• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۰۹-۲۰ - ۱۰:۳۰
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

قالیباف: مجلس کنونی ‌در رأس امور نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس کنونی در حقیقت در رأس امور نیست. اگر به تاریخ مجلس توجه کنید متوجه سیر نزولی عملکرد مجلس می‌شوید.

قالیباف: مجلس کنونی ‌در رأس امور نیست

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت در اختتامیه دهمین جشنواره سراسری یادمان ولایت با تشکر از مردم جیرفت و اظهار داشت: «نعمت ولایت از نعمت‌هایی است که خداوند در قرآن با ارائه این نعمت بر انسان‌ها منت نیز گذاشت، این موضوع ارزش ولایت و رهبری است و در حقیقت ارزش و اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد. چند قرن بر ما مسلمین و شیعیان گذشت و ما هیچ زمانی نتوانستیم یک حکومتی را برپا کنیم. افتخارمان آن است که هیچ زمانی سرزمین‌مان بت‌پرست نبوده است. با ورود اسلام، این سرزمین همیشه محب اهل بیت و تبعیت از فرهنگ قرآن بود.»

وی ادامه داد: «اهلیت رهبری آنجاست وقتی مردی مانند حضرت امام راحل، این مرد الهی که ایمان به سنت‌های الهی داشت، مردی که به ایمان به وعده‌های الهی داشت، می‌دانست آن چیزی که خدا وعده داده، قطعی است و می‌دانست وقتی در مسیر سنت‌های الهی حرکت کند پیروزی خواهد شد چرا که این موضوع از وعده‌های خدا است. هنگامی‌که امام راحل در سال 42 قیام خود را برای خدا آغاز کرد همگی به ایشان گفتند که با چه کسی قصد قیام علیه این رژیم منحوس با بن دندان مسلح را دارید؟ با کدام سرباز، نیرو یا مردمی می‌خواهید این اقدام را انجام دهید؟ اما امام راحل باتوجه به این‌که به سنت‌های الهی اعتقاد داشتند، یک‌تنه ایستادند و جز برای خدا کلامی نگفتند و جز در این راه گامی برنداشت.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: «نعمت رهبری و ولایت است که ما را از پیچ‌های خطرناک دنیا، بحران‌ها، تهدیدها و فتنه‌های گوناگون نجات داده است. امروز در نظامی تحت سایه احکام الهی زندگی می‌کنیم فلذا همیشه باید قدر این نعمت را بدانیم که هرگز از این عمود فاصله نگیریم و همیشه گوش به فرمان ولایت باشیم.»

وی با بیان این‌که انقلاب اسلامی ما در پیروزی و تداومش به چند عنصر نیاز دارد، افزود: «نخست، حفظ ولایت رهبری است چرا که تمام تلاش دشمن بر تضعیف رهبری و نظام ولایی در این کشور است. مردم، دومین عنصر مهم اساسی در کشور هستند. اگر مردم در میدان حضور نداشته باشند، ولایت نیز نمی‌تواند تدابیر و خواسته‌های خود را تحقق یابد. نکته سوم آن است که در اداره جامعه، تصمیمات و حرکات به سنت‌های الهی پایبند باشیم.»

قالیباف با تأکید بر این‌که باید به سنت‌های الهی پایبند باشیم، افزود: «ما باید به وعده‌های الهی به عنوان چهارمین عنصر پایبند و سختی‌ها را طی کنیم چراکه خواست خداوند است. این خدا همانی است که در دفاع مقدس در حوزه امنیت دفاعی و امنیتی به ما کمک کرده است بنابراین این خدا در حوزه اقتصادی نیز به ما برکت می‌دهد، این ما هستیم که به گونه‌ای عمل نمی‌کنیم که سنت های الهی در حوزه اقتصاد نیز به کمک ما بیایند..»

وی با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر این‌که مجلس باید در رأس امور قرار گرفته باشد، گفت: «مجلس کنونی در حقیقت در رأس امور نیست. اگر به تاریخ مجلس توجه کنید متوجه سیر نزولی عملکرد مجلس می‌شوید. اگر می‌خواهیم جلوی خسارات را بگیریم باید پای باورهایمان بایستیم یعنی افرادی را به مجلس بفرستیم که به مردم ایمان داشته باشندو خود را وکیل‌المله بدانند.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «نماینده مردم باید از ملت ایران در حوزه های ملی و بین‌المللی نمایندگی کند و به هیچ چیز به جز مصلحت مردم نیاندیشد. افرادی باید وارد مجلس شوند که باورشان بر مبانی انقلاب باشد نه آن‌که به دنبال فرهنگ لیبرالیسم و غرب‌زدگی حرکت کنند.»

وی ادامه داد: «نمایندگانی باید وارد مجلس شوند که هنگامی که می‌گویند مرگ بر آمریکا، باورشان از مرگ بر آمریکا یعنی اقتصاد کشور را حل کردن باشد، یعنی در کشور محروم نداشته باشیم، یعنی در کشور فقیر نداشته باشیم، چرا که این‌موضوعات از خواسته‌های ولایت و مردم است و این ظرفیت در کشور وجود دارد.»

قالیباف گفت: «مجلسی باید در دوم اسفند شکل بگیرد که بتواند در مشکلات اقتصادی کمک و راهگشای برای دولت باشد، اگر دولت کار را متوقف می‌کند، مجلس باید آن را وادار به اتخاذ تصمیم درست کند در غیر این صورت این وضعیت در کشور ادامه خواهد داشت. ان‌شاءلله روزی فرا خواهد رسید که هر سه قوه در کشور با مدیریت و ایمان به مبانی انقلاب گام برخواهند داشت.»

وی ادامه داد: «وظیفه ما مسئولین آن است که اگر می‌گوییم مرگ بر آمریکا، اگر می‌گوییم انقلابی هستیم، اگر می‌گوییم ، خدمتگزار مردم هستیم، اگر به دنبال این هستیم تا تمدن ایران و تمدن اسلام را باافتخارتر کنیم، اگر به دنبال بالا بردن عزت مسلمین هستیم باید کارآمدی در دین در اداره جامعه را ایجاد کنیم.»

وی ادامه داد: «اگر دنبال پیشرفت‌ها در کشور هستیم باید از جوانان استفاده کنیم. تحول در نیروی انتظامی زمانی رخ داد که جوانان و زنان به ناجا اضافه شدند. اگر قصد ایجاد تحول در مدیریت کشور را دارید باید به جوانان فرصت دهید اما معنی این حرف هرگز آن نیست که پیشکسوتان و باتجربه‌ها باید از عرصه خارج شوند، آنها نیز باید حضور داشته و به جوانان تجربه‌شان را انتقال دهند چراکه جوانان بدون توجه به تجربه پیشکسوتان هرگز موفق نخواهند شد.»

قالیباف در پایان گفت: «من باید در اینجا به صراحت اعلام کنم از آن چیزی که باید می‌بودیم و آن ظرفیتی که داشتیم به درستی در کشور استفاده نکردیم و باید جبران شود. ان‌شاالله در گام دوم همگام با رهبری و مردم این موضوع برقرار خواهد شد.»/ تسنیم

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

میکائیل دیانی، فعال فرهنگی:

ترمیم شکاف‌ها؛ اولین ماموریت پزشکیان

محمدامین ایمانجانی، مدیر مسئول؛

پروژه مدد به مسعود پزشکیان

مهدی خانعلی‌زاده، پژوهشگر سیاست خارجی:

آقای پزشکیان! این شما و این جهان واقعی

محمدرضا کردلو، فعال فرهنگی:

آری، اینچنین است برادر!

در مناظره ۲ به ۲ نامزدهای ریاست‌جمهوری مجری با سوالات صریح و به‌جا بحث را داغ کرد؛

تنها ستاره مناظره

محمد زعیم‌زاده، سردبیر: 

کلید انتخابات در دست مرددها

پرویز امینی، استاد دانشگاه:

مرددین؛ سرنوشت‌سازان انتخابات چهاردهم

پیام پیغام‌های انتخاباتی؛

چرا تحریم انتخابات شکست خورد؟

محمد زعیم‌زاده، سردبیر؛

بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

«اگر دفاع ما نبود، حمله ایران به اسرائیل ویرانگر می‌شد»؛

اعتراف بایدن

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان؛

‌نوبل خون

حمید ملک‌زاده، پژوهشگر اندیشه‌های سیاسی:

مقاومت؛ روح پایدار انقلاب اسلامی ایران

سیدجواد نقوی، خبرنگار فرهیختگان:

عجب کشور قانون‌مداری!

صادق امامی، عضو شورای سردبیری:

در مسیر تحول

7 نکته از دیدار رمضان 1403 رهبر انقلاب با دانشجویان؛

پای درس جامع‌نگری در خانه پدری

جیش‌العدل به نیابت از تل‌آویو دست به عملیات تروریستی زد؛

تروریست‌های توسعه

سیدحسین امامی، خبرنگار اندیشه سیاسی:

نقدی بر ایده پایان دین در یک کتاب

جعفر درونه، تحلیلگر سیاسی:

دو روی یک انتخابات

عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان:

من رای نمی‌دهم!

جعفر درونه، پژوهشگر سیاسی:

نقطه عزیمت به‌‌سمت مشارکت حداکثری

درباره نامه 110 اصلاح‌طلب مشارکت‌جو؛

نه به خاتمی، سلام به واقعیت

محمد قائمی‌راد، پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی(رحمه‌الله) مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

از «خواص و عوام» تا «خاصه و عامه» در اندیشه رهبری

درباره جوانب مختلف ردصلاحیت روحانی

او باید در انتخابات شکست می‌خورد

مرتضی قاضی، نویسنده:

صادق الوعد

آرزویی که بستر آن فراهم نیست؛

تمایل به شیوه‌های کنترلگری نوین

سرباز روح الله رضوی؛ فعال رسانه ای:

الجزیره و آفریقای جنوبی؛ جای ایران را نخواهد گرفت

محسن فایضی؛

چقدر بی انصاف‌اند

نگاه سطحی اپوزسیون سلبریتی؛

این جهل نیست خیانت به تاریخ و انسانیت است

سیدجواد نقوی، خبرنگار؛

بحران‌زدگی برندینگ برهانی

در حاشیه اظهارات جدید وزیر سابق خارجه؛

تاریخ را با تراژدی‌هایش بخوانید

کنشگران سیاست و نوار باریک انسانیت؛

در آینه فلسطین به خودتان نگاه کنید

وقایع نقش جهان و مصائب توییتری شدن سیاست

سانتی‌مانتال‌ها مشغول کارند