• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۰۹-۲۶ - ۱۱:۲۸
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

جهانگیری:به دولت‌خاتمی بیشتر علاقه دارم

معاون اول رئیس جمهور گفت: من به دولت خاتمی بیشتر علاقه دارم اما عملکرد نفت و گاز در این دوره (دولت یازدهم و دوازدهم) با هیچ دولتی قابل مقایسه نیست. حجم گازرسانی که در این دولت انجام گرفته بسیار عملکرد خوبی است.

جهانگیری:به دولت‌خاتمی بیشتر علاقه دارم

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور امروز در مراسم تجلیل از زحمات محمود حجتی وزیر سابق جهاد کشاورزی گفت: واقعاً آقای حجتی از افرادی بود که دولت از خدمات و مدیریت ایشان محروم شد، البته مجلس هم دلایل خودش را برای استیضاح داشت که به آن ورود نمی‌کنم.

جهانگیری ادامه داد: از موقعی که با حجتی آشنا شدم آنچه که از ایشان دیدم روحیه خدمت به مردم بود و سرافرازانه 40 سال به کشور خدمت کرد. 

وی کارنامه بسیار درخشانی را در طول این مدت‌ها از خود برجای گذاشت. 

معاون اول رئیس جمهور، گفت: همزمان با پیروزی انقلاب تشخیص ایشان این بود که به مردم مظلوم در روستاها که از امکانات رفاهی کمتری برخوردار هستند، برسد، بنابراین ادغام جهاد و کشاورزی صورت گرفت و ایشان در دولت دوم خاتمی به عنوان وزیر جهاد کشاورزی منصوب شدند که کارنامه آن موقع هم بسیار درخشان بود و البته در طول این 6 سال هم کارنامه بسیار عالی را از خود بر جای گذاشته است. 

جهانگیری در این نشست که ظاهراً علاقه داشت دفاعی هم از آقای زنگنه وزیر نفت که مجلسی‌ها به دنبال استیضاحش هستند داشته باشد،‌گفت: امروز یکی از روزنامه‌ها که خیلی علاقه دارد صحبت‌های من را بر اساس فهم خود بزند، نوشته بود که آمریکا هیچ ظلمی به مردم ایران نکرده است، بی‌عرضگی مدیران است که به کشور ما لطمه می‌زنند، اما من می‌گویم که آمریکا در طی این سال‌ها بسیار به مردم ایران ظلم کرده است. 

وی ادامه داد: من به دولت خاتمی بیشتر علاقه دارم اما عملکرد نفت و گاز در این دوره (دولت یازدهم و دوازدهم) با هیچ دولتی قابل مقایسه نیست. حجم گازرسانی که در این دولت انجام گرفته بسیار عملکرد خوبی است.

جهانگیری گفت: فکر می‌کنید به آقای زنگنه اعتبار خاصی داده می‌شود، بلکه این‌طور نیست شورای اقتصاد تنها دو خط می‌نویسد و مجوز می‌دهد که وزیر از محل صرفه‌جویی اقدامات نفتی را انجام دهد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در دفاع از زنگنه گفت: میزان اعتباری که به بخش نفت داده می‌شود تنها 14.5 درصد از محل فروش نفت است که باید با این رقم به اداره شرکت‌ها و انجام تأسیسات و کارهای لازم را انجام دهد، البته یک زمانی درآمد نفت 120 میلیارد دلار می‌شود که این رقم 14.5 درصد نیز رقم قابل توجهی است، اما زمانی که درآمد نفت 10 تا 20 میلیارد دلار است این رقم بسیار پایین است. 

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: حجتی عملکرد بسیار خوبی در افزایش بهره‌وری، مسائل ارزی و حساسیت‌های زیادی به بخش کشاورزی داشت و طرح‌های مهمی از قبیل طرح خوزستان، غرب کشور، کشت‌های گلخانه‌ای، آبیاری مدرن را انجام داد و نتیجه آن تولید گندم و دیگر محصولاتی است که آمار آن مشخص است.

جهانگیری ادامه داد: اهمیت این مدیر از آنجا مشخص می‌شود که ما میزان اعتباراتی را که به وی می‌دادیم معلوم شود که میزان ورودی با میزان خروجی اصلاً قابل مقایسه نیست که البته من نمی‌خواهم به این آمارها اشاره کنم تا مبادا آمریکایی‌ها خوشحال شوند.

وی گفت: آقای حجتی از همان ابتدا با افراد روستایی و کشاورزان آشنایی کامل داشت و یک لحظه خودش را از خدمت به آنها دور نکرد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین گفت: بنده در چندین جلسه خصوصی از زبان مقام معظم رهبری شنیدم که با قاطعیت از آقای حجتی حمایت و دفاع کرد.

جهانگیری همچنین گفت: آقای روحانی رئیس جمهور هم چند بار به من گفت که یکی از ضایعه‌های بزرگ این است که آقای حجتی از دولت برود. 

وی در ادامه درباره استعفای وزیر سابق گفت: آقای رئیس جمهور به من گفت که یکی از دولتی‌ها گفته است آقای حجتی می‌خواهد از دولت برود و من گفتم بعید است. ایشان به من گفت آیا در جریان این موضوع هستید و من گفتم در جریان نیستم و یک جلسه‌ خصوصی با آقای حجتی گذاشتم و در این زمینه صحبت کردم و ایشان آن موقع هم چیزی نگفت و سکوت کرد، اما بعداً متوجه شدم که درباره خواسته خود برای رفتن از دولت اصرار دارد.

وی گفت: حجتی شاید حوصله اینکه به استیضاح مجلسی‌ها بیاید و به سؤالات آنها پاسخ بدهد را نداشت و البته ضایعه‌ای از جنگ هم هنوز در بدنش بود و بنابراین ترجیح می‌دهد که از دولت برود، اما من خیلی دوست داشتم که در این مقطع از دولت جدا نشود.

جهانگیری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به دفاع از زنگنه پرداخت و گفت: البته افرادی مثل حجتی و آقای زنگنه از این استیضاح‌ها نمی‌ترسند مجلسی‌ها چند بار هم بخواهند زنگنه را استیضاح کنند خم به ابرو نمی‌آورد و اتفاقاً دوست دارند که راحت بنشیند و به صحبت‌های آنها گوش دهد.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: من انتظار دارم که آقای حجتی که از دولت جدا شده و به دوره استراحت می‌پردازد، در کارهای خصوصی نیز با فراغ بال ثابت کند که مدیر لایقی برای این مملکت چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی است. 

مراسم تجلیل از فعالیت‌های حجتی در بخش کشاورزی امروز با حضور جهانگیری، وزیر نفت، شهردار تهران، سخنگوی دولت، خانم معصومه ابتکار و تعدادی از مسؤولان برگزار شد./ فارس

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند