گفت‌وگوی «فرهیختگان» با 3 ملی‌پوش تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی
تعداد ملی‌پوشان حاضر در لیگ قابل‌توجه بود و البته سهم دانشگاه آزاد از حضور این ورزشکاران ملی‌پوش هم خوشرنگ بود؛ خوشرنگ مانند مدال‌هایی که پورشیب، گنج‌زاده و عسگری به گردن آویخته‌اند تا امروز عسگری منتظر رسیدن المپیک باشد و پورشیب و گنج‌زاده به‌خاطر قوانین فدراسیون جهانی همچنان برای حضور در المپیک بجنگند.
  • ۱۳۹۹-۱۲-۰۵ - ۰۹:۲۸
  • 00
گفت‌وگوی «فرهیختگان» با 3 ملی‌پوش تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی
به‌دنبال مدال جهانی و المپیک و قهرمانی سوپرلیگ
به‌دنبال مدال جهانی و المپیک و قهرمانی سوپرلیگ

نسیم شیرازی، روزنامه‌نگار: تاتامی سوپرلیگ امسال کاراته محل مبارزه ورزشکاران سرسختی بود که بارها صاحب مدال‌های رنگارنگ در مسابقات مختلف شده‌اند. در این میان تعداد ملی‌پوشان حاضر در لیگ هم قابل‌توجه بود و البته سهم دانشگاه آزاد اسلامی از حضور این ورزشکاران ملی‌پوش هم خوشرنگ بود؛ خوشرنگ مانند مدال‌هایی که پورشیب، گنج‌زاده و عسگری به گردن آویخته‌اند تا امروز عسگری منتظر رسیدن المپیک باشد و پورشیب و گنج‌زاده به‌خاطر قوانین فدراسیون جهانی همچنان برای حضور در المپیک بجنگند. تلاش کنند تا حالا که هر دو در یک وزن، رنکینگ حضور در المپیک را به دست آورده‌اند و به‌خاطر قانون ممنوعیت حضور دو ورزشکار در یک وزن، از یک کشور در آوردگاه المپیک نمی‌توانند کنارهم به تاتامی قدم بگذارند، یکی از آنها یک قدم جلوتر برود و به مسابقاتی برسد که هر دو نفرشان مانند بهمن عسگری ثابت کرده‌اند شایستگی حضور در این آوردگاه را دارند.

حالا این ورزشکاران پرافتخار دست به دست هم داده‌اند و با پوشیدن پیراهن تیم دانشگاه آزاد اسلامی در بزرگ‌ترین لیگ کاراته کشور مبارزه می‌کنند تا هم بعد از یک‌سال دوری به‌‌خاطر کرونا، لذت مبارزه را مزه‌مزه کنند و هم ‌انگیزه‌ای باشند برای مدعیان جوان لیگ تا با تمام قدرت‌شان روبه‌روی این المپیکی‌ها بایستند. گفت‌وگوی «فرهیختگان» با سه کاراته‌کای ملی‌پوش دانشگاه آزاد اسلامی را می‌خوانید.

پورشیب: در ورزش به امثال لشگری نیاز داریم

ذبیح‌الله پورشیب کاراته‌کای وزن 75+ کیلو تیم ملی کشورمان که این روزها با پیراهن تیم دانشگاه آزاد اسلامی روی تاتامی می‌رود درباره سوپر لیگ 99 گفت: «خدا را شکر که توانستیم بازی‌هایمان را ببریم و قاطعانه در سه بازی که داشتیم پیروز شویم و باید تشکر کنم از مسئولان فدراسیون که به هر نحوی شده با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی این رقابت‌ها را برگزار کردند و البته تیم قدرتمند دانشگاه آزاد اسلامی هم مانند همیشه خیلی قدرتمندانه سوپرلیگ را شروع کرد و خدا را شکر یک تیم خیلی خوب و قدرتمند بستیم.»

وی که امید کسب سهمیه المپیک در توکیو هم هست، بیان کرد: «حضور در مسابقه برای ما کاراته‌کاها حدود یک‌سال طول کشید و این اولین مسابقه بود، البته برای ما چند نفری که چندباری در اردوی تیم ملی بودیم شرایط بدنی‌مان بهتر بود، هرچند تمام رقبا با‌انگیزه زیادی برای مبارزه می‌آیند و تیم‌های دیگر با ذهنیت و ‌انگیزه چندبرابر که بچه‌های ملی‌پوش را ببرند، در رقابت‌ها خیلی خوب شرکت می‌کنند که همین هم باعث شد رقابت‌های دیدنی و مبارزه‌های قشنگی را در هفته اول شاهد باشیم.»

او ادامه داد: «سطح آمادگی ما نسبت به سایر رقبا بهتر بود ولی‌ فشار تمریناتی که این مدت روی ما هم بود بدن‌هایمان را یک مقدار خسته کرده ولی برای ما نیاز بود و خیلی خوشحالیم که برگزار شد و ما برای حضور در مسابقات و تورنمنت‌هایی که پیش‌رو داریم لازم است با آمادگی بیشتری برویم و نیاز به این رقابت‌ها داشتیم.»

شیب‌پور یادآور شد: «دانشگاه آزاد اسلامی طی سال‌های اخیر واقعا از کاراته و البته تمام رشته‌های ورزشی حمایت کرده که جا دارد از مسئولان تشکر کنم و لازم است تشکر ویژه از ‌ لشگری کنم؛ چراکه او مدیری قابل‌احترام، شایسته و نجیب است که از زمان حضورش‌ اتفاق‌های خوبی برای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی افتاده و امیدوارم امثال او را در ورزش کشور ببینیم. فکر می‌کنم افرادی مثل ‌لشگری را در ورزش کشور کم داریم و امیدوارم آدم‌هایی مانند او وارد ورزش کشور شوند. 15 سال است‌ لشگری را می‌شناسم، او مدیری است کاردرست که ورزش حرفه‌ای را خوب می‌شناسد و من که خاک‌خورده ورزش هستم این را حس و لمس کرده‌ام، لطفا این تعاریف را بنویسید، حتی تیترش کنید چون او مدیرکاربلد و کاردرستی است.»

ملی‌پوش کاراته دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «خدا را شکر تیم‌مان خوب بسته شده و ملی‌پوشان باسابقه و عنوان‌دار در تمام تیم‌ها وجود دارند، تیم‌ها از تعداد محدودی ملی‌پوش در مسابقات می‌توانند استفاده کنند و تیم ما هم طبق همان شرایط پیش رفته و ملی‌پوشان زیادی در تیم نیست. چندین سال است عضو تیم دانشگاه آزاد اسلامی هستم و باید بگویم در لیگ یک وقت‌هایی اسم جواب نمی‌دهد و آمادگی بازیکن‌ها تاثیر‌گذار است. تیم ما، مانند تیم‌های دیگر از بازیکنان باتجربه و جوان تشکیل شده است و لیگ شرایطش طوری است که‌ انگیزه و آمادگی بازیکن نتایج را رقم می‌زند و اسم بازیکن تاثیری در نتایج ندارد. تیم ما خدا را شکر نفرات، کادر فنی و تشکیلات خوبی دارد و همین تشکیلات تیم دانشگاه آزاد اسلامی نشان داده باثبات بوده و این ثبات به تیم ما کمک کرده است.»

از پورشیب درباره قراردادهای کاراته‌کاها پرسیدیم که اضافه کرد: «قراردادها در لیگ کم و انصافا خیلی ضعیف است. البته دانشگاه آزاد اسلامی شرایط بهتری نسبت به سایر تیم‌ها دارد ولی مبلغ قراردادها متاسفانه بالا که نه حتی متوسط هم نیست و نسبت به خیلی از رشته‌های ورزشی و نسبت به شرایط کنونی نمی‌شود امور‌ را گذراند یا حساب و برنامه‌ریزی رویش داشت. مسئولان تیم‌ها می‌دانند که این قراردادها خوب نیست و امیدوارم برای بازیکنان باسابقه و بازیکنانی که سال‌ها در لیگ مبارزه کرده و بیشتر وقت گذاشته‌اند شرایط بهتری را مهیا کنند.»

او در این‌باره ادامه داد: «شرایط آنهایی که وارد این رشته می‌شوند متفاوت است، یک عده از ورزشکاران وارد این رشته می‌شوند که خودشان را نشان دهند و با تجربه‌ها دوست دارند از شرایط استفاده کنند و در مسابقه بمانند. بالاخره سن و سال بالاتر برود، احتیاج مالی هم زیاد می‌شود؛ چراکه زندگی هزینه دارد. امیدوارم این حمایت‌ها و مبالغ بیشتر شود؛ چراکه این مبالغ در‌مقابل سایر رشته‌ها بسیار ناچیز است. با هماهنگی تیم‌ها و مدیران می‌شود سطح قراردادها را بالا برد. امیدوارم برای ورزشکاران شبیه پول تو‌جیبی نشود، چون زندگی حرفه‌ای یک ورزشکار هزینه دارد و این را آنهایی که به‌طور حرفه‌ای ورزش می‌کنند، درک می‌کنند. در‌مقابل ورزش حرفه‌ای توقع هم هست و بهتر است این توقعات با مبالغ دریافتی هم همخوانی داشته باشد، گرچه ما ورزشکاران همیشه با دل و جان تلاش می‌کنیم و زحمات‌مان را روی دوش دیگران نمی‌اندازیم. بازهم امیدوارم مدیران ما هم برای شرایط بهتر ورزشکاران به لحاظ مالی تلاش کنند.»

وی با اشاره به سال 1400 خاطرنشان کرد: «سال پرترافیک و شلوغی برای کاراته است، از همه مهم‌تر المپیک، تورنمنت‌های قهرمانی جهان، قهرمانی آسیا، لیگ‌های جهانی و... خیلی سال سنگین و شلوغی است و امیدوارم به لحاظ مدال هم پر‌خیر و برکت برای کاراته باشد. حتما آرزوی هر ورزشکاری المپیک است و در این مدت تلاش کردیم و تلاش‌مان را ادامه می‌دهیم. من هم سخت تلاش کردم و سخت‌تر ادامه می‌دهم تا به چیزی که در این مسیر می‌خواهم برسم، کم نمی‌گذارم و بقیه‌اش را به خدا می‌سپارم. مهم این است که تلاشم را انجام بدهم و تا الانش هم هرچه دارم از خدا دارم و شکرگزارش بودم و هستم.»

او که در این وزن برای حضور در المپیک رقیب قدری چون سجاد گنج‌زاده که هم تیمی‌اش هم هست را در‌مقابل خود دارد در این‌باره گفت: «من و سجاد در این مدت کنار هم تلاش کردیم و همچنان ادامه می‌دهیم. فدراسیون جهانی شرایط بدی را به وجود آورد که یکی از ما می‌تواند به المپیک برود، درحالی‌که هر دو برایش تلاش کرده‌ایم. واقعیتش این است که درنهایت مهم نام کشور و ایران عزیزمان است تا پرچم‌مان در بالاترین نقطه به اهتزاز دربیاید و در این مدت هردو تلاش کردیم و از این به بعد هم کنار هم تلاش می‌کنیم و به همدیگر کمک کرده‌ایم و می‌کنیم. امیدوارم اتفاق‌های خوب برای کاراته ایران بیفتد. معتقدم تمام بچه‌های ایران لیاقت حضور در المپیک را دارند و امیدوارم هر فردی که در المپیک حضور پیدا کرد بتواند بهترین نتیجه را به دست بیاورد.»

او در پایان خاطرنشان کرد: «ممنونم از روزنامه «فرهیختگان» و رسانه‌های مختلف که در این مدت همیشه پیگیر بودید، حتی زمانی که هیچ اسمی از المپیک و مسابقات نبود و در شرایط کرونا بودیم و ما ورزشکاران حرفه‌ای از لحاظ روحی و روانی هم به هم ریخته بودیم‌ شما و همکاران‌تان در رسانه‌های مختلف پیگیری کردید و این‌ انگیزه‌ای شد و فراموش نشدیم تا آن تب‌وتاب و‌ هیجان حضور در المپیک و کسب سهمیه باقی بماند تا بتوانیم با‌انگیزه‌تر تمرین کنیم. امیدوارم این حمایت‌ها ادامه داشته باشد و شک نکنید ما بچه‌های کاراته برای خوشحالی مردم‌مان تلاش و مبارزه می‌کنیم. برای حضور قدرتمند تمام ورزشکاران ایرانی در المپیک آرزوی خیر می‌کنم و سلامتی و شادی برای مردم ایران آرزو دارم.»

عسگری: می‌خواهم بازیکن سال شوم

بهمن عسگری که حضورش در المپیک قطعی شده است، صحبت‌هایش با «فرهیختگان» را با تشکر آغاز کرد: «باید تشکر کنم از فدراسیون کاراته که با توجه به شیوع ویروس کرونا، سختی‌ها و شرایط کشور لیگ را برگزار کردند که خیلی هم لیگ خوبی بود و باید هم به فدراسیون کاراته و هم به تمام دست‌اندرکاران خداقوت گفت. همچنین باید تشکر کنم از کادر فنی دانشگاه آزاد اسلامی، مربیان و اساتیدی که زحمت کشیدند تا تیم تشکیل شود. تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا برای هفتمین‌بار قهرمانی را تکرار کنیم.»

او این لیگ را خیلی خوب ارزیابی کرد و گفت: «شاید همه فکر می‌کردند کیفیت لیگ با توجه به ویروس کرونا، نبود مسابقات و دور بودن بچه‌ها از تمرینات پایین باشد ولی‌ خدا را شکر مسابقات خیلی خوبی را دیدیم و سطح آمادگی بچه‌ها عالی بود، مطمئن باشید با این شروع‌ سطحش بهتر هم خواهد شد. به‌طور مثال من و یکی از حریفانم در تیم «رعد پدافند» کومیته خیلی خوبی زدیم و این رقابت تلنگری به من زد و اتفاقاتی افتاد که می‌توانم از آن درس بگیرم تا در مسابقات بعدی از این تجربه استفاده کنم.»

وی که یک‌سال است مانند دیگر هم‌تیمی‌هایش از مبارزه در شرایط مسابقه دور است، افزود: «خدا را شکر درمجموع روی تاتامی با توجه به دوری یک‌ساله از مسابقات خوب بودم، نمی‌خواهم توقعم را از خودم خیلی بالا ببرم ولی در این برهه از زمان و نبود مسابقه شرایط خوبی داشتم، الان هم تمریناتم را در هفته هفتم اردوی تیم ملی کاراته سپری می‌کنم و چند ماهی است در اردو هستیم. اردوهای تیم ملی ما را به این سطح از آمادگی رسانده تا در لیگ خوب مبارزه کنیم و بتوانیم تعهداتی را که به تیم دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان ورزشکار دادیم، به عمل برسانیم.»

بهمن کاراته ایران از تمام دانشگاه آزاد اسلامی‌ها، رئیس و معاونان تشکر کرد و ادامه داد: «‌لشگری رئیس تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی خودش ورزشکار است و بچه‌های کاراته را دوست دارد. باید از او بابت حمایت‌هایی که انجام می‌دهد تشکر کنم، از تیم کاراته دانشگاه آزاد اسلامی و از عوامل کادر فنی دانشگاه آزاد اسلامی حسن‌زاده و صافی سرمربی تیم، احسان حیدری، گل‌محمدی و سلطانی مربیان تیم باید برای زحمت‌هایشان تشکر کنم و البته از بازیکن‌های دانشگاه آزاد اسلامی که فوق‌العاده خوب هستند و تمام تلاش‌شان را برای قهرمانی می‌کنند و فوق‌العاده حمایت کردند.»

مرد المپیکی کاراته ایران درمورد مبلغ قراردادهای ورزشکاران کاراته بیان کرد: «به‌طور حتم نسبت به زحمت‌هایی که می‌کشیم و موقعیت‌ها و شرایطی که بچه‌های تیم ملی کاراته دارند قراردادهایشان به نسبت ورزشکاران دیگر خیلی پایین است ولی باید از استاد احمد صافی خیلی تشکر کرد، چون در این سال‌ها خیلی تلاش کرده تا رقم قراردادهای بچه‌ها نسبت به سال‌های قبل بیشتر شود. ولی متاسفانه آن چیزی که در ذهن استاد صافی و در ذهن بچه‌های تیم ملی، قهرمان‌های جهان، قهرمان‌های آسیا و خود من که سهمیه المپیک کسب کردم هست، تحقق پیدا نکرده و بخشی‌اش را می‌توان گفت به این دلیل است که اسپانسرها کمتر به سمت کاراته آمده‌اند و این بخش راکد مانده. برای فردی که قهرمان جهان است و آن‌که سهمیه المپیک به دست آورده و هزینه راه، اردو، رفت‌وآمد، مکمل و ویتامین‌ها را دارد این رقم پایین است، حالا اگر مخارج زندگی را هم کنار اینها بگذاریم، جایی استخدام نباشیم و متاهل هم باشیم به‌طور حتم این مبلغ کفاف نمی‌دهد.»

او در این‌باره ادامه داد: «با توجه به شرایط اقتصادی کشور که شب می‌خوابیم و صبح بیدار می‌شویم می‌بینیم خیلی چیزها گران شده، این مبالغ کم است و امیدوارم برای سال‌های بعدی قراردادها بیشتر شود. البته دانشگاه آزاد اسلامی در این رابطه خیلی حمایت کرده و علاوه‌بر قرارداد، استاد صافی با بچه‌های تیم ملی کاراته هماهنگ هستند. چون پارسال که ما برای کسب سهمیه المپیک تلاش می‌کردیم‌ استاد صافی با شهرام رفیع سرمربی‌مان هماهنگ و تیم ملی را حمایت کردند و به خاطر آسیب ندیدن ما از فشار تمرینات و مسابقات کسب سهمیه و سوپرلیگ با هروی صحبت کرد که از بچه‌های دیگر تیم در لیگ استفاده می‌کنند و تا آنجا که می‌توانستند ما و تیم ملی را برای کسب سهمیه و جلوگیری از آسیب‌مان حمایت کردند که باید سپاسگزار باشیم.»

وی که مدال‌های رنگارنگی را در رقابت‌های مختلف آسیایی، جهانی و لیگ‌های جهانی کسب کرده، اضافه کرد: «در این برهه از زمان که مسابقات آنچنانی نداریم و مثلا مسابقات پرتغال 40 روز پیش کنسل شد، این لیگ خیلی می‌تواند کمک کند. همیشه گفته‌ام با مبارزه کردن در تورنمنت نقاط قوت و ضعف‌مان را به دست می‌آوریم.»

وی از کرونا به‌عنوان فرصتی برای ریکاوری یاد کرد و گفت: «بچه‌های کاراته خیلی نیاز به استراحت خوب داشتند و با وجود اینکه طولانی شد ولی در آن برهه این ویروس به بچه‌های کاراته کمک کرد تا به بدن‌شان بیشتر برسند.‌ ما برای کسب سهمیه المپیک تقریبا 22 مسابقه رفتیم که هر دو هفته و اواخرش هر ماه مبارزه داشتیم و مدام در استرس بودیم، چون مسابقه‌هایمان فشرده بود و مجبور به شرکت در تمام مسابقات برای عقب نماندن از کورس رده‌بندی بودیم؛ به خاطر همین کرونا با وجود ضررهایی که داشت ولی برای کاراته‌کاها منفعت ریکاوری خیلی خوب را هم داشت تا به بدن‌مان بیشتر برسیم. عضلاتی که در وزن کم‌کردن و فشار عضلانی خیلی اذیت شده بودند ریکاوری شدند و با قدرت به اردوهای تیم ملی برگشتیم.»

وی سال 1400 را سال مسابقه دانست و اضافه کرد: «مهم‌ترین رویداد 1400 المپیک است و تمام تلاش و تمرکزم را برایش گذاشتم تا در المپیک موفق باشم و برای آنهایی که حمایت و دعایم کردند و حتی کوچک‌ترین قدمی برایم برداشتند مدال گرفته و خوشحال‌شان کنم. بعد از آن مسابقات جهانی دبی را داریم که دوست دارم آنجا هم شرکت کنم و مدال بگیرم تا هم برای کشورم مثمرثمر و هم در تیم موفق باشم، نگاهی هم به زندگی شخصی‌ام و البته هفتمین قهرمانی در سوپرلیگ دارم.»

قهرمان کاراته جهان تصریح کرد: «همیشه دوست دارم گرند وینر را کسب کنم، باید در مسابقاتی که برگزار می‌شود شرکت کنم و مدال بگیرم تا به این خواسته‌ام برسم. گرند وینر درحقیقت همان بهترین بازیکن سال در وزن خودمان شدن است و کسی که بیشترین امتیاز را گرفته بهترین بازیکن سال می‌شود و من می‌خواهمش.»

وی رویای ورزشی‌اش را کسب مدال المپیک و تکرار مدال طلای جهان عنوان و خاطرنشان کرد: «کسب سهمیه با وجود مسیر طولانی و ماراتن نفسگیرش و حتی افتخار بزرگی که داشت، بخشی از هدفم بود و رویایم مدال المپیک و تکرار مدال جهانی است. من به توانایی‌های خودم، کادر فنی و به کمک و لطف خدا ایمان و اعتمادبه‌نفسش را دارم که روزی سهمیه کسب خواهم کرد.»

بهمن عسگری گفت: «فوق‌العاده حرفه‌ای زندگی کردم و حتی یک قدم هم از مسیرم برای رسیدن به مدال المپیک و جهان دور نشدم. امیدوارم همه دعا کنند تا به لطف خدا به این رویا برسم و همه را خوشحال کنم. خدا ‌را ‌‌شکر شرایط و امکاناتی که برای موفقیت یک ورزشکار در المپیک لازم است مهیاست. مهم‌ترین مساله‌ای که به من کمک می‌کند، ذهنم است، اگر ذهن متمرکز و قوی داشته باشم آنجا بهترین خودم را امید به خدا نشان می‌دهم، مهم‌ترین عامل نیاز من ذهنم است و اولویت‌های بعدی‌ام مالی و امکاناتی است که باید برای فرد المپیکی فراهم باشد.»

او البته به لژیونر شدن هم فکر می‌کند ولی معتقد است شرایط خیلی خوبی برای این کار لازم است: «به‌طور حتم هر ورزشکار، بازیکن و قهرمانی دوست دارد در رزومه خودش لژیونر شدن را تجربه کند و من هم مستثنی نیستم، ولی در کشورهای دیگر لیگ کاراته کمی ضعیف است چون کاراته‌کاهای خیلی قدرتمندی ندارند و شاید بعضی تیم‌ها یک یا دو ستاره داشته باشند و به ندرت اتفاق می‌افتد که در هر وزنی سه یا چهار نفر داشته باشند. مثلا ترکیه، آذربایجان و آلمان به ندرت دو سه تا خوب در هر وزن دارند، ولی کشورهایی هستند که در هر وزن یکی دو تا خوب دارند و به همین خاطر مثل ایران لیگ بزرگی ندارند و خب خیلی‌ها دوست دارند در لیگ ایران مبارزه کنند، چون کاراته ایران خیلی قوی است و لیگ ایران بهتر از لیگ‌های جهان است و بقیه آنچنان لیگ درست و درمانی ندارند، ولی من دوست دارم اگر کشورهای دیگر پیشنهاد خوبی بدهند مبارزه کنم.»

او در پایان از طباطبایی رئیس‌ و تک‌تک کارکنان فدراسیون برای حمایت‌هایشان از تیم ملی کاراته و شخص بهمن عسگری تشکر کرد و افزود: «در این چند سال، به‌خصوص دو‌ سه سالی که برای کسب سهمیه المپیک قدم برداشتیم همه دغدغه مسئولان، تیم ملی بزرگسالان بوده تا بچه‌ها به‌راحتی تمرین کنند و مسابقه بروند. خدا را شکر تا اینجا خوب پیش رفته و امیدوارم همچنان از بچه‌های تیم ملی حمایت کنند تا به امید خدا در المپیک بچه‌ها به‌خصوص خود من تمام تلاش‌مان را برای مدال المپیک به کار بگیریم و بتوانیم جواب زحمت‌های هر فردی که برای قهرمان‌های کاراته قدمی برداشته را با مدال المپیک و نتیجه‌های خوب در آینده بدهیم.»

گنج‌زاده: در دانشگاه آزاد اسلامی همه‌چیز شفاف و منظم است

سجاد گنج‌زاده کاراته‌کای پرافتخار کشور درباره دور رفت سوپرلیگ کشور به «فرهیختگان» گفت: «مسابقات دور رفت خوب و تیم دانشگاه آزاد اسلامی هم پرقدرت بود و خدا را شکر توانستیم مسابقات را به‌خوبی پشت‌سر بگذاریم و همه رقابت‌ها را با قاطعیت ببریم.»

وی از سطح آمادگی خوب بچه‌ها گفت و افزود: «بچه‌ها آمادگی‌شان را خوب حفظ کردند و من از بازی‌هایی که در لیگ دیدم لذت بردم، خودم دو بازی از سه بازی به صلاحدید کادر فنی انجام دادم که خدا را شکر هردو را بردم. ششمین مرحله اردوی تیم ملی را پشت‌سر گذاشتیم و در حال حاضر اردوی هفتم‌مان شروع شده که در اردوها تمرین می‌کنیم تا آمادگی‌مان را به سطح کامل برسانیم. قبل از شروع اردوها هم کمابیش تمرین می‌کردیم که آمادگی‌مان از دست نرود ولی اینقدر متمرکز نبود و در اردوها بهتر تمرین کردیم.»

قهرمان کاراته جهان و آسیا با اشاره به پوشیدن پیراهن دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «ما با تیم دانشگاه آزاد اسلامی برای لیگ قرارداد بستیم و این یک اتفاق دوطرفه بین دانشگاه آزاد اسلامی و بازیکنان است. تا اینجای کار هردو طرف به تعهدات‌مان خوب عمل کرده‌ایم، من سال‌هاست عضو تیم دانشگاه هستم و دانشگاه در بحث لیگ حمایت داشته و همه از پوشیدن پیراهن این تیم راضی هستیم؛ چراکه همه‌چیز منظم و شفاف است.»

ملی‌پوش کاراته کشورمان که مانند پورشیب شانس زیادی برای حضور در المپیک دارد، درمورد قراردادهای کاراته، یادآور شد: «فکر می‌کنم یک‌سری از ورزش‌ها که تازه شروع به راه انداختن لیگ کردند قرارداد‌هایشان هم‌سطح کاراته یا شاید هم بالاتر است و واقعا کاراته با این همه سابقه به نظرم جایگاه خوبی از لحاظ مالی ندارد و امیدواریم وضع قراردادها بهتر شود. به‌طور حتم با مبلغ این قراردادها نمی‌شود حتی زندگی عادی را گذراند چه برسد به زندگی حرفه‌ای، ما باید از جاهای دیگر هم درآمد داشته باشیم تا بتوانیم زندگی‌مان را بچرخانیم.»

قهرمان ملی کاراته درباره لیگ کاراته ایران اظهار کرد: «همیشه لیگ کاراته ایران را دوست داشتم و دارم، چه در زمان خوبی برگزار شود چه نشود، درمجموع از ماهیت این لیگ خیلی خوشم می‌آید و امیدوارم همیشه پایدار بماند و در سال‌های آینده باشگاه‌ها باشند و از لیگ کشورمان حمایت کنند. امسال زمان لیگ هم خیلی خوب است، چون حدود یک‌سال است که تمرین بدون مسابقه داشتیم و این مسابقه دادن در مناسب‌‌ترین زمان و خیلی خوب انجام شد، امیدوارم هفته دومش هم خیلی زود انجام شود.»

او هم مانند دیگر قهرمانان تیم ملی کاراته برای سال 1400 خود برنامه دارد و می‌گوید: «تیم کاراته ایران رقابت‌های المپیک، قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان را در پیش دارد و میان آن لیگ‌های جهانی را داریم که امیدوارم تیم کاراته مثل همیشه بتواند بهترین مدال‌ها را در مسابقات پیش‌رو کسب کند.»

گنج‌زاده که برای رفتن به المپیک باید از هم‌تیمی‌اش پیشی بگیرد، در این باره تصریح کرد: «ما دو نفر تنها ورزشکاران کل دنیا هستیم که از یک کشور به این شرایط برخوردیم که فقط یکی از ما می‌تواند در این رویداد بزرگ حضور پیدا کند و به‌طور حتم هر دو نفر تلاش‌مان را در وهله اول برای حضور خودمان در المپیک می‌کنیم و در وهله دوم ان‌شاءالله هر کدام‌مان که اعزام می‌شویم به‌عنوان نماینده کشورمان بهترین مدال را کسب کنیم.»

وی درباره لژیونرشدن هم بیان کرد: «دو، سه سال پیش از لیگ فرانسه پیشنهاد داشتم، ولی متاسفانه مبلغ‌هایشان خیلی ناچیز بود و دوست نداشتم با مبلغ ناچیز در لیگ فرانسه بازی کنم. به جز فرانسه می‌دانم کشور دیگری لیگ ندارد و امیدوارم لیگ کاراته در سراسر دنیا راه بیفتد. در آینده اگر پیشنهاد قابل‌توجهی داشتیم در‌موردش فکر می‌کنم و خوشحال می‌شوم اگر بتوانم نماینده خوبی در کشورهای دیگر برای ایران باشم.»

او درباره رویای ورزشی‌اش تصریح کرد: «رویای ورزشی خاصی ندارم، فقط دوست دارم فعلا در رقابت‌های کاراته بمانم و مسابقه دهم، به مدال خاصی هم فکر نمی‌کنم. هر  قدر در مسابقات بیشتری حضور پیدا کنم و مدال‌های خوشرنگی برای کشورم کسب کنم خوشحال می‌شوم.»

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰