هانیه شاطری، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه الزهرا(س) پیرامون فعالیتهایی که این کانون فرهنگی-دانشجویی در دوران کرونا انجام داده، گفت: «در شرایطی که آموزش دانشگاهها مجازی و همه کلاسها بهصورت آنلاین برگزار میشد، کانون قرآن و عترت دانشگاه الزهرا نیز برقراری برنامهها را به مدل مجازی تبدیل کرد و تمام تلاش خود را بهکار گرفت تا از کیفیت این برنامهها کاسته نشود. ازجمله فعالیتهایی که در این دوران انجام شد میتوان به برگزاری مجازی مراسم سالگرد شهید سلیمانی اشاره کرد. همچنین دیگر فعالیتهایی مثل مسابقات تفسیر سوره کوثر را داشتیم که بهصورت لینک برگزار شد و افراد بهوسیله لینک در مسابقات شرکت کرده و طی آن به برگزیدگان هدایایی اعطا شد. همینطور مسابقه دیگری با عنوان کتابخوانی، در روز ولادت حضرت زهرا(س) نیز بهصورت مجازی برگزار کردیم.»
تلاش کردیم تا دانشجویان از فضای فرهنگی دانشگاه دور نمانند
وی افزود: «دورهمی قرآنی، در ماه رمضان ازجمله دیگر فعالیتهایی بود که میتوان از آن یاد کرد که طی آن ختم قرآن گروهی دانشجویان انجام میشود. همچنین گروهی دیگر بهنام سبک زندگی به شیوه شهدای قرآنی تشکیل شده که اعضای آن شامل افراد کانون و دیگر دانشجویان دانشگاه میشود. در این گروه بهصورت روزانه شهدای قرآنی معرفی میشوند تا فرهنگ شهدا همچنان زنده و جاری بماند. همینطور با برگزاری مسابقات مختلف در ماه مبارک رمضان تلاش کردیم تا بدنه دانشجویی که یک سال و اندی از دانشگاه دور است، بهلحاظ فکری نزدیک بماند و این عدم حضور فیزیکی دانشجویان را از فضای فرهنگی دور نکند.»
شاطری با اشاره به اینکه مجازی شدن مخاطبان کانون را زیادتر کرده است، گفت: «از ابتدای شیوع کرونا سعی کردیم همچنان فعال بمانیم و حتی فعالیتها را بهصورت مجازی بیشتر هم کردیم و از اینجهت که این فعالیتها بهصورت مجازی برگزار میشود، استقبال از آن کم نشد و دسترسی برای دیگر افرادی که در بستر حضوری گاهی دچار تنگی وقت بودند و نمیتوانستند شرکت کنند، فراهم شد تا بهراحتی با کانون در ارتباط باشند.»
معاونت فرهنگی دانشگاه الزهرا همواره پشتیبان کانونهای دانشجویی بود
دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه الزهرا با اشاره به اینکه دانشگاه الزهرا در حمایت از کانونها کم و کسری نگذاشته، گفت: «هربار که پیشنهاد برگزاری برنامهای را به معاونت فرهنگی دانشگاه دادهایم، با بیتوجهی یا عدم بودجه مواجه نشدیم و حمایت دانشگاه در دوران کرونا از کانونها بسیار خوب بود، تا جاییکه در فراهم کردن سخنران و میهمان برای همایشها به ما کمک میکردند و از برنامههای پیشنهادی استقبال خوبی بهعمل میآوردند. ما هیچگاه با وزارت علوم بهصورت مستقیم در ارتباط نبودهایم و این ارتباط ازسوی معاونت فرهنگی بوده، به این صورت که ما مسائل را با معاونت فرهنگی دانشگاه درمیان میگذاشتیم و این معاونت نیز ازطریق ارتباط با رئیس دانشگاه یا وزارت علوم فعالیتها را برای ما تسهیل میکرد.»