

سحر راه خدا، فرهیختگان آنلاین: ساخت مسکن برای اساتید و کارمندان دانشگاهیان موضوعی است که گام های اولیه آن در دولت سیزدهم برداشت شد اما با نیمه تمام ماندن دولت، عملا این پروژه بزرگ انطور که انتظار می رفت نتوانست پیشرفت کند. پروژه ای که حالا دولت چهاردهم هم تلاش می کند تا بتواند با تکمیل پروژه های عمرانی مربوط به ان در دانشگاه های مختلف، سهم خود را در خانه دار شدن این قشر از کشور بردارد.
در همین راستا نشست بررسی وضعیت اجرای نهضت ملی مسکن دانشگاهیان با محوریت احصاء چالشها و موانع پیش روی این طرح با حضور وزیر علوم و رؤسای دانشگاههای سراسر کشور به صورت حضوری و برخط، برگزار شد تا از این طریق آخرین وضعیت دانشگاه های مشارکت کننده در این طرح مشخص شود.
وزیر علوم در حاشیه این دیدار به رسانه ها از مشارکت 35 دانشگاه در طرح مسکن دانشگاهیان خبر داد و عنوان کرده بود: «در حال حاضر ۳۵ دانشگاه از ۵ تا ۱۰۰ درصد این طرح را پیش بردند که دانشگاه صنعتی سهند بهعنوان نخستین دانشگاه، پنجشنبه ۲۳ اسفند احداث واحدهای مسکونی استادان و کارکنان را آغاز کرد.»
موضوع اساسی در صحبت های وزیر علوم، نیاز به تامین 40 هزار واحد برای رفع چالش مسکن اساتید کشور است. مسئله ای که قطعا تامین آن به راحتی و در آینده نزدیک ممکن نخواهد بود و می طلبد تا مسئولین بخش های مختلف حمایت ویژه ای از این طرح داشته باشند. از طرف دیگر سیمایی صراف وضعیت خوابگاه های متاهلی را رضایت بخش نمی داند؛ چرا که به گفته او امروز ۹۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی متأهل داریم که با فرض نیاز نیمی از آنان به خوابگاه متأهلی، به ۵۰ هزار واحد خوابگاه نیاز است، اما تنها هزار و پانصد واحد خوابگاهی داریم.
