• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۰۸-۱۸ - ۱۱:۳۱
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
بهزادی‌پور خبر داد:

۷۰۰ محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در مرحله صنعتی و نیمه‌صنعتی

سرپرست اداره کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ​گفت: تاکنون ۷۰۰ محصول دانش‌بنیان این دانشگاه به حالت صنعتی و نیمه‌صنعتی درآمده و از این تعداد حدود ۱۸۰ محصول تجاری‌سازی و وارد بازار شده است.

۷۰۰ محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در مرحله صنعتی و نیمه‌صنعتی

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر قباد بهزادی‌پور سرپرست اداره کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در تبریز با بیان اینکه مهم‌ترین رسالت مراکز رشد، تبدیل هسته فناور به واحد فناور است، گفت: اصلی‌ترین کاری که در مرکز رشد انجام می‌‌شود، تبدیل تیم به شرکت نوپا همراه با یک محصول است.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۰ سال از راه‌اندازی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی می‌گذرد و اکنون ۱۳۵ مرکز در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور فعالیت می‌کنند.

سرپرست اداره کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در اکوسیستمی که معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری ایجاد کرده، ابتدا شخص وارد شتاب‌دهنده می‌‌شود و آموزش‌های مهارتی و اولیه مثل شرکت‌‌داری و حسابداری و ... را یاد می‌گیرد.

وی تصریح کرد: هنگامی که یک ایده به بلوغ رسید، به مرکز رشد وارد می‌شود و در آنجا یک شرکت راه‌اندازی می‌کند و از حمایت‌های مالی و معنوی دانشگاه آزاد اسلامی برخوردار می‌شود و یک سال فرصت دارد تا با استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه محصول خود را تولید کند.

دکتر بهزادی‌پور ادامه داد: زمانی که محصول شرکت‌ها تولید شد به پارک علم و فناوری برای سرمایه‌گذاری و توسعه بازار معرفی می‌شوند.

حدود ۱۸۰ محصول تجاری‌سازی و وارد بازار شده است

وی با توجه به فعالیت مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: ۲۰ واحد فناور از حوزه‌های مختلف مانند کفش و چرم، فناوری اطلاعات، روباتیک و ... در مراکز رشد این واحد دانشگاهی فعالیت می‌کنند که حدود ۵۰ درصد این واحدها به محصول رسیده‌ و قابل سرمایه‌گذاری هستند و قرار است این محصولات به برای سرمایه‌گذاری به پارک علم و فناوری معرفی شوند.

سرپرست اداره کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تاکنون بیش از ۷۰۰ محصول در دانشگاه آزاد اسلامی به حالت صنعتی و نیمه‌صنعتی درآمده و از این تعداد حدود ۱۸۰ محصول تجاری‌سازی و وارد بازار شده است.

فعالیت ۴ هزار ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور

دکتر بهزادی‌پور با بیان اینکه اکنون ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد، افزود: قطعاً دانشگاه آزاد اسلامی سهم بسزایی در ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور دارد، امروز در این دانشگاه حدود هزار هسته فناور، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند و هر کدام قابلیت این را دارند که به شرکت دانش‌بنیان تبدیل شوند.

وی تأکید کرد: دانشگاه بیشتر بر رونق کسب و کارهای کوچک و نوپا تأکید دارد، کسب و کارهایی که دارای نوآوری باشند و به مرور زمان ارتقاء یابند تا به مرحله سرمایه‌گذاری کلان برسند.

برگزاری نخستین نمایشگاه فن‌بازار در آینده‌ای نزدیک

دکتر بهزادی‌پور از برگزاری نخستین نمایشگاه فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: یک نمایشگاه فن‌بازار ویژه محصولات دانشگاه آزاد اسلامی اوایل سال آینده برپا می‌شود که در آن محصولاتی ارائه خواهد شد که نمونه نیمه صنعتی دارد و سرمایه‌گذار می‌خواهد.

وی افزود: هدف از تشکیل اداره کل مراکز رشد و امور کارآفرینی تبیین این فرهنگ به جامعه بوده که دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه کارآفرین است.

سرپرست اداره کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: کسی که دانشگاه آزاد اسلامی را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کند، باید مطمئن باشد با واردشدن به اکوسیستم نوآوری دانشگاه و گذراندن مراحل شتاب‌دهنده و مرکز رشد و استقرار در پارک علم و فناوری، بعد از چهار سال خواهد توانست شرکت دانش‌بنیان داشته باشد.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران و عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد:

فساد مانع مشارکت مردم در اقتصاد خیزش مدیریتی لازمه جهش تولید

زینب کرد، مسئول واحد زنان و خانواده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

قانون جوانی جمعیت نگاهی مردانه دارد

بحران آموزش‌وپرورش- بخش دوم؛

ایرادهای ساختاری و راهکارهای تحولی

رضا نقدبیشی، مدیرکل تحلیل و نظارت بر امور پژوهشی؛

تجویز سه‌گانه برای تقویت علم داده در دانشگاه

حادثه 16 آذر 1332 یادآور اعتراض علیه حضور آمریکایی‌ها در دانشگاه تهران بود؛

5 وظیفه دانشگاهیان برای ساخت آینده کشور

«فرهیختگان» نرخ انتشار مقالات علمی پژوهشگران ایران را بررسی می‌کند؛

شروط ارتقای علمی اساتید هیچ منطقی ندارد!

علی عربی، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانش محلی؛ دروازه ورود به کارآفرینی

حسین پناهی، فعال دانشجویی:

آیین‌نامه جدید کارورزان خوب اما ناکافی

7 نکته درباره آغاز سال ‌تحصیلی؛

مهر 1402، دانشگاه زنده است

درباره حواشی ماجرای دانشکده علوم اجتماعی که ادامه دارد؛

پای ایران و قانون بایستید

عباسعلی رهبر، عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

6 ویٰژگی منظومه معرفتی جهاد تبیین امام حسن مجتبی

مهدی نوید‌ادهم، رئیس دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد:

۶ کارکرد ویژه راهپیمایی اربعین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار