فرشاد ابراهیمپور، نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: در سالهای گذشته، فیلمهای سینمایی و پویانمایی کانون در جشنوارههای معتبر جهانی به نمایش درمیآمد و این آثار حتی در برخی کشورهای پیشرفته بهعنوان منابع آموزشی برای کودکان و مربیان تدریس میشد. سینمای کودک ایران، روزگاری صاحب سبک بود و نقاشی کتابهای کانون بهعنوان سبکی متفاوت و بومی در دانشگاههای هنر و ادبیات مورد نقد و بررسی قرار میگرفت. اما امروز، از آن سینمای با سابقه و از کتابهای فاخر خبری نیست. این امر نتیجه بیتوجهی و غفلت یک دهه اخیر به این نهاد مهم تربیتی است.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با مهر با اشاره به اهمیت کانون بهعنوان یکی از ارکان اصلی در تربیت فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان، گفت: بهعنوان نایب رئیس کمیسیون آموزش، شخصاً پیگیر نگرانیهای مربیان کانون، بهویژه آنهایی که در دورترین نقاط کشور در کتابخانهها و مراکز فرهنگی کانون فعالیت میکنند، خواهم بود. اجازه نمیدهیم که این نهاد مؤثر و تأثیرگذار دچار تغییرات غیرکارشناسی و ناگهانی شود.
ابراهیمپور با اشاره به نامه دغدغهمند جمعی از مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نسبت به نگرانی از ادغام این نهاد در یکی از بخشهای وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هیچگونه تصمیمی مبنی بر ادغام یا تغییر ساختار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بدون بررسیهای دقیق و مشورت با نهادهای تخصصی و ذیربط اتخاذ نخواهد شد. هفته آینده، موضوع نگرانیهای مربیان کانون را با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد. مربیان دلسوز و دانشآموزان نگران نباشند، اجازه ادغام یا تغییر کارکرد کانون را نمیدهیم.
گزارش مرتبط محمدحسین سلطانی، خبرنگار را در روزنامه فرهیختگان بخوانید.