پراستنادهای استان زنجان را بشناسید

استان زنجان به‌طور کلی دارای چهار واحد دانشگاهی است و واحد زنجان در سال ۹۷ توانست رتبه ۷۲ کل کشور را جزء برترین دانشگاه‌های برتر کسب کنند.

  • ۱۳۹۸-۰۶-۰۹ - ۱۹:۳۱
  • 00
پراستنادهای استان زنجان را بشناسید

فنی و مهندسی‌ در سکوی نخست

فنی و مهندسی‌ در سکوی نخست
به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، هرچه استادان از نظر علمی پربارتر باشند، سطح علمی آن دانشگاه به مراتب بالاتر است و رده دانشگاه نیز به لحاظ سطح علمی پیشرفت می‌کند. در راستای معرفی پراستنادترین استادان و اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها، این‌بار به سراغ استان زنجان رفته‌ایم. این استان به‌طور کلی دارای چهار واحد دانشگاهی است و واحد زنجان در سال 97 توانست رتبه 72 کل کشور را جزء برترین دانشگاه‌های برتر کسب کنند.

 

مجتبی صلوتی/ واحد زنجان

مجتبی صلوتی در رشته دکتری فیزیک پزشکی تحصیل کرده و حالا علاوه‌بر اینکه استاد‌تمام فیزیک پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان است، به‌عنوان دانشیار هم در دانشکده علوم پایه و پزشکی فعالیت می‌کند. او با کسب استناد 838، شاخص اچ‌ایندکس 17 و شاخص i10 حدود 25 پراستنادترین استاد استان زنجان به شمار می‌رود. او در سال 2011 مقاله‌ای با عنوان بیوسنتزهای خارج سلولی نانوذرات نقره با استفاده از فیلتر سلولی Streptomyces sp.ERI-3 منتشر کرد که تاکنون 74 مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. او در این مقاله به روش بیولوژیکی سنتز نانوذرات نقره با استفاده از فیلتر سلولی Streptomyces sp.ERI-3 اشاره کرده است. محققان محلول AgNO 3 را به سطح کشت بدون سلول اضافه کردند و ترکیب در دمای 28 درجه سانتی‌گراد به مدت 48 ساعت در تاریکی و دستگاه همزن مداری کشت داده شده است.

 

امیر قربانی/ واحد ابهر

امیر قربانی در رشته برق تحصیل کرده و در حال حاضر به‌عنوان عضو هیات‌علمی در گروه مهندسی برق واحد ابهر دانشگاه آزاد اسلامی مشغول فعالیت است. او با کسب استناد 490، شاخص اچ‌ایندکس 12 و شاخص i10 حدود 15 دومین استاد پراستناد استان زنجان شناخته می‌شود. او در سال 2011 مقاله‌ای با عنوان «تاثیر کنترل‌کننده‌های چند‌لایه FACTS بر حفاظت از خطوط انتقال» ارائه کرد که تاکنون 65 مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. در این گزارش، با استفاده از کنترل‌کننده‌های سیستم انتقال منبع ولتاژ چند‌ولت مبتنی‌بر سیستم انتقال انعطاف‌پذیر، قابلیت کنترل مستقل روی هر خط از یک سیستم چندخطه را می‌توان به‌دست آورد. در حالی که کنترل‌کننده‌های چندلایه FACTS مبتنی‌بر منبع ولتاژ فرصت تازه‌ای را برای کنترل دو سیستم‌ AC مستقل ایجاد می‌کنند، محدودیت‌هایی که به سیستم‌های حفاظتی خط انتقال القا می‌شود به بررسی‌های بیشتر نیاز دارد.

 

پروانه پاکروان/ واحد زنجان

پروانه پاکروان دارای دکتری شیمی کاربردی است و در حال حاضر به‌عنوان استادیار رشته شیمی در واحد زنجان دانشگاه آزاد اسلامی این استان مشغول فعالیت است. او با کسب استناد 348، شاخص اچ‌ایندکس 8 و شاخص i10 حدود 7 سومین استاد پراستناد استان زنجان شناخته می‌شود. از او در سال 2013 مقاله‌ای تحت‌عنوان «ویژگی‌های بیوشیمی و داروشناسی ایزاتین و مشتقات آن: از ساختار تا فعالیت» منتشر شده که تاکنون 126 مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. ایزاتین نوعی ترکیب هتروسایکلیک است که در شیمی پزشکی از اهمیت بالایی برخوردار است. این ترکیب، مولکولی مصنوعی و چندکاره است که به‌عنوان یک ماده تشکیل‌دهنده برای تعداد زیادی از ترکیبات فعال دارویی به کار می‌رود. ایزاتین و مشتقات آن به دلیل فعالیت‌های بیولوژیکی مختلفی که داشته‌اند، در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده‌اند.

 

مهدی اسدی/ واحد زنجان

مهدی اسدی در مــــقطع دکــتری رشته علوم تحلیلی ریاضیات تحصیل کرده و در حال حاضر عضو هیات‌علمی گروه ریاضیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان است. او با کسب استناد ۳۲۶، شاخص اچ‌ایندکس 10 و شاخص i10 حدود 10 چهارمین استاد پراستناد استان زنجان شناخته می‌شود. از او در سال 2013 مقاله‌ای تحت‌عنوان «رویکرد جدید به قانون G-metric و نقطه ثابت مرتبط» منتشر شده که 72 بار مورد استناد قرار گرفته است. در این مقاله به این مساله پرداخته شده که بیشتر نتایج ثابت‌شده در مفهوم فضایی G-metric را می‌توان از قانون ثابت و معمول در فضای استاندارد مشتق کرد. در این گزارش، بعضی قوانین نقطه ثابت در چارچوب فضای G-metric بیان و اثبات می‌شوند که از نتایج به دست آمده در فضای مرتبط استاندارد به دست نمی‌آید.

 

محمد‌هادی فکور/ واحد هیدج

محمد‌هادی فکور در رشته میکروبیولوژی تحصیل کرده و در حال حاضر، مدیرگروه میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج است. او با کسب استناد 253، شاخص اچ‌ایندکس 5 و شاخص i10  حدود 3 پنجمین استاد پراستناد استان زنجان شناخته می‌شود. او در سال 2008 مقاله‌ای با عنوان «ویژگی‌های آنتی‌بیوتیک‌های ضدباکتریایی روغن‌های اصلی رزماری و زنیان رومی» ارائه کرد که 190 مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. «افلاتوکسین» نوعی ماده‌ متابولیت بسیار سمی و سرطان‌زاست که توسط گونه‌های آسپرژیلوس در موادغذایی و محصولات کشاورزی تولید می‌شود. فرآورده‌های طبیعی، اثرات سلولی آفلاتوکسین‌ها را تنظیم می‌کنند. شواهد نشان می‌دهد ترکیبات ارگانیک معطر ادویه‌ها، تولید آفلاتوکسین‌ها را کنترل می‌کنند. با توجه به کنترل تولید آفلاتوکسین، روغن‌های اصلی گرفته شده از رزماری و زنیان رومی را می‌توان از طریق تقطیر آبی به‌دست آورد.

 

حمیده آهنکار/ واحد ابهر

حـــمیده آهــنکار دانش‌آموخته رشته شیمی است و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به‌عنوان استادیار گروه شیمی در دانشکده فنی و مهندسی مشغول فعالیت است. او با کسب استناد 223، شاخص اچ‌ایندکس 8 و شاخص i10 حدود 8 ششمین استاد پراستناد استان زنجان به شمار می‌رود. او در سال 2016 مقاله‌ای با موضوع «سنتز مشتقات پیرولیدینون از آنیلین، آلدهید و دی‌اتیل استیلن دی‌کربوکسیلات در محلول اسید سیتریک متانول تحت‌تابش فراصوت» منتشر کرد که 51 مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. سنتز چندقطبی با سونوگرافی از 3-پیرولین-2 جایگزین با استفاده از اسید‌سیتریک به‌عنوان افزودنی سبز در حلال سبز گزارش شده است. اسیدسیتریک بدون نیاز به معرف ارگانیک آلی مضر، واکنش را به‌طور موثر کاتالیز می‌کند. مشخصات واکنش تمیز، فرآیند کار آسان، بازده عالی و زمان‌های کوتاه واکنش ازجمله ویژگی‌های قابل‌توجه این روش به شمار می‌رود.

 

حمید علی‌الهی/ واحد ابهر

حمید علی‌الهی در مقطع دکتری رشته ژئوتکنیک تحصیل کرده و حالا به‌عنوان استادیار دانشگاه در گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی واحد ابهر مشغول فعالیت است. او با کسب استناد 200، شاخص اچ‌ایندکس 9 و شاخص i10 حدود 8 هفتمین استاد پراستناد استان زنجان به شمار می‌رود. او در سال 2015 مقاله‌ای با موضوع «تقویت زمین‌لرزه‌ای توسط تونل‌های بدون خط که در معرض انتشار عمودی امواج SV و P با استفاده از BEM هستند» منتشر کرد که 40 مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد واکنش زمین‌لرزه‌ای در بالای تونل‌ها از حرکت غیرزمینی حین زمین‌لرزه متفاوت است. با وجود این، هیچ‌کدام از کدهای ساختاری یا دستورالعمل‌های ریزگردانی لرزه‌ای این موضوع مدنظر قرار نگرفته است.

 

وحید منفرد/ واحد زنجان

وحید منفرد به‌عنوان دانشیار در گروه مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان مشغول فعالیت است. او با کسب استناد 184، شاخص اچ‌ایندکس 9 و شاخص i10 حدود 8 هشتمین استاد پراستناد استان زنجان محسوب می‌شود. از او در سال 2011 مقاله‌ای با عنوان «فرمول تحلیلی جدید برای فشار تماسی و پیش‌بینی مسیر گسترش ترک در اجسام متحرک و مقایسه آن با مدل عنصر محدود» منتشر شده که 17مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. در این مقاله شکستگی ریل‌ها به دلیل رشد ترک‌های ناشی از فرسودگی یا ترک‌های بحرانی یکی از نقایص شایع در راه‌آهن است. در این مقاله شکستگی ریل راه‌آهن، خرابی و تجزیه و تحلیل فشار وارده برای جلوگیری از شکستگی راه‌آهن و بروز حوادث بررسی می‌شوند. همچنین فرمول جدیدی برای فشار تماسی دو جسم متحرک ارائه شده و نتایج آن به فرمول فشار هرتز نزدیک است.

 

اردشیر ظفری/ واحد زنجان

اردشیر ظفری در مقطع دکتری رشته طب ورزش تحصیل کرده و در حال حاضر به‌عنوان استادیار در گروه تربیت‌بدنی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان مشغول به تدریس است. او با کسب استناد 148، شاخص اچ‌ایندکس 7 و شاخص i10 حدود 4 نهمین استاد پراستناد استان زنجان محسوب می‌شود. از او در سال 2012 مقاله‌ای با عنوان «تمرین مقاومتی و لرزشی مقاومت ماهیچه‌ها و ظرفیت عملکردی بیماران خانم مبتلا به ام‌اس»منتشر شده است. هدف از این تحقیق، ارزیابی اثر تمرین متوالی هشت‌هفته‌ای و برنامه لرزشی برای مقاومت عملکرد سرپایی در بیماران مبتلا به ام‌اس است. در این تحقیق، بیماران 24 ساله مبتلا به ام‌اس مورد بررسی قرار گرفتند و پژوهشگران، این افراد را در قالب گروه مطالعه کردند.

 

داوود عزیزیان/ واحد ابهر

داوود عزیزیان دارای دکتری مهندسی برق، گرایش الکترونیک/ قدرت است و در حال حاضر به‌عنوان عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر مشغول فعالیت است. او با کسب استناد 146، شاخص اچ‌ایندکس 6 و شاخص i10 حدود 4 دهمین استاد پراستناد استان زنجان محسوب می‌شود. از او در سال 2007 مقاله‌ای با عنوان «تجزیه و تحلیل توزیع دما در ترانسفورماتورهای خشک رزینی» منتشر شده که 41 مرتبه مورد استناد قرار گرفته است. ویژگی‌ غیرقابل اشتعال ترانسفورماتورهای خشک رزینی، برای مصارف مسکونی و بیمارستانی مناسب است. با وجود این، به دلیل ویژگی رزین، رفتار حرارتی این ترانسفورماتورها مطلوب نیست؛ بنابراین، تجزیه و تحلیل این رفتار حرارتی حائزاهمیت است. توزیع حرارت از ترانسفورماتورهای خشک رزینی از نظر ریاضیاتی در این مقاله به‌عنوان مدل مطرح شده است.

 

* مترجم : ندا اظهری

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران