• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۰۹-۰۲ - ۱۰:۰۸
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

آخرین وضعیت ماجرای مسمومیت در دانشگاه علم و صنعت

رئیس دانشگاه علم و صنعت از اعلام نتایج نهایی دلایل مسمومیت‌های اخیر دانشجویان این دانشگاه از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هفته جاری خبر داد و گفت: پیمانکار جدید دانشگاه علم و صنعت تا دو هفته آینده فعالیت خود را در حوزه تغذیه دانشجوی آغاز می‌کند.

آخرین وضعیت ماجرای مسمومیت در دانشگاه علم و صنعت

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، جبارعلی ذاکری در گفت‌وگویی ضمن تشریح آخرین وضعیت پیگیری مسومیت‌های اخیر دانشجویان علم و صنعت اظهار کرد: در محیط علمی و دانشگاهی هر اظهارنظری در خصوص موضوعات مختلف صورت بگیرد باید مستند به گزارش های علمی باشد و در خصوص مشکلات اخیری که در حوزه تغذیه دانشجویان ایجاد شد، گزارشی از مراکز بهداشتی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که مسئول بررسی گزارش‌ها است به دانشگاه ارائه نشده و قرار است گزارش نهایی این بررسی‌ها هفته جاری به دانشگاه علم و صنعت ارائه شود و اطلاع رسانی در این خصوص بعد از ارائه این گزارش از سوی دانشگاه علوم پزشکی انجام خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: آمار و ارقامی که به عنوان دانشجویان مسموم در موضوع اخیر دانشگاه علم و صنعت اعلام شد تنها در صورتی متقن بوده و تایید خواهد شد که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آن را بیان نماید.بنابراین همانطور که عنوان شد باید منتظر نتایج این گزارش تا پایان هفته جاری بود. دانشگاه در صورت اعلام نتایج از طرف مراجع ذی‌صلاح در این زمینه اطلاع رسانی خواهد کرد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر این که قرارداد پیمانکار تغذیه این دانشگاه به اتمام رسیده بود، خاطر نشان کرد: بعد از مسمومیت دانشجویان، مناقصه جدیدی برگزار کردیم تا بتوانیم پیمانکار جدید دانشگاه را انتخاب کنیم. مرحله اول این مناقصه چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد که پس از بررسی سوابق پیمانکاران متقاضی برای تهیه غذای دانشجویی، امیدواریم پیمانکار جدید تا دو هفته آینده کار خود را شروع کند.

دکتر ذاکری خاطر نشان کرد: براساس مقررات موجود، کمیته فنی بررسی صلاحیت‌های پیمانکاران متاقضی در دانشگاه تشکیل خواهد شد و نتیجه ارزیابی به متقاضیان اعلام خواهد شد و دانشگاه از بین افراد واجد شرایط پیمانکارانی که قیمت متناسبی را تقاضا کرده باشند انتخاب می‌کند. در حال حاضر پیمانکار سابق طبق مفاد قرارداد تا انتخاب پیمانکار جدید موظف به ارائه خدمات در حوزه تغذیه دانشجویان است.

وی از تشدید نظارت بر فعالیت پیمانکار تهیه غذای دانشجویی دانشگاه علم و صنعت خبر داد و گفت: مراکز بهداشت ما در دانشگاه با در اختیار داشتن کارشناسان متعدد نظارت‌های مستمر بر تهیه، توزیع و پخش مواد غذایی در دانشگاه انجام می‌دهند. همانطور که در گذشته نیز عنوان شد تعداد دانشجویان متقاضی غذای دانشجویی امسال افزایش پیدا کرده و با توجه به افزایش متقاضیان خوابگاه، دانشگاه هم تهمیدات بیشتری به منظور نظارت بر غذای دانشجویی به کار گرفته است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر این که این دانشگاه به آشپزخانه صنعتی مرکزی مجهز است، گفت: توزیع غذای دانشجویان علم و صنعت اعم از خوابگاه‌ها، واحدها، پردیس‌ها از طریق آشپزخانه مرکزی صورت می‌گیرد ضمن این که دانشجویان و نمایندگان آنها یعنی شورای صنفی در زمینه نظارت بر غذای دانشجویی نقش ایفا می‌کند.

وی با تاکید بر این که تمامی دانشجویانی که اخیرا دچار مشکلات ناشی از مسمومیت شده بودند در وضعیت عادی و طبیعی به سر می‌برند، گفت: معاونت دانشجویی دانشگاه همان موقع اعلام کرد هر کدام از دانشجویانی که بر اثر این حادثه هزینه درمانی پرداخت کرده‌اند اسناد آن هزینه‌ها را به منظور دریافت وجه پرداختی به دانشگاه ارائه دهند که خوشبختانه تمامی این موضوعات همان موقع رفع و پرداخت ها انجام شد./ ایسنا

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار