استعلام «فرهیختگان» از دانشگاه شریف، فدراسیون و چند منبع آگاه درباره پسرعموی عزیزی‌خادم
احسان یا سیامک؟ هرکدام که مدنظر شهاب عزیزی‌خادم باشند درباره آنها اطلاعات درستی به مردم داده نشده است. سیامک تحصیلکرده دانشگاه شریف نیست و احسان در رشته هوش مصنوعی تخصصی ندارد و دانشجوی دکتری نرم‌افزار است. حضور هر یک از این دو نفر در فدراسیون اما شاید عادلانه نباشد.
  • ۱۴۰۰-۰۳-۰۲ - ۰۸:۱۰
  • 00
استعلام «فرهیختگان» از دانشگاه شریف، فدراسیون و چند منبع آگاه درباره پسرعموی عزیزی‌خادم
سیامک در شریف درس نخوانده، احسان دکتری هوش مصنوعی نیست
سیامک در شریف درس نخوانده، احسان دکتری هوش مصنوعی نیست

محمد آقایی‌فرد، روزنامه‌نگار: «سیامک عزیزی‌خادم»؛ این نامی است که خبرگزاری‌های ورزشی این روزها درباره او بسیار می‌نویسند. پسرعموی شهاب عزیزی‌خادم، رئیس فدراسیون فوتبال. خبر حضور او در بخش IT فدراسیون فوتبال تکاپوی زیادی در جامعه ورزشی ایجاد کرد به‌ویژه آنکه عزیزی‌خادم هنوز نتوانسته نگاه جامعه هواداری را به خود مثبت کند.

دقایقی پس از این خبر، گزارش‌های بسیاری درباره روابط خانوادگی و فامیل‌سالاری منتشر شد اما حسین شریفی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال بلافاصله آن را تکذیب و این خبر را حاصل اشتباه کلامی خداداد افشاریان، عنوان کرد. حضور شهاب‌الدین عزیزی‌خادم در یک برنامه تلویزیونی ورزشی و دفاع از عملکرد سرشار از اشتباه‌های مدیریتی، اما با یک گاف تاریخی همراه بود. او حضور پسرعموی خود را در فدراسیون فوتبال تایید و او را فردی دارای دکتری کامپیوتر در گرایش هوش مصنوعی از دانشگاه شریف معرفی کرد.

درواقع رئیس فدراسیون خبری را که روابط عمومی فدراسیون تکذیب کرده بود، تایید کرد! همین اتفاق باعث شد بسیاری از رسانه‌ها به نقد عملکرد رئیس و روابط عمومی فدراسیون فوتبال بپردازند که متاسفانه هماهنگی لازم برای ارائه اطلاعات به خبرنگاران را ندارند.

روز گذشته البته گفت‌وگویی با حسین شریفی، روابط عمومی فدراسیون داشتیم که او در این باره به «فرهیختگان» گفت: «آقای عزیزی‌خادم هنوز حکمی در بخش IT دریافت نکرده‌اند هرچند قرار است به‌زودی حکم ایشان صادر شود، اما به هر حال به‌دلیل آنکه هنوز حکمی نگرفته‌اند، خبرهای مربوط به استخدام ایشان هم اشتباه است.» از شریفی پرسیدیم رزومه سیامک عزیزی‌خادم چه بوده؟ که پاسخ داد: «من رزومه ایشان را ندیدم و اطلاعی از این موضوع ندارم.»

آیا «سیامک» نام پسرعموی شهاب عزیزی‌خادم است یا «احسان»؟ این موضوعی است که برخی سایت‌های خبری به آن بی‌توجه بودند. برخی او را سیامک نامیده‌اند و برخی احسان. شریفی در این باره نیز پاسخ مبهمی داد و گفت: «نمی‌دانم؛ من شناسنامه ایشان را ندیده‌ام.»

 دانشگاه شریف چه می‌گوید؟

پیگیری‌های «فرهیختگان» اما در این باره ادامه داشت. روز گذشته با مسئولان دانشگاه صنعتی شریف هم تماس گرفتیم. حمید بیگی، مدیر گروه هوش مصنوعی دانشگاه شریف، فردی به نام سیامک عزیزی‌خادم را نمی‌شناخت و البته عنوان کرد برای اطلاعات دقیق‌تر می‌توان از دانشکده پرس‌وجو کرد. برای ادامه پیگیری‌ها با مسئول تحصیلات تکمیلی دانشگاه شریف تماس و در این باره استعلام گرفتیم. جست‌وجوها برای یافتن نام «سیامک عزیزی‌خادم» به جایی نرسید و او در دانشگاه مذکور درس نخوانده، اما فردی به نام «احسان عزیزی‌خادم» ورودی 98، دانشجوی ترم پنجم دکتری نرم‌افزار دانشگاه شریف و در دانشگاه خرم‌آباد به‌عنوان هیات‌علمی به تدریس مشغول است و بدون شک حضور او در فدراسیون فوتبال مستلزم استعفا از دانشگاه خرم‌آباد است. هرچند به‌نظر نمی‌رسد مدیریت IT فدراسیون جذابیت آنچنانی برای استعفا از هیات‌علمی یک دانشگاه دولتی باشد.

شریفی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در این باره به «فرهیختگان» گفت: «من نمی‌دانم نام درست این فرد چیست چون شناسنامه او را ندیده‌ام، اما درباره رشته باید بگویم که نمی‌دانم شما در چه رشته‌ای تحصیل کرده‌اید. در این باره هم نمی‌دانم که ایشان در چه رشته‌ای تحصیل کرده است.» به او گفتیم به هر حال رئیس فدراسیون فوتبال باید درباره پسرعموی خود اطلاعات کامل‌تری داشته باشد و او را استخدام کند، اما این فرد کماکان مدعی بود هنوز استخدامی صورت نگرفته است! نام سیامک عزیزی‌خادم البته در مدیریت یک شهربازی دیده می‌شود. جایی که احتمالا هیچ ارتباطی به فوتبال، دانشگاه شریف و هوش مصنوعی ندارد.

 نه آگهی دادند نه بقیه را دیدند

احسان یا سیامک؟ هرکدام که مدنظر شهاب عزیزی‌خادم باشند درباره آنها اطلاعات درستی به مردم داده نشده است. سیامک تحصیلکرده دانشگاه شریف نیست و احسان در رشته هوش مصنوعی تخصصی ندارد و دانشجوی دکتری نرم‌افزار است. حضور هر یک از این دو نفر در فدراسیون اما شاید عادلانه نباشد. عزیزی‌خادم درحالی ادعا دارد باید به چنین افرادی افتخار کرد که هیچ آگهی استخدامی برای به خدمت گرفتن افراد متخصص در این زمینه منتشر نکرده تا شاید افرادی با شایستگی بیشتر شناسایی و استخدام کند. استخدام‌های اینچنینی بدون شک به نقطه ضعف عزیزی‌خادم تبدیل خواهد شد.

او در همان برنامه تلویزیونی عنوان کرد تغییرات بسیاری در راه است و اگر سایر گزینش‌هایش نیز شبیه به همین انتخاب‌ها باشد، احتمالا انتقادها بیشتر هم می‌شود. عزیزی‌خادم به‌خوبی می‌داند که در این هفتاد و چند روز در میدان‌های بین‌المللی از جمله واگذاری میزبانی لیگ قهرمانان گروه استقلال و فولاد به عربستان و گروه پرسپولیس به هند با آن وضعیت وخیم کرونایی، از دست دادن ساختمان فدراسیون به‌خاطر بدهی به شستا، واگذاری نیمی از ساختمان پرسپولیس به شستا که البته با دخالت وزیر منتفی شد، تصمیمات عجیب و غریب برای خاطیان دربی و واگذاری میزبانی انتخابی جام جهانی به بحرین، تنها بخشی از شکست‌های او در همین مدت کوتاه هستند. انتشار خبر مذاکره با برانکو و برگزاری مراسم افطاری گران‌قیمت نیز از دیگر گاف‌های این مدیر بود که پیش‌تر به آن پرداخته‌ایم. هرچند او در همان برنامه تلویزیونی به تصمیمات خود در این 70 روز بالید، اما به‌نظر می‌رسد مشاوران پرتعدادش باید در ابتدا به او آموزش بدهند که چگونه شکست‌های خود را بپذیرد و سپس برای حل‌کردن آن گام بردارد. فدراسیون محلی برای انتخاب‌های فامیلی نیست و نیازمند شایسته‌سالاری است. این بزرگ‌ترین نکته‌ای است که فدراسیون‌نشین‌ها باید به آن توجه کنند.

 

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰