• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۸-۰۱ - ۱۸:۴۳
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

خانه جهادگران تاسیس شد

به همت جمعی از فعالان عرصه حرکت‌های جهادی کشور، خانه جهادگران تاسیس و فعالیت خود را آغاز کرد.

خانه جهادگران تاسیس شد

به گزارش «فرهیختگان»، به همت جمعی از فعالان عرصه حرکت‌های جهادی کشور، خانه جهادگران تاسیس و فعالیت خود را آغاز کرد.

این مجموعه مردم پایه که از گروه ها و فعالان حوزه های جهادی و محرومیت زدایی شکل گرفته قصد دارد تا با برنامه ریزی مدون و بر اساس تجربیات گذشته و دانش بومی و روز خلأ های موجود جریان جهادی را پوشش دهد.

از آنجا که جریان جهادی، ثمرات و برکات فراوانی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشته و مقام معظم رهبری همیشه به این شجره طیبه توجه ویژه داشتند، حفظ و صیانت از آن از مهم ترین دغدغه های جهادگران بوده به خصوص کسانی که در شکل گیری و رشد آن نقش بسزایی داشته اند بر این اساس خانه جهادگران که متشکل از نسل های مختلف جهادگران است قصد دارد تا ضمن حمایت از فعالین جهادی از انحرافات و خطرات احتمالی پیش روی این گفتمان و اندیشه نیز صیانت نماید، خطراتی مانند؛ سیاست زدگی، سازمانی و دولتی شدن، اضمحلال و از تکاپو افتادن و...

خانه جهادگران قصد دارد طبق منویات مقام عظمای ولایت و پیرو قوانین و اسناد بالادستی کشور، ضمن مطالبه گری تا حد توان به مسئولین و نهادها و سازمان های کشور کمک نماید.

دبیر خانه‌جهادگران اعلام نمود به زودی مانیفست و نقشه راه فعالیت خانه را اعلام و اعضای آن را معرفی می نماید وی اشاره نمود این مجموعه از افراد با سابقه جهادی و کسانی تشکیل شده که عمر و زندگی خود را در  راه پر خیر و برکت کمک به محرومین و نیازمندان در جای جای ایران عزیز صرف نموده‌اند.

بررسی و آسیب شناسی وضعیت گذشته و حال جریان جهادی با رویکردی علمی و نگاه به آینده، انعطاف پذیری و حضور به موقع در مسائل و بحران‌های مختلف ملی و منطقه‌ای، مردم پایه بودن و خود جوش ماندن، از اصول و خط مشی های محوری و بنیادین این مجموعه است.

دو راهبرد کلان این مجموعه بر اساس منظومه فکری و نقشه جامع تدوین شده آن: حمایت و صیانت از گفتمان ناب و جریان اصیل جهادی است و همچنین ارائه خدماتی مانند حمایت از خانواده شهدا و جانبازان جهادی می‌باشد.

برنامه های خانه در سه سطح کوتاه، میان و بلند مدت تدوین گردیده که به عنوان نمونه ایجاد صندوق حمایتی از جهادگران یکی از این برنامه ها است.

سال ها بود که خلأ یک مجموعه مردم پایه که بتواند از جهادگران حمایت و پشتیبانی نماید به شدت حس می گردید امید است به برکت ولادت رسول اکرم حضرت ختمی مرتبت (ص) و امام صادق (ع) این مجموعه مردمی به شجره طیبه ای تبدیل گردد تا بتواند این کمبود را جبران نماید.

دبیر خانه جهادگران افزود این خانه قصد هدایت، رهبری، هماهنگی، راهبری گروه های جهادی را ندارد و سعی می کند در سطحی کلان تر فعالیت نموده و در جهت اجرایی نمودن فرمایشات امام خامنه‌ای اقدام نماید.

خانه جهادگران، مأمنی جهادی، مؤمنانه و ولایتمدار

بسم رب الشهداء و الصدیقین
تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِکُمْ وَأَنْفُسِکُمْ ۚ ذَٰلِکُمْ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ تَعْلَمُونَ
به خدا و فرستاده او بگروید و در راه خدا با مال و جانتان جهاد کنید. اگر بدانید، این برای شما بهتر است (صف ۱۱)

در آستانه زادروز حضرت ختمی‌مرتبت (ص)، طلوع صبح صادق آل محمد و هفته وحدت، جمعی از خادمان حرکت‌های جهادی خودجوش، مردمی و مستقل کشور در بیش از دو دهه گذشته، ضمن تبریک این ایام سرتاسر نور و برکت به پیشگاه حضرت، ولی عصر (عج)، محضر رهبر معظم انقلاب (حفظه ا...) و آحاد مردم شریف ایران، بازآفرینی و مجاهدت در جریانی ولایی، آتش به اختیار و مردمی را هم پیمان گشته ایم.
انقلاب اسلامی ایران امروز شجره‌ی طیبه‌ای است که با «هدایت الهی و قلب نورانی و اندیشه‌ی بزرگ امام خمینی ره» غرس و به دستان مبارک ولایت و جانشین بر حق آن عزیز سفرکرده، تحت توجهات حضرت، ولی عصر (عج) آبیاری و بالنده شده است و در سایه‌سار این موجودیت مبارک؛ گویی خداوند در اوج بدمستی‌های شجره‌ی خبیثه‌ی طاغوت‌ها و عصیانگران مرحله‌ای دیگر از تام شدن نور خود را برای برنامه‌های الهی پیش‌روی بشریت به منصه بروز و ظهور رسانیده است. در مسیر نورانی تبعیت از ولایت الله و تحقق «یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلَی النّورِ»، اینک ماییم و رسالت بندگی، عبد بودنی از جنس «عِبَاداً لَنا»، عبد بودنی در حریم مولا و ولایت و بنده در حریم مولا، همچون گلی است در تبعیت محضِ خواستِ، ولی ...
امروز شناختِ فضا ـ جریان‌های صحیح و قرار گرفتن در بستری که علیرغم تمامی محدودیت‌ها و دشمنی‌هایی که اراده اطفاء نور حق را نموده اند؛ وظیفه‌ایست بر دوش یکایک فرزندان و رهروان ولایت ...
انقلابی که مقصد و آرمان آن ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عُظمی (ارواحنافداه) است، اهدافش خلاصه در فعلِ حاضر و مقید به زمان حال نمی‌شود. تمام جهت‌گیری‌هایش به سمت آن غایت القصوی است. هرلحظه و هر خدمتی در این راستا ارزش پیدا می‌کند و هر معروفی خارج از این راستا، هرچند معروف است، اما قیمتش و فعلش «جَهد فینَا» نیست، زیرا هر چیز و همه‌کس برای مهدی (عج) و به‌سوی مهدی (عج) در این نظام هستی صاحب قیمت و ارزش‌اند که نظام هستی مقید به امام (ع) است. هر فعل و ساختار و موجودیتی آن زمانی صاحب قیمت می‌شوند که ایران را بلکه عالم را حریم امام زمان (عج) و ولایت بدانند و نسبت خویش را با ایشان به‌درستی شناخته و در این عرصه بندگی و خدمت نماید.
به همین جهت و با همین رویکرد، هم‌داستان با رهبر معظم انقلاب در دومین گام انقلاب الهی و شکوهمند اسلامی ایران و به تعبیر ایشان «دوّمین مرحله‌ی خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدّن‌سازی» و منطبق بر سومین برکتِ بزرگ انقلاب برشمرده توسط معظم له در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که همانا «به اوج رسانیدن مشارکت مردمی و مسابقه‌ی خدمت‌رسانی» می‌باشد و در جهت همه گیری فعالیت‌های آتش به اختیاری در کشور با توصیف عینی: «همه‌ی گروه‌های مؤمن درزمینه‌های مختلف، هر کاری که برایشان میسّر است و مطابق با قوانین کشور و مصلحت کشور [است]، باید انجام بدهند و معطّل کسی نباید بمانند»، با امید به رویش شجره طیبه دیگری از جنس شکل گیری یک نهضت جهادی و گفتمان ولایی، عمومی، مردمی، فراگیر، دغدغه مند، فراسازمانی و فرانهادی برآنیم که در جهت احتراز از قرارگیری در کانون رقابت‌های منفعت طلبانه و قیّم مآبانه‌ی فردی و نهادی، یارکشی‌ها و تعارضات سیاسی و سازمانی و فاصله‌گیری از هزینه شدن جریانات اصیل و مردمی جهادی که خود را وامدار معارف غنی اسلامی، سیره اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) و برخاسته از منویات امامین انقلاب اسلامی ایران می‌داند بر ماهیت آتش به اختیار و مردمی خویش تأکید کرده و همان‌گونه که تا امروز این جریان عظیم معرفتی و مردمی، بستر تولد نهاد‌هایی خدمت رسان از جنس جهادسازندگی در عرصه‌های عمرانی و سازندگی کشور و بسیج سازندگی در جهت پر کردن اوقات فراغت و خودسازی جوانان و نوجوانان با رویکرد جهادی در کشور گردیده است، همچنان الگوساز و جریان ساز باشد.
به همین سبب جمعی از گروه ها، مجموعه‌ها و فعالان حرکت‌های جهادیِ مردمی، غیروابسته‌ی نهادی و بعضاً باسابقه‌ای بیش از دو دهه فعالیت در سطح کشور که همچنان بر سر آرمان صیانت از حریم مولا (عج) و ولایت جملگی هم‌داستانیم و عبدانه در حریم مولا نقص‌ها را به‌دوراز غیرت و حمیت بندگی می‌پنداریم؛ بر آن شدیم که با مطالعه، رصد، تحلیل و توجه به آینده‌ی الهی و معهودِ در پیش روی انقلاب اسلامی ایران، موجودیت «خانه جهادگران» را به‌عنوان مأمنی جهادی، مؤمنانه، ولایتمدار، جریان ساز، دوراندیش، تخصصی، خودجوش، مطالبه گر، آتش به اختیار، دانش مدار، متعلق به عموم دلسوزان کشور و تشنه‌ی خدمت، اعلام نموده و ضمن دعوت از همه‌ی جریانات جهادی هم‌سنخ و هم‌داستان، آمادگی خود را برای انجام هر مجاهدت و بذل جان ناقابلمان در تبعیت از ولایت که غایت القصوی جملگی یاران است، ابراز داریم؛ و ما توفیقی الا بالله

اول آبان‌ماه سال یکهزار و چهارصد
جمعی از فعالان مردمی حرکت‌های جهادی کشور

 

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

امیرحسین کسائی، خبرنگار:

مسجد پارک قیطریه و بانی خیر

مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران:

نگاهی به علت‌های ساختاری مشارکت پایین‌تر از میانگین در تهران

همه ابهامات مصوبۀ جدید شورای عالی فضای مجازی؛

ممنوع می‌کنم، پس هستم!

در پی انتقاد از به کار رفتن واژه «خلیج فارس»؛

خبرنگاران قطری، لطفا به موزه‌ها سر بزنید!

سیدجواد نقوی، خبرنگار گروه ایده حکمرانی:

از شورشی‌های یمنی تا سال 57! چراغ سبز به تحقیر ملی

علی سعد، مدیر اندیشکده حکمرانی شریف:

مهجوریت سرمایه ‌اجتماعی و تلاش برای اصلاح امور

نقدی به یک رفتار رسانه‌ای که چند بار تکرار شده است

کاش مردم سیستان‌و‌بلوچستان، توییت خانم خبرنگار را ندیده باشند

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

تنش در شرق از زاویه‌ای دیگر

سهیلا عباس‌پور، خبرنگار گروه ایده حکمرانی:

کریم مجتهدی؛ فیلسوفی وقف فلسفه

پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

مدرسه دولتی از نوعی دیگر

حامد عسکری، شاعر و نویسنده:

بنویسید مرا، شهر مرا خشت به خشت

حامد عسکری، شاعر و نویسنده:

مردی در خیابان کشوردوست

نعمیه موحد، روزنامه‌نگار:

چرا دوباره هک شدیم؟

بچه کشتن تو مرام من نیست؛

دم ناصر خاکزادهای مدینه گرم...

در ۱۰۰ سالگی از جان جلال چه می‌خواهیم؟

ایران ۱۴۰۲ و جنبش جلال

حضور وزیر بهداشت و خبرنگار صداوسیما در اتاق زایمان؛

اتاق زایمان بیلبورد تبلیغاتی نیست

ابوالقاسم رحمانی، دستیار سردبیر:

موضع فان فانی

حامد عسکری، شاعر و نویسنده:

پرواز از پمپ‌بنزین

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر روزنامه فرهیختگان؛

از عباس آژانس تا سخنران تلویزیون + فیلم

حامد عسکری، شاعر و نویسنده؛

ملاقات بر سطح لغزنده‌ کلمات

از میدان التحریر تا دانشگاه هاروارد؛

ایران در نوک پیکان درگیری‌ است

فاطمه کنعانی، عضو هیات‌علمی پژوهشکده مطالعات فناوری:

قوی سیاه هوش‌مصنوعی و دنیای سفید کودکان

رامین شمسایی‌نیا، دانش‌آموخته دکترای علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی:

ایده «مقاومت اجتماعی» اسلام‌گرا و لکنت علوم اجتماعی متاخر

خبر بازداشت فرزند یکی از مسئولان قضایی تایید شد

فرصت و تهدید برخورد با یک دانه‌درشت دیگر

کلید اسرار بر قفل صندوق‌های قرض‌الحسنه؛

روایتی از شگرد جدید فرار مالیاتی در استان فارس

تاثیر و تأثر سینما و جامعه از منظر مرحوم دکتر عماد افروغ

سینما آینه جامعه است

به بهانه استعفای لوئیس روبیالس، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا به‌خاطر اقدام غیراخلاقی در جام‌جهانی

وقتی اخلاق بر فوتبال پیروز شد

ادعای معاون وزیر آموزش‌وپرورش مبنی‌بر تعطیلی انتشارات گاج باز هم آب رفت؛

مردودی آموزش و پرورش در آزمون گاج

مهدی عبداللهی، دبیر گروه اقتصاد:

موفقیت سیاست دلارزدایی از ارز اربعین

رضا کردلو، روزنامه‌نگار:

پراکنده از اربعین

صادق نیکو، روزنامه‌نگار:

زبان رسا و البته رسانا

احمد اولیائی، عضو هیات‌علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

اربعین را به مثابه «فرهنگ» باید دید نه اتفاق مناسکی موسمی

نقدی بر سفر هیات فنی آب ایران جهت درخواست اجرای کامل قرارداد هیرمند

غصه ناتمام هیرمند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار