قائم‌مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد
هدف‌مان این است که تا پایان برنامه پنج‌ساله درآمدهای غیرشهریه‌ای‌مان به 40 درصد برسد و 60 درصد دیگر از محل شهریه‌ها تامین شود. طبیعتا در این میان فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصادی که توسط این شرکت‌ها فعال می‌شوند هم مورد تاکید جدی قرار گرفته‌اند.
  • ۱۴۰۰-۰۷-۲۵ - ۰۱:۵۵
  • 00
قائم‌مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد
هدف‌گذاری کاهش اتکا به درآمدهای شهریه‌ای تا سطح ۴۰ درصد
هدف‌گذاری کاهش اتکا به درآمدهای شهریه‌ای تا سطح ۴۰ درصد

حسین جوادی، قائم‌مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «یکی از محورهای اصلی این است که دانشگاه براساس یک سند و برنامه تحولی باید حرکت کند. الزامات این حرکت نیز تدوین یک برنامه پنج‌ساله و طرح تحولی است. ماموریت‌ها و چشم‌اندازهای هر حوزه باید مشخص شود که در این برنامه تحولی، این موضوعات موردنظر قرار گرفته و برای هر معاونت یک کارگروه تشکیل‌ شده تا برنامه‌های اقدامی خود را دنبال ‌کنند.»

او ادامه داد: «در استان‌ها نیز شورای راهبری تشکیل داده و شورای برنامه‌ریزی هم برای اجرای این سند راه‌اندازی شده است. این شوراها باید چشم‌انداز و شاخص‌های اجرای این سند را در هر استان تبیین کنند. ما دو مساله داریم؛ اول اینکه مدیران را هوشیار کنیم تا براساس برنامه حرکت کنند و نکته دوم اینکه ارزیابی شاخص‌ها را هم داشته باشیم تا بتوانیم نمره‌ای که هر استان باید به‌دست آورد براساس همین شاخص‌ها مورد پایش قرار گیرد.» قائم‌مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه ارزیابی از پیشرفت و اجرای این سند به‌صورت سالانه دنبال می‌شود، اظهار داشت: «افق پنج‌ساله دانشگاه باید به‌سمتی حرکت کند که برنامه‌ها و انتظاراتی که مقام معظم رهبری از دانشگاه دارند به‌صورت گام‌به‌گام اجرا شود. یکی دیگر از نکاتی که در این سند لحاظ شده این است که باید به‌سمت برنامه‌های اقتصادی و پایدار حرکت کنیم که یکی از موضوعات آن همان بحث شهریه است و توانسته‌ایم به این حوزه انضباط دهیم تا واحدها براساس سطحی که دارند، اقدام به تعیین شهریه کنند و درحقیقت متغیرهایی در این زمینه ایجاد شده است.»

جوادی در توضیح بیشتر این مساله افزود: «مولفه دیگر ما بحث خلق ثروت توسط اساتید است که خوشبختانه در این حوزه به‌سمت سرای نوآوری رفته و توانستیم از ظرفیت اعضای هیات علمی بیشتر استفاده کنیم که بخشی از آن تامین‌کننده درآمدهای غیرشهریه‌ای است. هدف‌مان این است که تا پایان برنامه پنج‌ساله درآمدهای غیرشهریه‌ای‌مان به 40 درصد برسد و 60 درصد دیگر از محل شهریه‌ها تامین شود. طبیعتا در این میان فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصادی که توسط این شرکت‌ها فعال می‌شوند هم مورد تاکید جدی قرار گرفته‌اند.»

او با تاکید بر اینکه دانشگاه ظرفیت‌های بسیار زیادی در خلق ثروت دارد، گفت: «درحال کار برای احصای این ظرفیت‌ها هستیم. هرچند به‌طورکلی املاک دانشگاه آزاد احصا شده اما مساله ما این است که بر نوع کاربری زمین‌های دانشگاه فعالیت کنیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های این حوزه استفاده بیشتری داشته باشیم، البته هدف این سند بیشتر روی فعالیت‌های اقتصاد دانش‌بنیان معطوف شده است.»

قائم‌مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به افزایش جذب دانشجویان خارجی براساس سند تحول خاطرنشان کرد: «یک‌سری نیازهای آموزشی در کشورهای همسایه وجود دارند که از خدمات این حوزه دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کرده‌اند و قطعا دانشجویان بین‌المللی که امروز در دانشگاه هستند می‌توانند در آینده به‌عنوان سفرای جمهوری اسلامی محسوب ‌شوند که در این بخش هم معاونت جداگانه و هم مدیرکل‌های مستقلی برای این دانشجویان درنظر گرفته‌ایم تا بتوانیم خدمات خوبی را به این دانشجویان ارائه دهیم.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰