رئیس دانشگاه امیرکبیرگفت: شرکت های دانش بنیانی که در دانشگاه مستقر هستند طرح های بسیار خوبی را در حوزه تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده، دستگاه های اکسیژن مصنوعی و ... را عملیاتی کرده اند که در حال جمع بندی همه آنها هستیم و قطعا به زودی گزارش آن را ارائه خواهیم کرد.
  • ۱۳۹۹-۰۱-۲۳ - ۲۰:۱۵
  • 00
ورود شرکت‌های دانش‌بنیان امیرکبیر به حوزه ساخت دستگاه اکسیژن مصنوعی
ورود شرکت‌های دانش‌بنیان امیرکبیر به حوزه ساخت دستگاه اکسیژن مصنوعی

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، سیداحمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با «فرهیختگان» درباره ورود این دانشگاه به بیماری کرونا گفت: با توجه به اینکه ما پیش تر با وزارت بهداشت همکاری داشتیم و حتی با برخی دانشگاه های علوم پزشکی مانند شهید بهشتی  و تهران تفاهم نامه های همکاری نیز داریم، طبیعی است که در این حوزه نیز ورود کرده ایم و حتی برخی اساتید ما پیشنهاداتی را ارائه داده و بودجه هایی را نیز برای عملیاتی کردن ایده هایشان در اختیارشان گذاشته ایم.

او ادامه داد: دانشکده مهندسی علوم پزشکی ما در زمینه مقابله با کرونا اقداماتی را انجام داده و از طرف دیگر شرکت های دانش بنیانی که در دانشگاه مستقر هستند نیز طرح های بسیار خوبی را در حوزه تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده، دستگاه های اکسیژن مصنوعی و ... را عملیاتی کرده اند که در حال جمع بندی همه آنها هستیم و قطعا به زودی گزارش آن را ارائه خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه دانشکده مهندسی پزشکی ما در این زمینه پیشرو بوده است، گفت: البته دانشکده های برق، کامپیوتر، شیمی و ... نیز در حوزه کرونا اقداماتی را انجام داده اند اما با توجه به وظیفه دانشکده مهندسی پزشکی طبیعی است که این دانشکده اقدامات خاص به خودش را دارد.

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰