اپلیکیشن «ماسک» در ۵ بخش «خانه»، «نقشه»، «من»، «خانواده»، «آگاهی‌بخشی» و دو بخش مجزای «کسب‌وکارها» و «اشتراک‌گذاری» طراحی شده است.
  • ۱۳۹۹-۰۲-۳۰ - ۰۹:۴۰
  • 00
شناسایی کرونا با «ماسک»
شناسایی کرونا با «ماسک»

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، اپلیکیشن «ماسک» در 5 بخش «خانه»، «نقشه»، «من»، «خانواده»، «آگاهی‌بخشی» و دو بخش مجزای «کسب‌وکارها» و «اشتراک‌گذاری» طراحی شده است که هر کدام از این بخش‌ها خدمات ویژه‌ای را به کاربران ارائه می‌دهند.

اپلیک«آگاهی‌بخشی»  

 در پنجره آگاهی‌بخشی، سه حوزه مدنظر طراحان اپلیکیشن ماسک قرار گرفته که در نوار قرمزرنگی در بالای این صفحه درج شده است. آموزش، اخبار و سوالات سه حوزه‌ای است که با استفاده از آن می‌توان علاوه‌بر دریافت جدیدترین اخبار مربوط به کرونا، آموزش‌های جدیدی را نیز که طبق پروتکل‌های سازمان‌های جهانی بهداشت ارائه می‌شود، مطالعه کرد. کاربران این اپلیکیشن همچنین می‌توانند در قسمت سوالات، پرسش‌هایی که را که درمورد کرونا و شیوه استفاده از نرم‌افزار دارند، مطرح کنند.

«خانواده»  نیاز هر خانواده

در قسمت «خانواده» افراد می‌توانند با وارد کردن نام یک یا چند نفر از اعضای خانواده خود، مراقب افراد دیگر نیز باشند و از صحت و سلامتی آنها نیز اطمینان حاصل کنند. در این قسمت عنوان شده است که وارد کردن شماره تلفن همراه یا کد ملی اجباری نیست، اما برای تماس درصورت اضطرار بهتر است یکی از دو شماره مذکور وارد شود.

«من» و ماسک

گزینه «من» در اپلیکیشن ماسک به افراد کمک می‌کند تا با ثبت و ارائه اطلاعات سلامت خود به‌صورت روزانه از ابتلا یا عدم‌ابتلا به کرونا اطمینان حاصل کنند. در این پنجره چهار گزینه «تصویربرداری بارکد شخص یا کسب‌وکار»، «نمایش بارکد اختصاصی من»، «ثبت ملاقات با دوستان‌تان» و «ثبت اطلاعات سلامت روزانه» نمایش داده می‌شود. هرکدام از این پنجره‌ها کمک می‌کند تا علاوه‌بر شناسایی احتمالی ابتلا به بیماری، افراد نزدیک که مبتلا به کرونا هستند نیز شناسایی و موقعیت آنها به‌شما اطلاع‌رسانی شود.

ایجاد بارکد اختصاصی در «کسب‌وکارها»

کاربران از طریق این بخش از نرم‌افزار می‌توانند برای کسب‌وکارهای مختلف مانند مغازه یا مکان کار خود یک بارکد اختصاصی ایجاد کنند تا افراد از طریق این بارکد حضور خود را ثبت کنند. درواقع کاربر پس از ایجاد یک بارکد اختصاصی برای خود می‌تواند بارکد را روی یک کاغذ چاپ کرده و در محل مشاهده مراجعان قرار دهد. به این ترتیب افراد از طریق این برنامه می‌توانند مراجعه خود به کسب‌وکار کاربر را ثبت کنند.

«اشتراک‌گذاری» یک نیاز برای همه

همان‌طورکه از نام این قسمت مشخص است، کاربران می‌توانند نرم‌افزار ماسک را از طریق اپلیکیشن‌های پیام‌رسان برای دوستان و نزدیکان خود ارسال کنند تا آنها نیز بتوانند با ارائه اطلاعات خود و دسترسی به داده‌های آماری، مناطق پرخطر و کم‌خطر را شناسایی و درنتیجه به زنجیره پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا کمک کنند.

طرز استفاده از  «نقشه»

پس از روشن کردن موقعیت مکانی تلفن همراه در این قسمت می‌توان آمار مبتلایان دو هفته اخیر، درمان شدگان دو هفته اخیر، درمان شدگان از ابتدا، فوت‌شدگان کرونا مثبت و مراکز درمانی کرونا را روی نقشه با دو رنگ نارنجی و قرمز مشاهده کرد. رنگ نارنجی نشان‌دهنده منطقه‌ای است که افراد مشکوک به کرونا را نشان می‌‌دهد و رنگ قرمز نشان‌دهنده موارد قطعی ابتلا به کرونا در مناطق است. در بالای این صفحه نوار قرمز رنگی وجود دارد که می‌توان با انتخاب یکی از گزینه‌ها، مناطق نارنجی و قرمز در اطراف محل سکونت را مشاهده کرد. هرچه رنگ نارنجی و قرمز تیره‌تر باشد، به این معناست که افراد مشکوک و مبتلا بیشتر است.

نحوه کار کردن در «خانه»

پس از نصب اپلیکیشن ماسک روی تلفن‌ همراه، صفحه اصلی نرم‌افزار (خانه) باز می‌شود. در قسمت بالای این صفحه، آمارهایی از تعداد مبتلایان به کرونا، تعداد درمان‌شدگان و تعداد فوت‌شدگان هم به‌صورت آماری و هم به‌صورت نموداری نشان داده می‌شود که اگرچه طبق گفته سرپرست تیم توسعه دهنده این اپلیکیشن،‌ آمارها هرچند روز یک‌بار به‌روزرسانی می‌شود، اما با این وجود اعداد و ارقام ذکر شده، نقش مهمی در تعیین مناطق پرخطر و کم‌خطر روی نقشه دارد.

 

خبر مرتبط:

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰