• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۹-۰۱-۲۴ - ۱۲:۰۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

نیروهای مسلح در حال بررسی بیولوژیک بودن کرونا

رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح درباره بیولوژیک بودن «کرونا»، گفت: این موضوع در مراکز علمی در حال بررسی است، اما تایید آن کار آسانی نیست.

نیروهای مسلح در حال بررسی بیولوژیک بودن کرونا

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، سردار حسن عراقی‌زاده رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح درباره مسائل مطرح شده پیرامون اینکه ویروس کرونا یک اقدام بیولوژیک و دست ساز است، گفت: این موضوع مشکوک است نه اینکه به صورت قطعی کسی بتواند آن را مطرح کند؛ اما با توجه به قرائن به عنوان یک تردید و شک مطرح شده و همه کشورها در حال بررسی موضوع هستند. در مراکز علمی ایران نیز این موضوع در حال بررسی است، اما تأیید این خبر از لحاظ علمی و قطعی کار آسانی نیست.

وی به اقدامات نیروهای مسلح برای مقابله با ویروس کرونا در سطح کشور اشاره کرد و افزود: نیروهای مسلح از اولین روزهای گسترش این ویروس در سطح جهان و گسترش آن در کشورمان آمادگی خود را برای همکاری با بخش بهداشت و درمان و مسئولان کشوری اعلام کرد از سوی دیگر عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم و در نیروهای مسلح نیز قرارگاه امام رضا (ع) در ستاد کل نیروهای مسلح و در سایر سازمان‌های وابسته نیروهای مسلح تشکیل شده است و با تمام توان در حال همکاری با بخش بهداشت و درمان کشور و مقابله با کرونا هستیم.

رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: ۷۰ درصد تخت‌های بیمارستان‌های نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد. در حال حاضر ۴۲۰۰ تخت برای پذیرش بیماران آماده داریم که همه این ظرفیت الان پُر نیست.

سردار عراقی‌زاده افزود: در کنار آن تعهد کردیم که ۱۰ هزار تخت نقاهتگاهی یا استراحتگاه برای بیمارانی که از بیمارستان ترخیص می‌شوند، آماده کنیم که با توجه به ظرفیت تخت‌های نقاهتگاهی آماده، با اضافه شدن دو هزار و ۲۰۰ تخت توسط ارتش در تهران، به بیش از ۱۱ هزار تخت رسیده است.

وی یادآور شد: در این بخش هم تقاضا بالا نبوده است و شاید حدود ۱۰ درصد تخت‌ها توسط بیماران اشغال است و بقیه ظرفیت سازی شده است که اگر در آینده نیاز شد بتوانیم از آن استفاده کنیم.

رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: حدود هفت بیمارستان صحرایی توسط سپاه و ارتش در شهرهای مختلفی که نیاز بوده به صورت موقت برپا شده است و تا زمانی که نیاز باشد برپا خواهد بود. مجموعاً ۲۰ بیمارستان صحرایی نیروهای مسلح آماده است که به صورت موقت در جاهایی که پیک مراجعه کننده و تراکم بیمار باشد مستقر شوند و مجدد جمع آوری و جاهای دیگر برپا شوند.

سردار عراقی زاده یکی دیگر از بخش‌های خدماتی نیروهای مسلح و اقداماتی که برای مقابله با گسترش ویروس در این مدت انجام شده است را ضدعفونی کردن اماکن و معابر دانست و گفت: نیروهای مسلح با استفاده از تجهیزات و یگان‌های جنگ نوین خود در حال ضدعفونی کردن مناطق مختلف هستند.

وی افزود: بخش‌های اطلاعاتی و امنیتی نیروهای مسلح نیز در کشف و شناسایی محل‌هایی که کالاهای بهداشتی احتکار شده‌اند که اخبار آن را می‌شنوید حضور دارند و این موارد بخشی از خدمات نیروهای مسلح است که این انبارها کشف و در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد.

رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در خصوص مسائل مطرح شده در فضای مجازی و اخبار کذب که منتشر می‌شود نیز در بخش‌های خاصی از ناجا که مسئولیت کار را دارند اقدامات مناسبی انجام می‌گیرد. نیروهای مسلح در این حوزه نیز حضور دارند و به سالم‌سازی فضای مجازی و برخورد با شایعه پراکنان می‌پردازند.

سردار عراقی زاده همچنین به اقدامات نیروهای مسلح برای تولید ملزومات بهداشتی لازم برای مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و البته بخش‌های دیگر نیروهای مسلح تولید تجهیزات بهداشتی پزشکی و اقلام مورد نیاز برای مقابله با کرونا را برعهده گرفتند و با تغییر خط تولیدهای خود مشغول به تولید لوازم حفاظت شخصی، ماسک و مواد ضد عفونی کننده و لباس‌های ویژه هستند.

وی تصریح کرد: خدماتی که نیروهای مسلح در این مدت انجام داده‌اند در سطح دنیا بی نظیر است و مشابه این اقدامات در دنیا صورت نگرفته است. به عنوان مثال بیمارستان و نقاهتگاه ۲ هزار تختخوابی ارتش که توسط نیروی زمینی ارتش ایجاد شده است در هیچ جای دنیا نمونه ندارد. اینها تنها بخشی از خدمات گسترده نیروهای مسلح برای مقابله با گسترش ویروس کرونا و کمک به بخش بهداشت و درمان کشور است.

رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح، درباره وضعیت پادگان‌ها نیز اظهار داشت: پادگان‌های ما یکی از پاک‌ترین محل‌ها در خصوص ویروس کرونا نسبت به بقیه مراکز تجمعی کشور هستند. در ورودی پادگان‌ها مقررات سختی داریم و معاینات دقیقی هم برای پرسنل کادر و هم برای پرسنل وظیفه انجام می‌شود.

سردار عراقی زاده تاکید کرد: تمامی استانداردهای لازم بهداشتی در پادگان‌ها کاملاً اجرا می‌شود و مقررات خاصی برای کنترل ورود و خروج سربازان و کادر نظامی در ورودی پادگان‌ها ایجاد شده است و به صورت کامل افرادی که وارد و یا خارج می‌شود کنترل می‌شود، معاینات به صورت منظم و مرتب صورت می‌گیرد و ملزومات مورد نیاز بهداشتی در اختیار سربازان و کارکنان نیروهای مسلح قرار می‌گیرند و به همین دلیل است که تا کنون با لطف خداوند هیچ مورد همه‌گیری یا حتی یک شیوع عادی هم در هیچکدام یک از پادگان‌ها نداشتیم.

وی گفت: شرایط بسیار خوبی در پادگان‌ها و مراکز تحت مدیریت نیروهای مسلح وجود دارد و همه چیز تحت کنترل است. بحث خلوت سازی و کم کردن تراکم نیروهای در محیط‌های نظامی هم اجرا می‌شود و بجز جاهایی که مأموریت جدی و اصلی دارند و امنیت کشور تأمین می‌کنند و باید باشند، در بسیاری از بخش‌ها بخصوص در بخش‌های ستادی بحث خلوت سازی محیط‌ها انجام می‌شود تا انتقال ویروس از طریق فرد به فرد به حداقل برسد./ مهر

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

محمدسعید صفاری، پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام‌صادق(ع):

انقلاب خمینی کبیر؛ راهبر وارثان عالم

محسن فرجیان روزنامه‌نگار:

رسانه کارآمد و هزینه‌های آن

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر:

دست سردبیر، گاوبازی اپوزیسیون و پروژه ما

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار