• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۸-۰۷-۲۹ - ۱۵:۲۵
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0

درآمد ۴۲ هزار میلیارد تومانی دولت از ایرانسل

مدیرعامل ایرانسل در سیزدهمین سالروز راه‌اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل گفت: درآمدمستقیم و غیر مستقیم دولت از آغاز تاسیش شرکت ایرانسل ۴۲ هزار میلیارد تومانی بوده است.

 درآمد ۴۲ هزار میلیارد تومانی دولت از ایرانسل

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، نشست خبری سیزدهمین سالروز راه‌اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل با حضور بیژن عباسی آرند مدیرعامل این شرکت و اصحاب رسانه در محل ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار شد.

بیژن عباسی آرند ضمن عرض تسلیت به مناسبت اربعین حسینی در سالروز تاسیس شرکت ایرانسل گفت: ابتدای فعالیت ایرانسل تلفن همراه در ایران کالایی لوکس بود، اما با گسترش فعالیت‌های اپراتور ایرانسل قیمت تلفن همراه کاهش پیدا کرد و این کالا به کالایی ضروری و مصرفی تبدیل شد.

مدیرعامل ایرانسل ادامه داد: ایرانسل ماه عسل همکاری و سرمایه گذاری خارجی است که باعث شد تا انحصار در حوزه تلفن همراه از بین برود؛ شرکای خارجی نقش مهمی در پیشرفت ایرانسل داشته‌اند و از این بابت از آنها تقدیر می‌کنیم.

وی افزود: بر اساس گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اپراتور ایرانسل در حوزه تلفن همراه سهمی 43 درصدی از این بازار دارد و 89 درصد جمعیت ایران را تحت پوشش نسل دوم تلفن همراه قرار داده است.

عباسی آرند با اشاره به مشترکان روستایی ایرانسل افزود: بیش از نیم میلیون مشترک در حوزه اینترنت ثابت یا همان TD LTE داریم؛ در طول یکسال اخیر بیش از 1287 روستا به شبکه نسل دوم، 1975 روستا به نسل سوم و 1007 روستا به شبکه نسل چهارم با جمعیت یک میلیون نفر مجهز شده است. آخرین گزارش نشان می‌دهد که بالغ بر 7.7 میلیون نفر از مشترکان ایرانسل به نسل چهارم از طریق رومینگ ملی یا شبکه ایرانسل دسترسی دارند که رشد بسیار زیادی داشته است.

مدیرعامل ایرانسل در خصوص وصعیت همکاری ایرانسل با اپراتورهای خارجی اظهار داشت: ایرانسل در 144 کشور و 322 اپراتور خارجی خدمات رومینگ را ارائه می‌دهد که پوششی بسیار گسترده را برای مشترکان ایجاد کرده است. همچنین در ایام اربعین حسینی 1.7 میلیون نفر از ایرانسل استفاده داشته‌اند که نسبت به سال گذشته 78 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه در روستاها و شهرها تقاصای گسترده اینترنت وجود دارد، اظهار داشت: در مهرماه سال جاری مصرف دیتای روزانه ایران به 6 هزار و 800 ترابایت رسیده و در سال‌های اخیر همواره رشد داشته باشد. متوسط سرعت دیتای ایرانسل 35 مگابایت است که بیشترین سرعت در میان اپراتورهای کشور است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ایرانسل من به عنوان اپلیکیشن کاربردی ایرانسل در میان پنج اپلیکیشن برتر کشوز قرار گرفته و بیش از 27 میلیون دانلود داشته است.

عباسی با اشاره به درآمدهای دولت از ایرانسل گفت: درآمدهای مستقیم و غیرمستقیم دولت از ایرانسل در 13 سال گذشته بالغ بر 420 هزار میلیارد ریال بوده است؛ از سویی دیگر ایرانسل به دولت به صورت مستقیم و غیرمستقیم 321 هزار میلیارد ریال پرداختی داشته است. همچنین مبلغ 151 میلیارد تومان به باشگاه‌های ایرانسل، استقلال و تراکتور پرداخت شده که البته 44 میلیارد تومان از پیش پرداخت‌های ایرانسل به باشگاه‌ها کماکان مستهلک شده است.

وی با اشاره به حمایت ایرانسل از کسب و کارهای نوین عنوان کرد: در راستای حمایت از زیست بوم کسب و کارهای دیجیتال، ایرانسل در گروه اسنپ سرمایه گذاری گسترده‌ای انجام داد و همچنین در پیام رسان گپ با هدف ایجاد پیام رسانی بزرگ و بومی سرمایه گذاری انجام شد.

عباسی با اشاره به حضور 533 کارشناس تمام وقت که 24 ساعت شبانه روز در کانال های ارتباطی مختلف، پاسخگوی مشترکان ایرانسل هستند گفت: از طریق درگاه های مختلف مانند اپلیکشن ایرانسل من ارتباط سریعی برای پاسخگویی به مشترکان ایرانسل ایجاد کرده ایم که حتی در بعضی مناطق و شهرهای کشور این کارشناسان به زبان محلی پاسخگوی مشترکان هستند.

عباسی در انتها با بیان اینکه به عنوان اپراتور باید با توجه به نیازهای روز، اپوراتور دیجیتال شویم اظهار کرد: باید اپراتور دیجیتال شویم تا نیازهای مخاطبان اکمروزی را پاسخگو باشیم. امیدوارم در در آینده از ایرانسل به عنوان اپراتور دیجیتال زیاد بشنوید.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

محمدباقر شیرمهنجی، سیاست‌پژوه اقتصاد:

قیدگذاری غلط برای مشارکت مردم؛ رفتن به بیراهه

لابی باکو در تهران چگونه منافع ملی را گروگان گرفته است؟

بازگشایی سفارت به قیمت مصادره املاک ایران

محمد‌صادق تراب‌زاده‌جهرمی، پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

کنترل عایدی بادآورده سرمایه به‌عنوان ‌انگیزه ضد تولید

سیدمحمد صادق‌ شاهچراغ، پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

کلان‌شاخص حکمرانی بانک مرکزی بر شبکه بانکی

دانیال داودی، دانشجوی دکتری توسعه‌ اقتصادی:

معمای «طبقه‌ متوسط» در ایران

اکبر احمدی، دانش آموخته اقتصاد:

ضعف و سوءتفاهم در تعریف «استقلال»

دانیال داودی، دانشجوی دکتری توسعه اقتصادی:

نقاط ضعف و قوت آقای اقتصاددان

دانیال داودی، دانشجوی دکتری توسعه اقتصادی:

«بخش خصوصی» در منظومه‌ فکر اقتصادی آیت‌الله خامنه‌ای

مجتبی توانگر، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

زورآزمایی برای حذف یک میراث مخرب

محمدباقر شیرمهنجی، پژوهشگر پژوهشکده سیاست‌پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت:

نظام اقتصادی قانون اساسی: اسلامی، راست یا چپ؟

علی محمدی‏‏‏‌پور، مدرس دانشگاه و عضو انجمن اقتصاد انرژی ایران:

ضربه سیاستگذاری متضاد به توسعه پایدار

محمدهادی عرفان، معمار و موسس مرکز مطالعات شما:

سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌ها، حرکت با سرعت حلزون

حمیدرضا تلخابی، دکترای جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری؛

شهرنشینی در عصر بحران‌ها

محمد نائیج‌حقیقی، پژوهشگر حوزه اقتصاد مسکن:

ماجرای مسکن ۲۵ متری ادامه دارد؟

مجتبی رجب‌زاده، کارشناس اقتصاد:

رکود از رگ گردن به اروپا نزدیک‌تر شده است!

ضرورت تفکیک بانک‌ها در راستای لایحه برنامه هفتم توسعه؛

‌انواع بانک‌ها‌ و ‌انواع مدل‌های کسب‌وکار بانکی

سیدمقداد ضیاتبار، پژوهشگر پژوهشکده سیاست‌پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت:

مولفه‌های مشترک بحران‌های اقتصادی۱

ناصر غریب‌نژاد، پژوهشگر حقوق اقتصادی:

اقتصاد شیشه‌ای

میثم رستمی، پژوهشگر اقتصاد:

حمایت از تولید ملی: بایدها و نبایدها

ناصر غریب‌نژاد، پژوهشگر حقوق اقتصادی:

دشمنِ مردم

مجتبی رجب‌زاده

بحران اقتصادی چین

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار