• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۰۸-۱۸ - ۱۸:۳۹
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
ستاری در مراسم افتتاح مرکز رشد و نوآوری:

دانشگاه آزاد یکی از محورهای مهم مبارزه با اقتصاد متکی به درآمدهای نفتی است

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید درصد قابل توجهی از درآمد خود را از محل فروش تکنولوژی، قرارداد با صنعت و استارت آپ‌ها کسب کند.

دانشگاه آزاد یکی از محورهای مهم مبارزه با اقتصاد متکی به درآمدهای نفتی است

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در مراسم افتتاح مرکز رشد و نوآوری واحد علوم و تحقیقات که عصر امروز با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: اگر می‌خواهیم کشور ما به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کرده و دانشگاه به جامعه خدمات ارائه دهد، باید در یک جبهه به صورت مستمر بجنگیم.

وی با بیان اینکه باید با فرهنگ سازی مناسب از اتکاء به درآمدهای نفتی در کشور جلوگیری شود، گفت: کشور ما در حوزه بیوتک در منطقه مقام اول را دارد، اما مردم کشور ما به اجناس داخلی اطمینان نداشته و به سمت خرید کالاهای خارجی سوق پیدا کردند. این یک فرهنگ بسیار غلط است و باید با آن مبارزه کنیم.

دکتر ستاری با بیان اینکه سرمایه‌گذاری خطرپذیر به معنی سرمایه‌گذاری برای خلاقیت و نوآوری افراد است، اظهار داشت: این سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت است و از انواع دیگر سرمایه‌گذاری ها مفیدتر است. در این زمینه نیز باید با ساختار شکل گرفته در کشور مانند تمرکز بر واردات، عدم تولید در کشور و ... مبارزه کنیم و در این مبارزه دانشگاه در خط مقدم قرار دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی 38 درصد بار نظام آموزش عالی کشور را بر عهده دارد، گفت: این دانشگاه یکی از محورهای مهم مبارزه است، چرا که پتانسیل قوی از دانشجویان نخبه، اساتید توانمند و ... دارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از آنجا که هزینه تحصیل خود را پرداخت می‌کنند، ارزش پول را بیشتر می‌دانند و با مفهوم کسب و کار آشنا هستند، بنابراین می‌توان در زمینه نوآوری و کسب و کار موفق عمل کنند.

دکتر ستاری با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید درصد قابل توجهی از درآمد خود را از محل فروش تکنولوژی، قرارداد با صنعت و استارت آپ‌ها کسب کند، اظهار داشت: دانشگاه‌های برتر دنیا نیز مقدار کمی از درآمد خود را از محل شهریه به دست می‌آورند و این موضوع باید در دانشگاه‌های کشور مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید در حوزه فناوری جای قدردانی دارد، گفت: تغییر نظام‌هایی که در دانشگاه شکل گرفته، کار بسیار سختی است و این موضوع که دانشجو با ورود به دانشگاه صرفاً به دنبال مدرک باشد یا به دنبال خلاقیت، نوآوری و تغییر در جامعه اطراف خود باشد، بسیار حائز اهمیت است و باید برای این موضوع قدردان فعالیت‌های دکتر طهرانچی بود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در حال حاضر نیز فعالیت‌های خوبی در حوزه دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، گفت: بحث تولید بذر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان یکی از موضوعات بسیار مهم و کاربردی است که می‌تواند نیاز کشور در این زمینه را برطرف نماید.

دکتر ستاری خاطرنشان کرد: بحث فناوری در دانشگاه بخشی است که از دانش، ثروت تولید می‌کند و به همین منظور بسیار قابل توجه است. دانشگاه آزاد اسلامی یک بازار بزرگ است و می تواند با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشجویان بازار خود را در اختیار آنان قرار دهد، چرا که می‌تواند از محل فروش این شرکت‌ها ایجاد درآمد کند.

وی با تأکید بر اینکه هیچ سرمایه‌ای مهم‌تر از نوآوری نیست، گفت: نوآوری را نمی‌توان قیمت گذاری کرد، چرا که هیچ انتهایی ندارد، امیدوارم در این راهی که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری آغاز کرده، موفقیت‌های بزرگی صورت گیرد.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

علی خطیبی، معاون اداری مالی وزارت علوم:

استقلال مالی دانشگاه‌ها محقق شود

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار