«جیتکس» یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فناوری آسیا اواخر مهر برگزار می‌شود، «فرهیختگان» از جزئیات حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در این رویداد گزارش می‌دهد
یکی از معضلات و خلأ‌هایی که درحال‌حاضر در امر فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان با آن مواجه هستیم، عدم‌حضور و تبادلات حرفه‌ای با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خارجی در امر تولید محصولات خلاقانه و فناورانه است و ایران در این مسیر به کندی حرکت می‌کند.
  • ۱۴۰۰-۰۷-۱۱ - ۰۰:۳۸
  • 00
«جیتکس» یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فناوری آسیا اواخر مهر برگزار می‌شود، «فرهیختگان» از جزئیات حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در این رویداد گزارش می‌دهد
حرکت به‌سمت زنجیره ارزش جهانی
حرکت به‌سمت زنجیره ارزش جهانی

یگانه عرب، روزنامه‌نگار: بزرگ‌ترین رویدادهای فناوری آسیا در قالب نمایشگاه بزرگی با عنوان «جیتکس» دبی برگزار می‌شود. در این رویداد، به‌روزترین فناوری‌های روز در سراسر جهان به نمایش در می‌آیند و فعالان این عرصه در آن حضور پررنگی ایفا کرده و راه را برای گسترش فعالیت‌ها در عرصه بین‌المللی، سرمایه‌گذاری، عرضه قابلیت‌ها و... هموار می‌کنند. نمایشگاه جیتکس دبی که جزء سرآمدترین نمایشگاه‌های برگزارشده در حوزه فناوری در آسیاست، در روزهای‌ ۲۵ تا ۲۸ مهر ۱۴۰۰ در بخش‌های مختلف صنعت و فناوری‌های نوین در مرکز تجارت جهانی شهر دبی برپا می‌شود.

یکی از معضلات و خلأ‌هایی که درحال‌حاضر در امر فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان با آن مواجه هستیم، عدم‌حضور و تبادلات حرفه‌ای با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خارجی در امر تولید محصولات خلاقانه و فناورانه است و ایران در این مسیر به کندی حرکت می‌کند؛ در چنین مسیری نه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها می‌توانند به نقطه ایده‌آلی از گسترش فعالیت‌ها، ارتقای محصولات، حضور در بستر بین‌المللی و تعامل با سرمایه‌گذاران خارجی دست پیدا کنند و نه اقتصاد دانش‌بنیانی در کشور به نقطه مطلوب خود دست پیدا خواهد کرد. در این مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های خلاق و استارتاپ‌ها نیازمند فراهم‌کردن مسیر تعاملات بیشتر با دنیای خارج و افزایش این ارتباطات هستند و نهادهای دست‌اندرکار و سیاستگذار همچون معاونت علمی ریاست‌جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و... باید برای حل این خلأ و بهره‌مندی از دانش و استعداد دیگر کشورها از حضور هرچه بیشتر این شرکت‌ها در رویدادهای خارجی حمایت کنند.

درخصوص شرکت‌های دانش‌بنیان منتخب برای حضور در این رویداد، حمایت و ارائه تسهیلات صندوق نوآوری به این شرکت‌ها، بررسی ابعاد برگزاری این نمایشگاه، تاثیر حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در رویداد جیتکس بر افزایش تعاملات شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و خارجی و... با مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری وشکوفایی؛ رضا خسروی، مدیرعامل شرکت «هم‌پردازان نوگرای اردا»؛ سارا میرشکاری، مدیر شرکت «کشتیار» و مجتبی اسفندی، مدیر شرکت «تجارت الکترونیک عرش‌گستر» گفت‌وگوهایی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

در همین رابطه مطالب زیر را بخوانید:

ارائه محصول فناورانه بی‌رقیب، دامنه فعالیت دانش‌بنیان‌ها را در منطقه گسترش می‌دهد (لینک)

حضور دانش‌بنیان‌ها در رویداد بین‌المللی سکوی پرتاب عرضه درست محصولات‌شان‌ است (لینک)

حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در بازار رقابت بین‌الملل نیازمند حمایت‌های مالی و تسهیلاتی است (لینک)

حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در رویدادهای بین‌المللی دستاوردهای درخشانی برای کشور خواهد داشت (لینک)

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰