مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه فرهنگیان:
متاسفانه ما در بستر مدارس نتوانستیم شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که ورزش به‌عنوان یک عادت در میان دانش‌آموزان نهادینه شود و همین مساله باعث شده تا عموم دانشجویان در دانشگاه‌ها نگاه مهمی به این حوزه نداشته باشند.
  • ۱۴۰۰-۰۷-۰۱ - ۰۲:۰۰
  • 00
مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه فرهنگیان:
ورزش در دانشگاه‌ها نقش پرکردن اوقات فراغت دانشجویان را دارد
ورزش در دانشگاه‌ها  نقش پرکردن اوقات فراغت دانشجویان را دارد
زهرا رمضانیخبرنگار

زهرا رمضانی، روزنامه‌نگار: سهیلا عبدی، مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه فرهنگیان هم از دیگر مسئولان مرتبط با این حوزه است که کم‌کاری‌های این عرصه را قبول داشته و سرچشمه آن را به وزارت آموزش‌وپرورش مرتبط می‌داند. او دراین‌باره با تاکید بر اینکه رسالت دانشگاهی ما تربیت قهرمانان ورزشی نیست، گفت: «دانشجویان تایمی را به‌عنوان اوقات فراغت دارند که آن را با برنامه‌های متنوع فرهنگی، تربیت‌بدنی و... پر می‌کنیم. در اصل ما برنامه‌های ورزشی متنوعی مانند جشنواره ایده‌پردازی ورزشی، نشست‌های تخصصی مرتبط با ورزش، برگزاری مسابقات قهرمانی با هدف تقویت ورزش قهرمانی و... را برای پر کردن اوقات فراغت دانشجو برگزار می‌کنیم؛ اما به دلیل کمبود زمان نمی‌توانیم به تقویت فعالیت‌های ورزشی و قهرمان‌پروری بپردازیم.»  او ادامه داد: «اولین هدف‌مان این است که دانشجو- معلم سالم داشته باشیم و این مقوله باعث می‌شود تا رویکرد اصلی نه‌تنها دانشگاه ما بلکه تمام مراکز آموزش عالی، ورزش همگانی را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند. از طرف دیگر دانشجویان مستعد را به وزارت ورزش، فدراسیون‌ها و هیات‌های ورزشی هدایت می‌کنیم؛ چراکه وظیفه آنها قهرمان‌پروری و پرورش استعدادهای ورزشی است؛ در حالی که عمده هدف ما غنی‌سازی اوقاعت فراغت، ایجاد نشاط و شادابی و حفظ سلامت دانشجویان است.»

 نتوانستیم در بستر مدارس هم شرایط را برای ورزش فراهم کنیم

مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر اینکه قهرمان‌پروری در دانشگاه ما تعطیل نیست، گفت: «ما از استان‌هایمان، بانک اطلاعاتی نخبگان ورزشی را جمع‌آوری می‌کنیم و المپیادهای قهرمانی را هم برگزار می‌کنیم، البته امروز با توجه به شرایط کرونایی ماهیت برخی فعالیت‌های ما تغییر کرده و با انتخاب تیم‌های برتر و معرفی آنها به المپیادهای قهرمانی وزارت علوم مسیر را برای رشد آنها و جذب‌شان به فدراسیون‌ها هموار می‌کنیم.»  عبدی اظهار داشت: «متاسفانه ما در بستر مدارس نتوانستیم شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که ورزش به‌عنوان یک عادت در میان دانش‌آموزان نهادینه شود و همین مساله باعث شده تا عموم دانشجویان در دانشگاه‌ها نگاه مهمی به این حوزه نداشته باشند. مسائل فرهنگی، مباحث جنسیتی، نگرش خانواده‌ها به مقوله ورزش و... هم باعث شده تا بخش اندکی از دانشجویان تمایل داشته باشند ورزش را به صورت حرفه‌ای دنبال کنند.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰