• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۱۲-۲۹ - ۱۴:۰۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

مقدم فر: دکتر نمکی قهرمان ملی است

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه گفت: امروز آقای دکتر نمکی یک قهرمان ملی است و ایثارگرانه در خط مقدم حاضر شده و مردم هم خادمان خود را به خوبی می شناسند.

مقدم فر: دکتر نمکی قهرمان ملی است

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، حمیدرضا مقدم فر کارشناس مسائل سیاسی و مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه با حضور در برنامه فرمول یک شبکه اول سیما، طی سخنانی درباره شرایط کشور در مقابله با بیماری کرونا گفت: موضوعی که امروز مردم ما درگیر آن هستند دو وجه دارد که یک وجه آن غم و غصه و یک وجه آن زیبایی و همدلی مردم است.

وی با بیان اینکه شیوع کرونا به عنوان یک وضعیت خطیر می تواند واقعیت های هر جامعه ای را نشان بدهد، کما اینکه امروز واقعیت جامعه ایران و بسیاری دیگر از جوامع دنیا در حال آشکار شدن است، افزود: این همبستگی اجتماعی و معنویت و صفایی که امروز بین مردم هست بسیار زیباست. اینکه پرستاری عروسی خود را لغو کرد یا پرستار دیگری مدت طولانی به خانه نرفته تا به بیماران کمک کند، بسیار ارزشمند و زیبا است.

مقدم فر شرایط اجتماعی کشور را در قیاس با بسیاری از کشورها بسیار بهتر عنوان کرد و اظهار داشت: امروز 170 کشور در دنیا درگیر بیماری کرونا هستند اما به اذعان خود خارجی ها شرایط ایران در برخی جنبه ها بهتر از بسیاری از کشور هاست.

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه با اشاره به خدمات نیروهای مسلح در مقابله با کرونا گفت: با یک فرمان رهبر معظم انقلاب، تمام ظرفیت نیروهای مسلح در ارتش، سپاه و بسیج و ناجا پای کار آمد و امروز حدود 200 هزار بسیجی در حال خدمت رسانی به مردم هستند.

وی تصریح کرد: صحنه هایی که این روزها می بینیم، یادآور دوران دفاع مقدس است و ما شاهدیم که علاوه بر مردم، مسئولان بسیاری هم پای کار هستند.

مقدم فر با اشاره به خدمات وزیر بهداشت عنوان کرد: امروز آقای دکتر نمکی یک قهرمان ملی است و ایثارگرانه در خط مقدم حاضر شده و مردم هم خادمان خود را به خوبی می شناسند.

وی همدلی مردم ایران در مقابله با بیماری کرونا را در دنیا بی نظیر دانست و گفت: امروز مردم ما حتی در خانه های خود مشغول تولید ماسک و لباس بهداشتی هستند و این ایثار مردم حتما با لطف و نصرت الهی همراه خواهد شد.

مقدم فر با ارزشمند خواندن کار صدا و سیما در این شرایط اظهار داشت: کاری که امروز عزیزان ما در صدا و سیما می کنند و با چندین نفر پرسنل و تولید برنامه ها و سریال های مختلف درحال تلاش برای سرگرم کردن مردمی هستند که مجبورند در خانه بمانند، کمتر از کار پزشکان نیست و این عزیزان هم ایثارگرانه در میدان حضور دارند.

مشاور رسانه ای فرمانده سپاه در ادامه با اشاره به اظهارات یک نویسنده آمریکایی گفت: امروز خود انگلیسی ها در فضای مجازی روایت می کنند که در انگلیس مردم برای رزق روزانه خود دچار مشکل هستند و مجبورند ساعتها برای برخی اقلام معمولی و نه بهداشتی و ضدعفونی بگردند؛ در آمریکا فروشگاه ها به غارت رفته است اما ایران در اوج تحریم ها با این مشکلات روبرو نیست. این ناشی از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی مردم ماست.

وی با بیان اینکه در کنار این غم و غصه های این روزهای مردم، ما صحنه های زیبایی هم می بینیم، خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران در یک امتحان بزرگ قرار دارند و البته تا امروز هم خوب امتحان پس داده اند و آنچه در تاریخ می ماند همین صحنه های زیباست.

مقدم فر ادامه داد: سالهاست، شاید نزدیک به 40 سال، که رسانه ها و شخصیتهای غربی میخواهند ایرانیان را جزو عصبی ترین و خشن ترین ملتهای دنیا معرفی کنند و برخی کشورهای اروپایی(مانند دانمارک و ...) و آمریکایی را شادترین و همدلترین و متمدن ترین.  حتی برخی خودباخته های داخلی هم همین حرفها را تکرار می کردند که باید رفت و از دانمارکی ها تمدن را یاد گرفت. حالا در این موقعیت مرزی ببینید چه اتفاقی دارد می افتد؟ ایرانیها به کمک یکدیگر آمده اند و فضای غالب فضای ایثارگری است اما در برخی دیگر از همین کشورها غارت و خالی کردن قفسه ها بسیار برجسته و پررنگ است. ایرانیها سعی می کنند حتی درخانه های خود برای کمک به پزشکان و مبتلایان و مردم عادی ماسک و گان و... درست کنند ولی در آمریکا برخی از مردمشان اسلحه در خانه انبار می کنند تا در زمان قحطی بتوانند بهتر همدیگر را بدرند و خود را نجات دهند!

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به نوع برخورد برخی دولتهای اروپایی مانند فرانسه و همچنین کشوری مانن آمریکا با موضوع کرونا گفت: امروز شاهد هستیم دولت فرانسه می گوید ممکن است افراد 80 سال به بالا را درمان نکنیم اما در ایران چنین خبری نیست چون در فرهنگ ما به تکریم سالمندان سفارش شده است. ما شاهد بودیم رییس جمهور آمریکا در ابتدا با تمسخر با کرونا برخورد کرد اما بعدا مجبور شد کار را جدی بگیرد.

مقدم فر ادامه داد: حکومت اسلامی در ایران مردم را خانواده خود می داند اما مردم در برخی کشورهای اروپایی و آمریکایی برای تهیه کیت تشخیص کرونا مجبور هستند قیمت های بالایی بپردازند و نمی توانند هزینه های درمان را بدهند.

وی در ادامه صحبت های خود گفت: ملاصدرا انسانها را به 5 گروه تقسیم می کند که در بیان او عالی ترین مقام، مربوط به انسانهای عاقل متعالیه است. یعنی انسانهایی که هم به فکر دنیا و هم به فکر آخرتشان هستند.

مشاور فرمانده کل سپاه همچنین عنوان کرد: امروز اکثر مردم ما عاقل متعالیه هستند اما عده کمی هم خطر را جدی نگرفته اند. مردم بدانند در این حوزه تنها مسئولیت خودشان را ندارند و در قبال دیگران هم مسئول هستند چون می توانند ناقل باشند و جان افراد آسیب پذیر را به خاطر بیندازند. لذا مردم برای کوتاه شدن روند این بیماری باید در خانه بمانند چراکه یکی از دلایل طولانی شدن این بیماری تماس زیاد است که می توان با کم کردن تماس ها زنجیره این بیماری را قطع کرد.

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به حجم گسترده عملیات روانی دشمن علیه ایران اظهار داشت: در این شرایط که جامعه درگیر ویروس کروناست، ما چالش دیگری هم داریم که برخی به آن کرونا پلاس می گویند.

وی ادامه داد: یکی از این موارد، ویروس رسانه های بیگانه است که اینها در هیچ شرایطی به ملت ما رحم نکردند سعی کردند و همیشه به دنبال فرصتی هستند تا مردم را به خطر بیندازند.

این مدرس دانشگاه افزود: در خود انگلیس این همه مشکلات وجود دارد و آنها برای تامین غذای مردم با مشکل مواجه هستند اما بی بی سی فارسی در ایران دنبال عده ای بی عقل می گردد که می روند و در حرمها، ضریح امامزاده یا امام معصوم را لیس می زنند. آنها می خواهند به این وسیله بین عقل و دین دو قطبی ایجاد کنند. در حالی که عمده ی اینها تحت تاثیر همان شیعه انگلیسی هستند که عوامل اصلی شان را انگلیس هدایت و حمایت می کند.

وی ادامه داد: این در صورتی است که همه مراجع و رهبر انقلاب دستور به رعایت توصیه های پزشکی دادند و حتی حرم های مطهر و نمازهای جمعه و مساجد هم تعطیل شد.

مقدم فر تصریح کرد: جریان هدایت شده توسط شیعه انگلیسی درب حرم حضرت معصومه را شکستند تا داخل حرم بروند. این همان تعالیم غلط شیعه انگلیسی است. خود انگلیس اینها را حمایت کرده و خودش هم آنها را تبلیغ می کند. سنی تحت تاثیر آمریکا هم ماجرای شیوع کرونا را ربط می دهد به برخی مراکز علمی و تحصیلی که خارجی ها در آن درس می خوانند و می خواهد وحدت شکنی کند. آنها هم تحت تاثیر کذبیات آمریکا و سعودی ها هستند.

مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه در پایان گفت: در سوی دیگر نیز اپوزیسیون داخلی وجود دارد. این عده نمک به زخم مردم می زنند. عده ای هم که دچار افراط  و تفریط هستند در هر شرایطی سعی می کنند به نظام ضربه بزنند. اینها نباید تحت تاثیر فضا قرار بگیرند و حرفی بزنند که بعدا مجبور شوند تکذیب کنند. امروز وقت انتقاد نیست و مردم بیش از هر چیز به آرامش نیاز دارند و نباید این وحدت و همدلی را از دست بدهیم./تسنیم

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند

محمدسعید صفاری، پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام‌صادق(ع):

انقلاب خمینی کبیر؛ راهبر وارثان عالم

محسن فرجیان روزنامه‌نگار:

رسانه کارآمد و هزینه‌های آن

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر:

دست سردبیر، گاوبازی اپوزیسیون و پروژه ما

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار