رابرت فانتینا گفته گزارش‌‌هایی در دست است که از شیوع و رشد ویروس کرونا در آلبانی از طریق کمپین منافقان حکایت دارد ولی بااین‌حال، اخباری که منشأ کرونا را در آلبانی اردوگاه منافقان ذکر کند، بازتاب پیدا نمی‌کند و آن هم به‌دلیل وجود اراده‌‌هایی برای مسکوت نگه‌داشتن این قبیل گزارش‌هاست.
  • ۱۳۹۹-۰۲-۰۳ - ۰۷:۴۷
  • 00
منافقان؛ عامل شیوع فجیع کرونا در آلبانی
منافقان؛ عامل شیوع فجیع کرونا در آلبانی

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، با شیوع ویروس کرونا، کشور میزبان گروهک تروریستی منافقین نیز از قاعده پاندمی کرونا مستثنی نبود و به جمع مبتلایان کووید-19 پیوست. اگرچه آمار‌ها در این کشور احتمالا به‌دلیل حضور میهمانان تروریست‌شان به‌طور رسمی اعلام نمی‌شود ولی مطابق همین آمار‌های غیررسمی نیز شمار مبتلایان به مرز 600 نفر رسیده که با توجه به جمعیت کمتر از سه میلیون نفری این کشور رقم قابل‌توجهی به‌شمار می‌آید. حوالی نیمه اسفندماه 98 بود که خبر‌ها از ورود ویروس کرونا به کمپ منافقان حکایت داشت. کمپی که حالا به‌دلیل سن‌وسال اکثریت ساکنانش بیش از هر مکانی به خانه سالمندان شباهت دارد. خبر‌ها تا آنجا بود که برخی اکانت‌‌های توئیتری نیز از ابتلای مریم رجوی، سرکرده این گروهک تروریستی به کرونا خبر می‌دادند و به‌تبع آن از وقوع شورش و ناآرامی در کمپ منافقان؛ شورشی که عدم رسیدگی به مبتلایان و تلاش برای بهبود آنها به‌دلیل مقررات داخلی منافقان رقم‌ زده بود. اخبار از آمار بالای کشته‌‌های تروریست هم حکایت می‌کرد.

در همین راستا چندی پیش رابرت فانتینا، نویسنده و تحلیلگر آمریکایی طی یادداشتی در پایگاه کانادایی «گلوبال‌ریسرچ» از وخیم بودن وضعیت کشور آلبانی  ‌به‌لحاظ فقدان زیرساخت‌‌های بهداشتی و خدماتی برای مقابله با کرونا خبر داد و همچنین درخصوص تاثیر حضور گروهک تروریستی منافقین بر گسترش ویروس کرونا در این کشور هشدار داد.

فانتیانا تاکید کرد که اردوگاه منافقان واقع در شهر تیرانا (پایتخت آلبانی) بیش ‌‌از سه هزار نیرو دارد که می‌تواند اوضاع آلبانی را وخیم کند، چراکه بسیاری از این اعضای مجاهدین خلق در سن بازنشستگی ولی محدود و محبوس به کار در کمپ تروریستی مجاهدین خلق هستند. بسیاری از مردان و زنان سالخورده دوران کهنسالی‌شان را پشت سیستم‌‌های کامپیوتری در کمپ مجاهدین خلق سپری می‌کنند تا با استفاده از حساب‌‌های کاربری در شبکه‌‌های اجتماعی به جنگ رسانه‌ای با حکومت قانونی ایران بپردازند. این افراد در کمپ تروریستی مجاهدین خلق با خطر جدی ابتلا به ویروس و فوت ناشی از آن مواجه هستند.

این یادداشت تاکید دارد شیوه‌ زندگی فرقه‌گونه و استعماری در این اردوگاه و تجمع سه هزار نیرو در یک فضای نظامی محدود که اکثر جمعیت آن را افراد مسن بیش از ۶۰ سال تشکیل می‌دهند، احتمال انتشار گسترده ویروس را بالا می‌برد و کافی است یک نفر از اعضای این اردوگاه مبتلا شود تا شاهد ابتلای بقیه افراد باشیم. فانتینا همچنین با اشاره به این موضوع که سال‌‌ها زندگی در یک محیط تقریبا ایزوله، باعث جلوگیری از ابتلای افراد به سایر بیماری‌‌ها می‌شود و احتمال داشتن سیستم ایمنی ضعیف‌تر را تقویت می‌کند، نوشته است: «این اردوگاه برای افراد پیر بیش از ۶۰ سال که بیشتر از سایر افراد در خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند، به یک خانه سالمندان ایزوله تبدیل شده است. این درحالی است که طبق آمار منتشرشده در بسیاری از کشور‌‌های جهان خانه‌‌های سالمندان جایی است که بیشترین مبتلایان ویروس کرونا را داشته است. ازاین‌رو درصورت ابتلای اعضای این فرقه تروریستی به ویروس کرونا و (درصورت اجازه) ترک اردوگاه برای مراجعه به پزشک و یا هر دلیل دیگر، هر شخصی را که با آنها در تماس باشد، درمعرض خطر قرار می‌دهند.

 این نویسنده آمریکایی می‌گوید طبق دلایل گفته‌شده می‌توان نتیجه گرفت که ویروس کرونا و حضور منافقان در آلبانی سلامت مردم این کشور را به خطر خواهد انداخت. با بازگشت گسترده آلبانیایی‌‌ها از ایتالیا، که دارای دومین جایگاه بیشترین تعداد مبتلایان ویروس کرونا و سومین جایگاه تعداد فوتی‌‌های کرونای ثبت‌شده در جهان است‌، ریسک مضاعف تحمیل‌شده به‌وسیله‌ اعضای سالخورده مجاهدین خلق فقط شرایط را برای ملت آلبانی سخت‌تر می‌سازد.

رابرت فانتینا گفته گزارش‌‌هایی در دست است که از شیوع و رشد ویروس کرونا در آلبانی از طریق کمپین منافقان حکایت دارد ولی بااین‌حال، اخباری که منشأ کرونا را در آلبانی اردوگاه منافقان ذکر کند، بازتاب پیدا نمی‌کند و آن هم به‌دلیل وجود اراده‌‌هایی برای مسکوت نگه‌داشتن این قبیل گزارش‌هاست.

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰