• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۷-۱۱ - ۰۱:۴۰
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
عضو شورای تعامل دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان:

کمیته‌های تخصصی برای بررسی مشکلات در شورای تعامل تشکیل شود

جای شورای تعامل در دانشگاه آزاد اسلامی خالی بود و لزوم تشکیل یک شورا برای بیان مشکلات صنفی، آموزشی و پژوهشی به‌صورت رودررو با مسئولان دانشگاه و همچنین حل مشکلات دانشجویان به‌شدت احساس می‌شد.

کمیته‌های تخصصی برای بررسی مشکلات  در شورای تعامل تشکیل شود

مهدی یوسفی، عضو شورای تعامل دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز درباره شورای تعامل این استان گفت: «جای شورای تعامل در دانشگاه آزاد اسلامی خالی بود و لزوم تشکیل یک شورا برای بیان مشکلات صنفی، آموزشی و پژوهشی به‌صورت رودررو با مسئولان دانشگاه و همچنین حل مشکلات دانشجویان به‌شدت احساس می‌شد.»

او افزود: «در واقع ایجاد یک فضای مدیریتی پاسخگو به‌شدت احساس می‌شد که با تشکیل شورای تعامل به این نیاز پاسخ داده شد. با راه‌اندازی شورای تعامل، پلی بین دانشجو و مدیریت دانشگاه ایجاد و باعث شد ارتباط بین دانشجو و دانشگاه شکل بگیرد. حالا با این شورا ارتباط بین دانشجویان و ریاست دانشکده‌ها نیز شکل گرفته و روسای واحدها بیشتر با دانشجویان ارتباط دارند.» عضو شورای تعامل دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان عنوان کرد: «انتقال مشکلات دانشجویان در جلسات شورای تعامل و گفت‌وگوی‌های رودر‌رو با مسئولان باعث شده است که آنها بهتر در جریان مشکلات قرار گرفته و برای رفع این مشکلات سریع‌تر اقدام کنند. شورای تعامل استان خوزستان بین اعضای دانشجویی، ریاست دانشگاه و معاونت دانشجویی و فرهنگی ارتباط برقرار کرد.» او خاطرنشان کرد: «این شورا باعث شد بعد از بیان مشکلات در این شورا، بین دانشجویان و مسئولان گفت‌وگوهایی برای رفع آنها صورت گرفته و درنهایت جمع‌بندی و تصمیم‌گیری شود. این فضا، ارتباط بین واحدهای دانشگاهی با یکدیگر را نیز به ساده‌ترین شکل ممکن ایجاد کرد.» یوسفی با تاکید بر اینکه این ارتباط دستاوردهای زیادی را به دنبال خواهد داشت، توضیح داد: «با این شورا فضای بسیار خوب علمی، فرهنگی و صنفی نیز ایجاد خواهد شد. به‌طور مثال در این جلسات پیشنهادهایی از سایر واحدها نیز مطرح شده و باعث پیشرفت در تسریع امور می‌شد.»

او درخصوص جلسات شورای تعامل در استان خوزستان خاطرنشان کرد: «جلسات هم به‌صورت حضوری و هم آنلاین در یک سال گذشته برگزار شده است و مشکلات و موارد صنفی و آموزشی در این جلسات مطرح و مشکلاتی که درون دانشگاهی بود از طریق معاونت آموزشی پیگیری شد. بیشترین دغدغه و مشکلات دانشجویان درخصوص سامانه آموزشیار بود که در جلسات شورا مطرح شد و مسئولان به آنها رسیدگی کردند.» عضو شورای تعامل دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ادامه داد: «چند نقد درخصوص آیین‌نامه این شورا وجود داشت؛ پیشنهاد می‌کنم کمیته‌های تخصصی برای بررسی مشکلات تشکیل شود. درواقع آیین‌نامه باشد تا کمیته‌های مختلفی ایجاد شود زیرا دانشجویان راحت‌تر می‌توانند مشکلات و پیشنهادهای خود را با بخش‌‌های مختلف در میان بگذارند تا به‌صورت تخصصی‌تر به آنها پرداخته شود.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار