عضو هیات‌علمی دانشگاه فرهنگیان:
نباید به استادان به‌چشم دستگاه مقاله‌نویسی نگاه شود و پژوهش و پژوهشگری باید در وجود استادان باشد. پژوهشگری نیز باید در متن جامعه باشد و به‌درد آن بخورد، بنابراین موضوعات علمی و صنفی باید در دولت آینده مورد توجه قرار گیرند و در این راستا در سیاست‌های آن تغییراتی را ایجاد کند.
  • ۱۴۰۰-۰۲-۱۳ - ۱۴:۲۰
  • 00
عضو هیات‌علمی دانشگاه فرهنگیان:
به استادان به‌چشم دستگاه مقاله‌نویسی نگاه نشود
به استادان به‌چشم دستگاه مقاله‌نویسی نگاه نشود

احمد ابوحمزه، عضو هیات‌علمی دانشگاه فرهنگیان درخصوص انتظارات استادان از وزارت علوم دولت آینده توضیح داد: «در زمینه انتظارات استادان موضوعات صنفی و علمی مطرح هستند؛ درمورد حوزه علمی باید به موضوعاتی که متاسفانه دانشگاه‌ها را از مباحث علمی جدا می‌کنند، توجه کرد. من معتقدم جامعه باید دانشگاه را احساس کند و درکنار یکدیگر باشند.»

او ادامه داد: «وزارت علوم دولت آینده از نظر علمی باید به این موضوع توجه کند، به‌عبارت بهتر اگر تعداد مقالات علمی و پژوهشی رشد کند، اما نتوان موضوعات علمی را در جامعه منعکس کرد، مشکلات زیادی در جامعه به‌وجود خواهد آمد، بنابراین باید این دیدگاه که استاد صرفا مقاله بنویسد یا در کلاس به آموزش دانشجویان بپردازد، تغییر کند.» 

استاد تاریخ دانشگاه فرهنگیان در ادامه درباره حوزه صنفی مربوط به استادان دانشگاه‌ها عنوان کرد: «باید تفاوت ایجادشده بین وزارت علوم و وزارت بهداشت از بین برود، در غیر این صورت یا استادان خود را از دست خواهیم داد یا آن‌طور که باید آنان به مباحث علمی نمی‌پردازند. تفاوت کسی که در رشته پزشکی تحصیل‌ کرده و در وزارت بهداشت مشغول به کار است با کسی که در وزارت علوم حضور دارد باعث بسیاری از مشکلات در آینده خواهد شد.»

او با بیان اینکه سیاست‌هایی که درخصوص موضوعات صنفی بین استادان وزارت علوم و وزارت بهداشت وجود دارد باید تغییر کند، تصریح کرد: «در غیر این صورت مشکلات روزبه‌روز بیشتر می‌شوند؛ البته قدم‌هایی در این راستا برداشته شده اما امیدوارم در دولت آینده هیچ تفاوتی بین یک استاد وزارت علوم با یک استاد وزارت بهداشت نباشد.»

ابوحمزه تاکید کرد: «نباید به استادان به‌چشم دستگاه مقاله‌نویسی نگاه شود و پژوهش و پژوهشگری باید در وجود استادان باشد. پژوهشگری نیز باید در متن جامعه باشد و به‌درد آن بخورد، بنابراین موضوعات علمی و صنفی باید در دولت آینده مورد توجه قرار گیرند و در این راستا در سیاست‌های آن تغییراتی را ایجاد کند.»

او در رابطه با وزارت علوم فعلی و عملکرد آن توضیح داد: «وزارت علوم فعلی درحوزه موضوعات علمی و صنفی موفق نبوده و نتوانسته آن‌طور که شایسته است به این دو مقوله بپردازد. البته به‌دلیل تحریم‌ها امکانات لازم برای استفاده علمی وجود ندارد و متاسفانه تمام ارزیابی‌ها به مقاله‌نویسی استادان معطوف شده است.»

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰