معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان:
شورای تعامل سال گذشته به‌صورت آزمایشی در چهار استان اجرا شد که استان خوزستان یکی از این چهار استان‌ بود. بنابراین سال گذشته شورای صنفی برای ورود به مسائل صنفی دانشجویان تغییر پیدا کرده و تبدیل به شورای تعامل شد تا مشکلات صنفی و مطالبات دانشجویان را پیگیری کند.
  • ۱۴۰۰-۰۷-۱۱ - ۰۱:۰۳
  • 00
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان:
تسریع برای رفع مشکلات دانشجویان، مهم‌ترین دستاورد شورای تعامل است
تسریع برای رفع مشکلات دانشجویان، مهم‌ترین دستاورد شورای تعامل است

گودرز شاطری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز نیز درخصوص شورای تعامل این استان توضیح داد: «شورای تعامل سال گذشته به‌صورت آزمایشی در چهار استان اجرا شد که استان خوزستان یکی از این چهار استان‌ بود. بنابراین سال گذشته شورای صنفی برای ورود به مسائل صنفی دانشجویان تغییر پیدا کرده و تبدیل به شورای تعامل شد تا مشکلات صنفی و مطالبات دانشجویان را پیگیری کند.» او تاکید کرد: «به‌منظور افزایش نقش‌آفرینی دانشجویان، استفاده از نظرات، پیشنهادات و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع آنان و همچنین ایجاد زمینه گسترش فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه، اولین شورای تعامل و هم‌اندیشی ویژه دانشجویان دراین استان سال گذشته آغاز به کار کرد.»

او افزود: «سال گذشته به توجه به شرایط کرونایی کشوری، نتوانستیم آن‌طور که باید به مسائل صنفی ازجمله مشکلات بوفه و خوابگاه و... بپردازیم. البته تا جایی که امکان داشت، با دانشجویان ارتباط برقرار شد اما به‌طور کلی اعضای این شورا در حوزه‌های آموزشی و صنفی نظرات خود را ارائه کرده و در حوزه‌های فرهنگی ورود نمی‌کنند.»

شاطری ایجاد تعامل و همدلی میان ارکان دانشگاه با دانشجویان، بهره‌گیری از اندیشه‌ها و افکار دانشجویان، اعتلا و تقویت زمینه‌های مشارکت، همفکری و همکاری در محورهای صنفی، رفاهی و خدمات آموزشی را ازجمله اهداف راه‌اندازی این شورا خواند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز  با بیان اینکه این شورا از دل دانشجو، مشکلات و مسائل دانشجویان را بی‌واسطه بیان می‌کند، اظهار کرد: «به‌طور مثال در سال گذشته دانشجویان در این شورا برخی مشکلات آموزشی خود را بیان کرده و همزمان معاون آموزشی مشکلات را پیگیری و رفع می‌کرد. تفاوت این شورا با شورای صنفی این است که در شورای تعامل، معاون آموزشی، معاون فرهنگی و... نیز حضور دارند که باعث پیگیری هرچه سریع‌تر مشکلات خواهد شد.»

او درباره مزایای شورای تعامل نیز گفت: «هر واحدی به تناسب میزان جمعیت دانشجویان خود می‌تواند اعضای شورای تعامل را داشته باشد. معتقدم با برگزاری شورای تعامل به‌صورت سراسری باید معاونان آموزشی نیز توجیه شوند که این شورا، شورای بسیار مهمی است. درواقع همان میزان که معاونت فرهنگی به شورای تعامل اهمیت می‌دهد معاونت آموزشی نیز به این مهم واقف باشد. همبستگی بین معاونان آموزشی و فرهنگی باعث رفع هرچه سریع‌تر مشکلات دانشجویان خواهد شد.»

به گفته شاطری همبستگی بین اعضای حقوقی و اعضای دانشگاه مانند فرهنگی و آموزشی و... باعث می‌شود نتیجه بهتری برای رفع مشکلات صنفی دانشجویان ایجاد شود.

او درخصوص مهم‌ترین دستاورد شورای تعامل استان خوزستان نیز صحبت به میان آورد و توضیح داد: «با این شورا، از مشکلات دانشجویان، بی‌واسطه اطلاع پیدا کرده و برای رفع آنان سریعا اقدام می‌شود. به عبارت بهتر شنیدن مشکلات و تسریع برای رفع آنها مهم‌ترین دستاورد شورای تعامل است. همچنین دانشجویان بدون واسطه و به‌صورت رودررو با مسئولان دانشگاه صحبت کرده و مشکلات خود را مطرح کرده و می‌دانند که گوش شنوایی برای رفع مشکلات آنها وجود دارد.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰