• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۴۰۰-۰۴-۲۴ - ۰۲:۳۷
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

گروه جهادی شهیدان رستمی، ایام کرونا را با کمک به کادر درمان سپری می‌کند

گروه جهادی شهیدان رستمی همزمان با شیوع کرونا و نیاز بیمارستان‌ها به مواد غذایی تقویت‌کننده، اقدام به راه‌اندازی پویش آبمیوه‌گیری برای بیماران کرونایی کرد. از فروردین ۹۹ تا ماه رمضان، فرآیند آب‌هویج‌گیری برای بیمارستان‌های مختلف روزانه بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ بطری انجام شد.

گروه جهادی شهیدان رستمی، ایام کرونا را با کمک به کادر درمان سپری می‌کند

نیلوفر هوشمند، روزنامه‌نگار: امیرعلی شریفی، مسئول گروه جهادی شهیدان رستمی پیرامون فعالیت‌های این گروه جهادی در دوران کرونا از آغاز تاکنون گفت: «گروه جهادی شهیدان رستمی همزمان با شیوع کرونا و نیاز بیمارستان‌ها به مواد غذایی تقویت‌کننده، اقدام به راه‌اندازی پویش آبمیوه‌گیری برای بیماران کرونایی کرد. از فروردین ۹۹ تا ماه رمضان، فرآیند آب‌هویج‌گیری برای بیمارستان‌های مختلف روزانه بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ بطری انجام شد.»  وی افزود: «ماه رمضان با توجه به توصیه رهبری به رزمایش همدلی و مواسات، گروه جهادی شهیدان رستمی که متشکل از جوانان و دانشجویان دانشگاه‌های مختلف تهران است، به تهیه و بسته‌بندی بسته‌های ارزاق برای اقشار کم‌بهره‌مند جامعه پرداخت و رقمی حدود ۷۰۰ بسته اقلام موادغذایی به‌علاوه پخت غذا و اطعام مناطق مختلف محروم تهران در شب‌های قدر پرداخت.»  مسئول گروه جهادی شهیدان رستمی در ادامه گفت: «همچنین برای تقویت روحیه کادر درمان، این گروه جهادی به مناسبت میلاد امام‌حسن‌مجتبی(ع) فرآیندی باعنوان پخت کیک‌خانگی برای کادر درمان را راه‌اندازی کرد که طی آن هر کسی به‌صورت داوطلبانه با پخت کیک‌خانگی و تحویل آن به گروه جهادی برای تبریک عید به کادر درمان کمکی می‌کرد. درنهایت بیش از ۶۰۰ برش کیک به‌همراه شربت، برای کادر درمان بیمارستان‌های کرونایی تهران فراهم شد و در شب میلاد امام‌حسن‌مجتبی(ع) به آنان اهدا شد.» وی افزود: «همچنین در طول ماه رمضان ۳۰۰۰ بطری آب‌هویج به بیمارستان‌ها اهدا شد و بسته‌هایی باعنوان پک کودک برای کودکان خانواده‌های شهدای تیپ فاطمیون، برای عیدفطر آماده شد که حاوی مدادرنگی، لوازم‌التحریر و خوراکی‌های مخصوص کودکان بود. بعد از ماه رمضان با توجه به شروع ماه محرم گروه جهادی شهیدان رستمی با همکاری هیات‌ هنر اقدام به تهیه بسته‌هایی تحت عنوان نذری و تبرکی برای عزاداران امام حسین(ع) در این ماه کرد. با توجه به شرایط کرونایی کشور و منع پخت غذای نذری برای هیات‌ها، این بسته‌ها به‌عنوان تبرکی هیات تهیه شد که در آنها چای‌خشک به‌عنوان چای روضه، دمنوش‌های مربوط به تقویت سیستم ایمنی بدن برای درمان کرونا، مقدار کمی برنج به‌عنوان برکت غذا، عدس و لپه گذاشته می‌شد. خوراکی‌های دیگری مثل آبمیوه، کیک و... نیز در این بسته‌ها وجود داشت که در دهه اول محرم ۵هزار بسته بین عزاداران امام‌حسین(ع) در هیات هنر تهران توزیع شد. همچنین با توجه به شروع سال تحصیلی جدید ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان مناطق محروم تهران، قم و اسدآباد تهیه، بسته‌بندی و به‌دست آنها رسانده شد.»  شریفی اضافه کرد: «با توجه به اینکه شرایط کاری برای مردم سخت شده بود و از طرف دیگر بحران اقتصادی در کشور فشار زیادی را به اقشار کم‌درآمد جامعه می‌آورد، ۱۱۰ بسته ارزاق همزمان با شهادت امام حسن‌عسکری(ع) بین نیازمندان توزیع شد. پس از آن در پاییز سال ۹۹ مجددا آبمیوه‌گیری با میوه سیب و با همکاری گروه جهادی منهای فقر دانشگاه تهران انجام شد که طی آن روزانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ بطری آب‌سیب به بیمارستان‌ها اهدا شد.»  وی گفت: «با شروع زمستان و آغاز فصل سرما پویشی تحت عنوان بافت کلاه و شال‌گردن برای کودکان محروم راه‌اندازی شد که طی آن به تفکیک سن و جنسیت، افرادی که شال و کلاه برای کودکان بافته بودند را به ما عطا کرده، اما پس از تفکیک و جداسازی، آنها را به کودکان نیازمند شهر تهران اهدا کردیم.»

مسئول گروه جهادی شهیدان رستمی تصریح کرد: «همین‌طور با توجه به نزدیکی به ایام عید نوروز، بسته‌های ارزاقی برای محرومان تهیه و بین آنها توزیع شد و پس از آن در ماه رمضان سال ۱۴۰۰ فرآیند بسته‌بندی ارزاق دوباره تکرار شد، اما مجددا پویش پخت کیک‌خانگی برای شب میلاد امام‌حسن‌مجتبی(ع) برگزار شد که با استقبال بیشتری نسبت به قبل روبه‌رو شد و طبق روال قبل این کیک‌ها بین کادر درمان توزیع شد.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار