به گزارش «فرهیختگان»، سردار محمد زهرایی ظهر دوشنبه در جمع مدیران بسیج سازندگی آذربایجان غربی با تشریح فلسفه تشکیل بسیج سازندگی و اقدامات این سازمان افزود: چهار مأموریت اساسی اعم از سازماندهی گروههای جهادی، عمومیکردن گفتمان جهادی، انعکاس هنرمندانه فعالیتهای جهادی، خودسازی معنویتی و بنابر فرمایش مقام معظم رهبری مطالبه گسترش کمی و کیفی فعالیتهای بسیج در مناطق مختلف کشور فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی به عنوان یک دستگاه اجرایی در جهت کمک به دولت و ملت در حال فعالیت است، ادامه داد: ما به دنبال شناسایی و توانمندکردن جوانان انقلابی پای کار هستیم و پروژههای محرومیتزدایی و سازندگی ابزاری برای شناسایی جهادگران انقلابی به حساب میآیند.
زهرایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمان مبارزه با کرونا در خصوص تهیه و توزیع بستههای کمک معیشتی گفت: در یک سال گذشته ۱۵ میلیون بسته معیشتی، ۴۰ هزار جهیزیه، ۲۸ میلیون غذای گرم و یک میلیون تبلت به محرومان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا با کمک مردم داده شده است.
وی با اشاره به اینکه ۲۸ هزار گروه جهادی در محلهها توسط بسیج محلات تشکیل شده است گفت: ۵ هزار میلیارد تومان برای مرمت و اجرای راههای روستایی، ۷ هزار میلیارد تومان برای آب روستایی و ۳۰ هزار میلیارد تومان برای محرومیت زدایی در روستاها اختصاص یافته است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از تدوین طرح جامع محرومیت زدایی مردم یاری در بسیج سازندگی خبر داد و تصریح کرد: ۱۰ هزار روستا و هزار و صد محله حاشیه شهری در این طرح برای محرومیت زدایی و آبادانی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه ۵۰ هزار مسکن مددجویی کمیته امداد را بسیج سازندگی برای اجرا در طول دو سال تقبل کرده است، گفت: سند محرومیت زدایی نیروهای مسلح توسط ستاد مشترک نیروهای مسلح برای هماهنگی یگانهای نظامی و تشکیل گروههای جهادی در همه ارگانهای نظامی و حمایت از گروههای جهادی دیگر از طرف سرلشگر باقری برای همه ارگانهای نظامی ابلاغ شده است.
زهرایی انجام طرحهای اقتصادی زودبازده غیر انتفاعی را از جمله اولویتهای این سازمان در طول سالهای مختلف دانست و تصریح کرد: ۵ هزار میلیارد تومان برای حمایت از کارگاههای اقتصادی زود بازده و قطبهای اقتصادی مناطق مختلف به بسیج سازندگی و سپاه اختصاص یافته است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از فعالیت ۴۵ درصدی گروههای جهادی بانوان خبر داد و اضافه کرد: همچنین ۵۹ هزار گروه جهادی برای دریافت مجوز و فعالیت در کشور درخواست خود را ثبت کردهاند و از این تعداد ۵۰ هزار مورد شناسه فعالیت دارند./ مهر