• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۹-۰۵-۲۱ - ۰۸:۱۸
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۱
  • 0
  • 0
«فرهیختگان» گزارش می‌دهد

ماجرای تدریس سردار سلیمانی در دانشگاه آزاد چه بود؟

رئیس خدمات آموزشی دانشگاه آزاد واحد کرمان اظهار کرد: «بیشتر مواجهه من با سردار در جلسات امتحانی بود. خیلی آدم ساده و انسان بسیار مرتبی بودند. سوال دانشجویان را به‌خوبی پاسخ می‌دادند. حتی نمره بحق می‌دادند و مطلقا نمره غیرواقعی به کسی نمی‌دادند.»

ماجرای تدریس سردار سلیمانی در دانشگاه آزاد چه بود؟

  به گزارش «فرهیختگان»، روز گذشته فرزاد جهانبین، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصویری از کاربرگ نمرات شهید سپهبد سردار قاسم سلیمانی در زمان تدریس او در دانشگاه آزاد کرمان منتشر کرد؛ تصاویری که مربوط به نیمسال دوم تحصیلی 76-75 بود.

 استاد مهم‌ترین قطب تاثیرگذار در فرهنگ دانشگاه

جهانبین درمورد آن می‌نویسد: «افتخار بزرگی برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است که سردار استاد این دانشگاه بوده و نمرات ایشان هم جالب است؛ عادلانه و دقیق. تربیت نه با بذل نمره بلکه با اعطای حق به هر صاحب حق و رعایت عدالت و دقت صورت می‌گیرد. بلاشک مهم‌ترین قطب تاثیرگذار در فرهنگ در دانشگاه استاد است.» یاسر سالاری، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در گفت‌وگو با «فرهیختگان» درباره تدریس سردار سلیمانی در این واحد اظهار کرد: «تدریس سردار سلیمانی در این واحد به اواسط دهه70 بازمی‌گردد. برگه‌ای که منتشر شده، مربوط به امتحان ایشان در 18/03/76 و درس وصایای امام بوده است. سردار سلیمانی درس وصایای امام را از بهمن 75 در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان تدریس می‌کرده که نمرات آن موجود است.»

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی صرفا درس وصایای امام را در این واحد تدریس می‌کرده است، گفت: «ایشان در آن زمان ساکن کرمان و فرمانده لشکر در کرمان بوده، ولی برای تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان یک روز در این دانشگاه حاضر می‌شد.»

 سردار سلیمانی بحق نمره می‌دادند

بهرام فرامرزی‌نیا، رئیس خدمات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در گفت‌وگو با «فرهیختگان» درباره تدریس سردار قاسم سلیمانی در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: «ایشان از اول نیمسال 77-76 و اول نیمسال 78-77 یعنی سه‌سال‌ونیم در این واحد دانشگاهی تدریس می‌کرده است. اتفاقا در نیمسال آخری که در سال 78-77 بود، بنده هم به‌عنوان مسئول در سر جلسه امتحانات حضور داشتم.»

فرامرزی‌نیا با بیان اینکه سردار سلیمانی انسان بی‌آلایشی بود، ادامه داد: «آن زمان فرمانده لشکر سپاه ثارالله کرمان بود، اما به‌مانند یک استاد عادی سر جلسه امتحان می‌آمد و در جلسات امتحان حاضر بود. حضور سردار در دانشگاه هم کاملا عادی بود. به محافظانش می‌گفت بروند و بعد از امتحان محافظانش به‌دنبالش می‌آمدند.» فرامرزی تصریح کرد: «در آن سال‌ها دانشگاه آزاد کرمان حدود 24 هزار دانشجو داشت که بیشتر آنها درس وصایا را می‌گذراندند. به‌خاطر همین هم در زمانی، سردار چهار روز در هفته به دانشگاه آزاد رفت‌وآمد داشتند و در کلاس تدریس می‌کردند.»

فرامرزی با بیان اینکه اساتیدی که برای تدریس وصایای امام انتخاب می‌شدند باید موردتایید می‌بودند، گفت: «حاج‌قاسم جزء اساتیدی بود که موردتایید بودند و البته اساتید دیگری هم بودند که تدریس کنند، اما سه تا چهار گروه را ایشان تدریس می‌کردند.» وی درباره خاطرات از حضور سردار سلیمانی در این واحد، به خاطرات سر جلسه امتحان اشاره کرد و گفت: «در آن زمان سر جلسه امتحان، در استکان‌های پلاستیکی برای اساتید چای می‌آوردند. من به آبدارچی گفتم بروید در یک استکان چینی برای سردار چای بیاورید.

چای را آوردند، ولی ایشان نخورد. گفتم چرا نمی‌خورید حاج‌آقا؟ ایشان گفت من چه فرقی با شما دارم؟ بگویید همان چای را بیاورند. من هیچ فرقی با شما ندارم. حتی زمانی که می‌خواست از خودکار برای امتحان استفاده کند، می‌پرسیدند این برای اداره است یا خودکار شخصی است و اگر می‌گفتیم برای اداره است، سپس نمرات را وارد می‌کردند. حتی برای نمره وارد کردن اجازه نمی‌دادند از خودکار شخصی استفاده شود و می‌گفتند حتما باید برای خود اداره باشد که استفاده شود.»

فرامرزی در ادامه اظهار کرد: «بیشتر مواجهه من با سردار در جلسات امتحانی بود. خیلی آدم ساده و انسان بسیار مرتبی بودند. سوال دانشجویان را به‌خوبی پاسخ می‌دادند. حتی نمره بحق می‌دادند و مطلقا نمره غیرواقعی به کسی نمی‌دادند.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۱
1400/02/12 - 12:17پاسخ00

userسرباز حاج قاسم

حاجی جات خیلی خالیه...
حاج قاسم در هر زمینه‌ای نمونه بودن واقعا روحت شاد و روز معلم مبارکت باد ای استاد نازنیم سرزمینم...

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین