• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۹-۱۱-۲۸ - ۲۲:۱۳
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
سید حسن نصرالله:

ترامپ در حسرت یک تماس از سوی ایران ماند

دبیرکل حزب الله مقاومت ایران در برابر اقدامات و تحریم‌های سخت دولت دونالد ترامپ تمجید کرد و گفت که جمهوری اسلامی ایران [در این مدت] سربلندی و استقامت نشان داد و ترامپ هم همچنان منتظر تماس تلفنی ایران ماند!

ترامپ در حسرت یک تماس از سوی ایران ماند

به گزارش «فرهیختگان»، «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب الله لبنان به مناسبت روز شهادت فرمانده مقاومت شهید «عماد مغنیه»، فرمانده میدانی نیروهای حزب‌الله سخنرانی کرد.

سید حسن نصرالله در ابتدای سخنرانی، به سالروز آغاز انقلاب بحرین اشاره کرد و گفت که این انقلاب مردم این کشور درحالی وارد دهمین سالگرد خود می‌شود که حکام این کشور، آن را به پایگاهی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تبدیل کرده‌اند.

او گفت که مردم بحرین تلاش دارند کشورشان را به جایگاه طبیعی خود بازگردانند و از مسئله فلسطین حمایت کنند.

سید حسن نصرالله به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز اشاره کرد و گفت که ۴۲ سال از این پیروزی می‌گذرد و جمهوری اسلامی ایران طی این مدت مقاومت کرد و در همه زمینه‌ها پیشرفت کرد تا اینکه الان به یک قدرت منطقه‌ای بزرگی تبدیل شده است که برای آن هزاران حساب می‌شود.

دبیر کل حزب الله لبنان به مناسبت این روز اشاره کرد و گفت که از مهمترین ویژگی‌های شخصیتی مشترک فرماندهان شهید مقاومت این است که آن‌ها در مقاومت ذوب شده بودند و همه سختی‌ها را تحمل کرده و به جان خریدند تا مقاومت در منطقه پا بگیرد و توسعه پیدا کند.

سید حسن نصرالله گفت که ما هم اکنون برای توسعه طرح مقاومت در منطقه و لبنان به روحیه شهید عماد مغنیه نیاز داریم.

او گفت: «سید عباس الموسوی [دبیر کل شهید حزب‌الله] ساده زیست بود. معروف بود که خانه سید عباس، خودرو اوست. امروز وضعیت و امکانات ما در مقاومت بسیار بهتر از گذشته است و در بخشی از امور بسیار خوب است».

سید حسن نصرالله به زندگی شهید شیخ راغب اشاره کرد و گفت که «شیخ راغب حرب [از سران شهید مقاومت لبنان] هنگام که لبنان مملوء بود از نظامیان اسرائیلی، هنگامی که نظامی اسرائیل دستش را دراز کرد تا با او دست بدهد، حاضر نشد با او مصافحه کند».

دبیرکل حزب‌الله ادامه داد: «امروز ما که برخی اقدام به عادی‌سازی روابط [با دشمن اسرائیلی] می‌کنند، به مواضعی مثل شیخ راغب حرب نیاز داریم».

اوضاع لبنان و تلاش‌ها برای کشاندن پای خارجی‌ها به این کشور

سید حسن نصرالله در مورد تحولات لبنان نیز از رویکرد برخی در بین‌المللی کردن مسائل آن انتقاد کرد و گفت: «دعوت برخی در لبنان درباره قطعنامه‌ای تحت بند هفتم [منشور سازمان ملل] درباره دولت لبنان، دعوت به جنگ است و  این درخواست، مسائل لبنان را پیچیده‌تر می‌کند».

او با بیان اینکه بین‌المللی کردن قضیه، باز کردن باب مداخله در لبنان است، اظهار داشت که تکیه اصلی باید بر تلاش خود لبنانی‌ها باشد تا خودشان مشکلاتشان را حل کند.

سید حسن نصرالله ادامه داد: «ما احساس می‌کنیم که طرح این ایده برای این است که گروهی با کمک از نیروی خارجی، علیه دیگری قدرتنمایی کند و دعوت به این موضوع، اشغالگری جدید است و با حاکمیت کشور در تضاد است».

او از اینکه در لبنان هر اتفاقی رخ می‌دهد، حزب الله را متهم می‌کنند انتقاد کرد و گفت که برخی به گونه ای رفتار می کنند که هر مشکل و حادثه باشد این مقاومت است که باید جواب بدهد کما اینکه در حادثه انفجار بندر بیروت گفتند حزب‌الله متهم هستی مگر اینکه شواهد ودلایل بی‌گناهی خود را ارائه کنی!

دبیر کل حزب الله گفت که اتهام‌ها علیه حزب الله که پای اسرائیل و موساد را به لبنان را باز کرده، بی‌دلیل و غیرمنطقی است و این رژیم صهیونیستی است که شهروندان خود را در راستای نقشه‌های خود می‌کشد همانگونه که پیشتر در عراق وسایر کشورها یهودیانی را که حاضر به ترک خانه‌های خود و مهاجرت به فلسطین نبودند را قتل‌عام می‌کرد.

او گفت: «درباره اتهام‌هایی که در این چند هفته علیه حزب الله مطرح شده، در بخش اول اهانت بدون هیچ مدرک و دلیل مواجهیم و در بخش دوم شاهد اتهام با توجیه اتهام هستیم».

سید حسن نصرالله گفت که حملات علیه حزب الله با هدف تخریب این حزب در مناطق نفوذ و بین طرفدارانش شکست خورده است. او از مردم حامی مقاومت که در مقابل این اتهامات می‌ایستند و از مقاومت حمایت می‌کنند، قدردانی کرد.

انفجار بندر بیروت

دبیرکل حزب الله گفت که از حق و حقوق مردم لبنان این است که بعد از این همه جار و جنجال و اتهام‌ها، علت انفجار بندر بیروت را بدانند به ویژه خانواده‌های شهدا و قربانیان این انفجار که هزینه زیادی به مردم و دولت تحمیل کرده است.

سید حسن نصرالله از دستگاه قضایی و دستگاه‌های مربوط خواست که نتایج تحقیقات خود در این حادثه را به مردم اعلام کنند.

پرونده تشکیل دولت لبنان

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه به موضوع تشکیل دولت در این کشور اشاره کرد و گفت که همه احزاب و جناح‌های سیاسی به اتفاق به دنبال تشکیل دولت هستند و اینکه گفت که برخی به دنبال عدم تشکیل دولت به نخست‌وزیر سعد الحریری هستند، صحت ندارد.

او گفت که لبنانی‌ها نباید این موضوع را به ایران و توافق این کشور و آمریکا در پرونده توافق هسته‌ای مرتبط کنند و بهتر است همه به مسئولیت خود در این ارتباط عمل کنند. سید مقاومت تأکید کرد: «کمک گرفتن از دوستان به شرط آن که واقعا دوست باشند، برای تشکیل دولت مقبول است».

سید حسن نصرالله از عملکرد رئیس جمهور این کشور در جریان تلاش برای تشکیل دولت جدید حمایت کرد و گفت که میشل عون به وظایف و مسئولیت‌های خود عمل کرده و منصفانه نیست که او را به بی‌مسئولیتی متهم کنیم.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: «برخی رئیس جمهور [میشل عون] و حزب‌الله را متهم می‌کنند که دنبال تشکیل دولت جدید [لبنان] نیستند. این حرف و اتهام که ما منتظر این مذاکرات هستیم، غلط و نادرست است».

ارتش‌های آمریکا و اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی

سید حسن نصرالله در ادامه به تحولات در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و از طرفداران مقاومت خواست که در این شبکه‌ها حضور پررنگ و قوی داشته باشند و با اخلاق اسلامی به فعالیت بپردازند.

او گفت که آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان ‌‌‌‌‌‌آن در داخل و خارج لبنان ارتش‌های الکترونیک تشکیل داده‌اند تا فتنه و آشوب ایجاد کنند و صراحتاً آن را به زبان می آوردند.

سید حسن نصرالله گفت که برخی تلاش دارند با استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های ارتباط جمعی لبنان را به سمت انفجار سوق دهند که نیازمند هشیاری است.

منطقه پساترامپ

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه به تحولات منطقه‌ای اشاره کرد و گفت که با رفتن «دونالد ترامپ»، دولت جدیدی در کاخ سفید روی کار آمده و تحولات بزرگی رخ داده است و لبنان نیز به عنوان جزئی از این منطقه از این تغییرات و تحولات به دور نیست و متأثر خواهد شد.

سید حسن نصرالله در این باره گفت: «تحولات مهمی رخ داده بخصوص پس از رفتن ترامپ و آمدن دولت جدید آمریکا که ممکن است اولویت‌هایش تفاوت کند اما سیاست اصلی آمریکا یکی است».

او گفت که با تغییرات در کاخ سفید صهیونیست‌‌ها و سعودی‌ها از موضوع پرونده هسته‌ای ایران نگران هستند و همزمان نیز دولت جدید در آمریکا گفته است که به حمایت‌هایش از جنگ یمن پایان داده و این گام مثبتی است که با مقامت یمنی‌ها حاصل شده است.

سید مقاومت با بیان این که موضوع هسته‌ای ایران مهم‌ترین موضوع منطقه است، اظهار داشت که تماس‌ها و مواضع بین طرفین متفاوت است ولی ایران و رهبر انقلاب اسلامی موضع جمهوری اسلامی ایران را صراحتاً اعلام کرده‌اند.

ترامپ با حسرت تماس از سوی ایران رفت

دبیرکل حزب الله مقاومت ایران در برابر اقدامات و تحریم‌های سخت دولت دونالد ترامپ تمجید کرد و گفت که «جمهوری اسلامی ایران [در این مدت] سربلندی و استقامت نشان داد و ترامپ هم همچنان منتظر تماس تلفنی ایران ماند! ایران دوره سختی را [با مقاومت] پشت سر گذاشت».

سعودی ها و اسرائیلی‌ها از یمن نیز نگران هستند

سید حسن نصرالله با توجه به اظهارات و اقدامات آمریکا در مورد پرونده جنگ علیه یمن گفت که تل‌‌آویو و ریاض در این پرونده نیز نگران هستند؛ چرا که با مقاومت یمنی‌ها نقشه‌های آن‌ها بر آب شده است.

او گفت که هرگونه دعوت به آتش‌بس در یمن اقدام مثبتی است و انصارالله و دولت نجات ملی این کشور در این ارتباط هشیار هستند و این مسئله طبیعی و موردپسند است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت که دولت جدید آمریکا تعامل با چین را اولویت جدید خود قرار داده است؛ چرا که این کشور در سطح اقتصادی به تهدیدی بزرگ علیه آمریکا بدل شده است.

سید حسن نصرالله به فعالیت مجدد داعش وعناصر آن در سوریه و عراق اشاره کرد و گفت که دولت جدید آمریکا به ریاست جو بایدن درصدد است از این گروه تروریستی برای توجیه حضور خود  در این دو کشور عربی استفاده کند و این اقدام آن‌ها بعد از آن آغاز شد که درخواست های رسمی و مردمی مبنی بر اخراج نیروهای آمریکایی از عراق بیشتر شد؛ لذا واشنگتن داعش را به حرکت درآورد.

دبیرکل حزب الله درباره انتقام شهید خود از رژیم صهیونیستی گفت که این جنبش هرگز اجازه نخواهد داد خود نیروهایش پایمال شود و در صورتی که جنگی بر این حزب تحمیل شود و شهرها و مناطق  و روستاهای لبنان هدف قرار گیرد، مقاومت در این کشور شهرک‌‌های صهیونیست‌نشین را هدف قرار خواهد داد.

او به صهیونیست‌‌ها هشدار داد که با «دم شیر بازی نکنند»؛ چرا که شرایط داخلی فلسطین اشغالی درسایه شیوع کرونا و اوضاع اقتصادی مساعد نیست و مقاومت هرگز معادله‌ای را که ترسیم کرده کنار نخواهد گذاشت.

سید حسن نصرالله افزود: «در هر جنگ آتی، جبهه داخلی اسرائیل، با آنچه که این رژیم از زمان تأسیسش ندیده، مواجه خواهد شد». سید مقاومت رئیس ستاد کل ارتش این رژیم را که این اواخر مقاومت را تهدید کرده بود، خطاب قرار داد و گفت: «اگر شهرهای ما را زدید ما مقابله به مثل خواهیم کرد»./ فارس

در حال  تکمیل ...

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

روزنامه فرهیختگاننظرسنجی

مناظره‌های دور دوم، چقدر شما و اطرافیانتان را به مشارکت در انتخابات ترغیب کرده است؟



مشاهده نتایج

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

مکرون درصدد مواجهه مستقیم با پوتین است؛

امانوئل فرزندخوانده ناپلئون

احسان فرزانه، پژوهشگر اندیشه سیاسی:

پیشروی تاریخ از آوارهای غزه تا هاروارد

سیدجواد نقوی، خبرنگار گروه ایده حکمرانی:

سرخوردگی تراپیست‌های عصر مدرن؟

سیدسعید لواسانی، استاد دانشگاه:

جوانه زدن در غزه، تکثیر در اروپا

رژیم صهیونیستی دفاتر الجزیره را بست؛

سرکوب رسانه بعد از دانشگاه

حمایت دوست‌داران دانش از حق و حقیقت؛

5 نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا

تمدن و فرهنگ یا مکانیکی و ساختگی؟

ناسیونالیسم اسرائیلی: هویت، غیریت و استعمار

سیدسعید لواسانی، استاد دانشگاه:

اسرائیل و مساله یهود

مودی برای تحکیم ناسیونالیسم هندو عطش وصف‌ناپذیری دارد؛

پایان هند سکولار

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

درسی که هندی‌ها از حمله ایران به رژیم‌صهیونیستی آموختند

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

تصویرسازی وارونه برای نجات بی‌بی

گفتن آنچه که نتوان گفتن:

اسرائیل شکست خورده است

پس از گذشت 6 ماه از آغاز بحران در غزه؛

وضعیت بین‌المللی اسرائیل؛ سند پیروزی حماس

کیهان برزگر، استاد روابط بین‌الملل:

جنگ غزه و ارزش استراتژیک روابط تهران - ریاض

محمد زعیم، سردبیر روزنامه فرهیختگان:

ما، الجزیره و لال‌بودگی رسانه‌ای

تعجب بریتانیایی‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری؛

باید با کفش‌های حامیان ترامپ هم راه رفت!

دکتر کیهان برزگر، استاد روابط بین‌الملل:

تاثیر جنگ غزه بر افکار عمومی ایران

نگاهی به آخرین تحولات در صحنه‌ مبهم انتخابات آمریکا؛

ترامپ و بایدن به نوامبر 2024 می‌رسند؟

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

محور مقاومت و بازدارندگی شکست‌خورده آمریکا در منطقه

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

ذهن‌های در حال سقوط

یادداشت شفاهی مجید تفرشی، پژوهشگر؛

ترکی ‌الفیصل و تعریف رویکرد جدید برای مجاهدین

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

نشست دوحه نتایج و دستاوردهای نامعلوم

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

تحولات پاکستان از منظر همسایگان

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

انتخابات پاکستان؛ نظامیان مقهور اراده مردم

نگاهی به آخرین وضعیت انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات‌متحده‌ ؛

نگرانی اصلی دموکرات‌ها‌ بایدن است، نه ترامپ!

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه دانشگاه آزاد؛

تاوان دانشگاه در مخالفت با صهیونیست‌ها

جنایت دمشق؛ انتقام صهیونیست‌ها از شکست در غزه،

سید‌رضی موسوی به رفقای مجاهدش پیوست

عوامل تاثیر‌گذار بر مسائل امنیتی ایران و پاکستان کدامند؟؛

امنیت مرزی‌؛ پاشنه‌آشیل روابط تهران و اسلام‌آباد

صهیونیست‌ها به رفعت‌ العریر‌ نویسنده و استاد دانشگاه فلسطینی هم رحم نکردند؛

نویسنده‌ها یواش می‌میرند

انتقام از کسانی که به تمیز‌ترین شکل ممکن درحال آدم‌کشی هستند؛

چگونه تمیز آدم بکشیم؟

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:؛

جنگ غزه حقیقت فلسطین را از دل افسانه‌سازی‌ها بیرون کشید

نابودی رژیم صهیونیستی؛

چه کسی پیروز شد؟

اثری که چشم‌ها و دل‌های آزادگان غرب را متوجه یک موضوع کرد؛

اثر غزه‌ای

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر:

هابرماس و خلسه علوم انسانی

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

درخواست محاکمه بایدن به جرم مشارکت در نسل‌کشی

توحید ورستان، دکترای اقتصاد انرژی:

درهم‌تنیدگی جنگ غزه و بخش انرژی

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

پشت‌پرده اصرار اسرائیل برای تخلیه کامل غزه