کرد: «اگر کشمکش وجود داشته باشد، تمدن بهوجود نخواهد آمد، دستور دین و قرآن این است که با یکدیگر اختلاف و کشمکش نداشته باشیم؛ چراکه شکوه و عظمتمان از بین خواهد رفت. در فضای دانشگاه نیز حداقل کاری که میتوان انجام داد، این است که به دانشجویان و دانشگاهیان اعلام کنیم کشور و نظام نیازمند وحدت هستند.» رمضانی تاکید کرد: «بین شیعه و سنی اختلاف عقیدتی وجود دارد ولی این اختلافها نباید تبدیل به نزاع شوند. دفاتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی به این مهم کمک میکند و درحالحاضر در 18 شهر که جمعیت تلفیقی دارند، دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شدهاند. پیام این دفاتر این است که دانشگاهیان بدانند ما نیازمند وحدت هستیم.»
او گفت: «بنابراین میتوان جلسات تقریب را در دانشگاه برگزار کرد تا دانشجویان، خبرگان شیعه و سنی و... را گردهم جمع کرد و درخصوص وحدت تذکر داد. همین موضوع در ذهن و دل دانشجو تاثیرگذار خواهد بود.»
رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی واحد لار درخصوص برنامههای این دفتر در هفته وحدت توضیح داد: «چندین برنامه در هفته وحدت در دستور کار قرار گرفته که برگزاری وبینار درخصوص مسائل افغانستان ازجمله این برنامهها خواهد بود. باید مراقب بود که مساله افغانستان به نزاع مذهبی کشیده نشود و دانشجویان و اساتید باید بدانند که هیچحرکتی در جهان نباید بهسمت نزاع مذهبی حرکت کند. این دفتر میتواند منشأ بسیاری از خدمات فرهنگی و اجتماعی باشد و ارزشهای متعالی انقلاب اسلامی را در جامعه تقویت کند.»