سیداحمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر درباره اصلیترین اولویت وزیر علوم برای جامعه دانشگاهی گفت: «معتقدم در کوتاهمدت باید اثری که کرونا در جامعه دانشگاهی داشته است، مورد بررسی قرار گرفته و در راستای کاهش آن برنامهریزی شود و حتما این مساله توسط وزیر علوم پیگیری میشود. خوشبختانه روندی که دانشگاهها در این مدت داشتهاند، مثبت بوده و باید تداوم پیدا کند.»
او ادامه داد: «آنچه در سیاستهای کلی و نقشه راه نسبت به دانشگاهها وجود داشته، مباحث خوبی است که اگر دنبال شود حتی اگر از طریق آن درصد اندکی موفقیت بهدست آوریم، حتما قابل قبول است؛ چراکه هم در راستای ارتقای علمی کشور و دانشگاهها در سطح بینالمللی خواهد بود و هم در راستای حل نیازهای جامعه دانشگاهی است و میتواند اثرگذار باشد، البته دیدیم وزیر هم به این مباحث توجه جدی دارد.»
رئیس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه طبیعتا مشکلاتی هم مانند کسری بودجه که همیشه وجود داشته، در شرایط فعلی بیش از پیش احساس میشود، اظهار داشت: «ارتباطات بینالمللی که این روزها بهدلیل کرونا و تحریم با مشکل مواجه شده است هم باید مدنظر قرار گرفته شود. البته مشکلات زیادی داریم، اما امیدواریم که کارها بهخوبی پیش بروند. باید این مساله را مدنظر قرار داد که دانشگاهها ولو سطح یکیها هم باید همیشه رو به جلو حرکت کرده و باید خودمان را با سرعت حرکت دنیا تطبیق دهیم.»
معتمدی با تاکید بر اینکه جامعه دانشگاهی از لحاظ تجهیزات دانشگاهی و آزمایشگاهی با مشکلاتی روبهرو است، ادامه داد: «هرچند مشکل اصلی نیست اما باید برای رفع آنها تلاش کرد تا با رفع این کاستیها بتوان نقش مهمی را در چرخه اقتصادی کشور به دانشگاهها سپرد و ارتباط بهتری را با صنعت و بخش خدمات برقرار کرد. قطعا تحقق این مسائل جزء کارهای سخت و نیازمند اعتبار بالا است که امروز بنا به شرایط کشور، کار سختی هم بهشمار میرود.»
او خاطرنشان کرد: «نباید انتظار داشت که وزیر علوم و دیگر وزرای دولت بتوانند یکشبه به کارها سامان دهند؛ چراکه این مهم کار زمانبری است. زلفیگل از خانواده آموزش عالی است و درجه علمی خوبی هم دارد و طبیعی است که همه جامعه دانشگاهی باید به وزیر برای تحقق برنامهها کمک کنند.»