• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۱۱-۱۹ - ۱۰:۳۰
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
نگاهداری:

دانشگاه آزاد باید فجرآفرین تحقق گام دوم انقلاب اسلامی باشد

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه رسالت خود می داند که کارگزار اصلی بیانیه گام دوم انقلاب باشد.

دانشگاه آزاد باید فجرآفرین تحقق گام دوم انقلاب اسلامی باشد

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است و با انقلاب اسلامی رابطه نزدیکی دارد و امروز نیز در همه عرصه ها دانشگاه آزاد اسلامی با تمام توان و ظرفیت در خدمت تحقق اهداف انقلاب است.

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی با اشاره به ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حدود 25 هزار عضو هیأت علمی، یک میلیون و 200 هزار دانشجو، 34 هزار کارمند، 166 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده، 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه، 147 هزار تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و ... گوشه ای از ظرفیت های عظیم دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی افزود: تمامی داشته های امروز دانشگاه آزاد اسلامی، دستاورد گام اول انقلاب اسلامی است و دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم به دنبال تبدیل شدن به دانشگاه اجتماعی و حل مسأله با تمام کارکردهای تخصصی موضوع است.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی ادامه داد: انقلاب اسلامی در گام اول دانشگاه آزاد اسلامی را با مجموعه امکانات و ظرفیت ها ایجاد و حمایت کرده و دانشگاه آزاد اسلامی رسالت خود می داند که کارگزار اصلی بیانیه گام دوم انقلاب باشد.

دکتر نگاهداری گفت: در راستای اجرایی کردن این رسالت در سطح کلان دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزی های عملیاتی انجام شده است. دانشگاه آزاد اسلامی توسعه و استقرار نظام پایش و ساماندهی پایان نامه ها برای حل مساله و رفع چالش های ملی و محلی را به فاز اجرایی رسانده است. در این طرح پایان نامه ها و رساله های دانشجویی در راستای رفع چالش های کشور تعریف می شود.

دکتر نگاهداری با اشاره به اینکه جهت گیری های لازم برای تبدیل شدن به دانشگاه اجتماعی و حل مسأله انجام شده، گفت: واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با تمام امکانات خود از جمله اندیشکده ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، کلیه تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در اختیار صنایع و سازمان های جامعه هستند.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شدن به کارگزار اصلی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را رسالت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی شمرد و در این خصوص گفت: راه اندازی و فعالسازی کانون های دانشگاه، صنعت و جامعه، تدوین و ابلاغ طرح جابجایی تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی (طرح تعاون تجهیزات)، برگزاری منظم نشست های راهبری پژوهش منطقه ای، تدوین برنامه راهبردی-عملیاتی ارتقاء نظام پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی، فعالسازی دیپلماسی علمی، شروع به کار مراکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، برنامه ریزی به منظور عملیاتی سازی برنامه بازاریابی شبکه آزمایشگاهی به صورت پایلوت در چهار استان، تدوین و ابلاغ شیوه نامه کنسرسیوم های مراکز تحقیقاتی، تدوین طرح جامع واحدهای پژوهشی با توجه به توان و پتانسیل استانی آمایش سرزمینی و صنایع، برنامه ریزی به منظور جهت دهی و حمایت از پایان نامه های تقاضا محور و محصول محور از جمله رویکردهایی است که در حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اهداف سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب طرح ریزی و عملیاتی شده است.

دکتر نگاهداری افزود: به دنبال انجام این رسالت، دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال حفظ و ارتقاء سهم 40 درصدی خود در عرصه آموزش و 25 درصدی در عرصه پژوهش کشور است و تلاش دارد سهم دانشگاه را در عرصه پژوهش و فناوری کشور از 16،2 درصد به 25 درصد ارتقاء دهد.

همچنین دکتر نگاهداری در پایان با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نوآوری و فناوری گفت: برنامه دانشگاه به این صورت است که با ایجاد معاونت فناوری و نوآوری با توسعه شرکت های دانش بنیان شکل گرفته با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، به توسعه اشتغال دانش بنیان و رفع مشکل فارغ التحصیلان قدم بردارد و از سوی دیگر در تولید و اقتصاد دانش بنیان نقش آفرین موثر اجتماعی باشد.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار