سرمربی جوان هوادار پروژه شکست‌خورده‌اش در نساجی را در این تیم تهرانی هم تکرار کرد و پیش از پایان نیم‌فصل جدا شد
سید مهدی رحمتی که در تابستان امسال تصمیم گرفت هدایت هوادار تهران را در شرایط سختی تحویل بگیرد، در فاصله دو هفته مانده تا پایان دور رفت لیگ برتر تصمیم به استعفاء گرفت تا بنفش پوشان با سرمربی جدید به کارشان ادامه بدهند.
  • ۵ ساعت قبل
  • 00
سرمربی جوان هوادار پروژه شکست‌خورده‌اش در نساجی را در این تیم تهرانی هم تکرار کرد و پیش از پایان نیم‌فصل جدا شد
آمار فاجعه بار رحمتی علیه او
آمار فاجعه بار رحمتی علیه او

انتخاب دیرهنگام مهدی رحمتی در همان هفته‌های ابتدایی لیگ برتر به اندازه کافی اشتباه به نظر می‌رسید. مربی‌ای که هیچ شناختی از این تیم نداشت، عملکرد فصل گذشته‌اش نامطلوب بود و فرصتی برای ساخت‌وساز در هوادار نداشت، قطعاً نمی‌توانست کاری از پیش ببرد. رحمتی مسئولیت هوادار را بر عهده گرفت و آن‌ها بلافاصله وارد مسابقات شدند، اما هرچه گذشت شرایط برای هوادار بدتر شد و آن‌ها پس از ۱۳ هفته بحرانی در نهایت به بن‌بست رسیده و مهدی رحمتی با استعفای خود از هدایت تیم هوادار در آستانه دو بازی حساس پایان نیم‌فصل اول اوضاع را بدتر از قبل کرد. 

رحمتی پول نخواست

شکست مقابل نساجی در سیزدهمین هفته از رقابت‌های لیگ برتر نسخه مهدی رحمتی را پیچید، به شکلی که بلافاصله بعد از این بازی سرمربی هوادار استعفا داد و تصمیم به جدایی گرفت. در ابتدا با توجه به اینکه استعفای رحمتی شفاهی بود مسئولان باشگاه هوادار آن را جدی نگرفتند اما روز گذشته این مربی برای تشکیل جلسه پافشاری کرد و خواهان پذیرش استعفای خود شد. به این ترتیب حوالی ظهر دیروز جلسه‌ای بین رحمتی و محمدجواد رحیمی، مدیرعامل باشگاه هوادار برگزار شد و با توجه به اصرار رحمتی به پایان همکاری، دو طرف راضی به جدایی شدند. 

با وجود اینکه در این ۱۳ هفته تیم هوادار با کمک رحمتی نتایج خوبی نگرفته بود اما مسئولان این باشگاه برنامه‌ای برای کنار گذاشتن سرمربی تیمشان نداشتند. شرایط مالی باشگاه هوادار به آن‌ها اجازه نمی‌داد فرد دیگری را جایگزین سرمربی فعلی کنند. مشکلات مالی تیم هوادار که حالا کاملاً خصوصی اداره می‌شود آن‌ها را مجبور کرده بود تا شرایط موجود را تحمل کرده و به نیم‌فصل دوم و جذب بازیکن جدید دلخوش کنند اما ظاهراً رحمتی با وجود اینکه برنامه ۲ ساله برای تیم هوادار در نظر گرفته بود این تیم را در انتهای جدول تحویل مسئولان داده و از جمعشان خارج شد. 

در نشستی که روز گذشته در باشگاه هوادار برگزار شد همکاری رسمی دو طرف با امضای یک توافقنامه قطعی دوجانبه پایان یافت. این توافق درحالی رخ داد که رحمتی درخواست مالی برای جدایی از هوادار نداشت و در این خصوص صحبتی در جلسه مطرح نشد. البته رحمتی به خوبی می‌داند هوادار مشکل مالی داشته و همین حالا هم برای پرداخت مطالبات اعضای تیم و بازیکنان موانعی در راهش وجود دارد. از این رو طبق آنچه یکی از نزدیکان باشگاه هوادار به خبرنگار «فرهیختگان» گفت از ابتدای فصل تاکنون رحمتی بر سر مسائل مالی چالشی با مسئولان باشگاه پیدا نکرد و حالا هم به خوبی می‌داند که باشگاه هوادار پولی برای پرداخت به او ندارد، به همین دلیل در ازای استعفایش مطالباتی نداشت و به راحتی جدا شد. 

البته با توجه به چالش‌هایی که پیش از این رحمتی با دیگر تیم‌های لیگ برتر داشت و حتی در ازای قرارداد و توافق دستنویس هم درخواست غرامت کرده بود، بعید بود که چنین سخاوتی در خصوص تیم هوادار به خرج دهد. همین حالا هم پرونده شکایت او از باشگاه فولاد به خاطر نشست مشترکی که با هم داشتند بسته نشده اما ظاهراً رحمتی به خوبی می‌داند در شرایط فعلی جدایی از هوادار به هرقیمتی بهترین تصمیم ممکن است و با استعفایش از بنفش‌پوشان جدا شد. 

آمار ضعیف

انتخاب هوادار برای رحمتی که فصل قبل با نساجی روزگار بدی را سپری کرده بود تراژدی دیگری رقم زد. رحمتی که روزگار اسفباری را با نساجی سپری کرد می‌توانست در شرایط بهتری به لیگ برتر بازگردد و حداقل بر دانش خود به عنوان یک مربی افزوده و حرفی در لیگ برای گفتن داشته باشد اما این مربی روند ناموفق خود در نساجی را در هوادار تکرار کرد و باز هم فصل تمام نشده مجبور به استعفا شد. 

تیم این مربی -که دو هفته مانده به شروع مسابقات لیگ برتر هدایت هوادار را بر عهده گرفت- تا هفته هفتم و بازی مقابل استقلال حتی موفق به گلزنی نشده بود. شاگردان رحمتی هرچند به استقلال گل زدند اما باز هم موفق به کسب پیروزی نشدند و در کمال ناباوری اولین و تنها پیروزی آن‌ها در بازی مقابل ملوان در هفته دهم رقم خورد. پس از آن تیم هوادار با سرمربی جوان خود در جام حذفی نیز به ذوب‌آهن باخت و از مسابقات حذف شد. در ادامه این تیم باز هم کاری از پیش نبرد و در هفته یازدهم و دوازدهم نیز مقابل حریفان نتوانستند به پیروزی دست پیدا کنند تا در نهایت در بازی هفته سیزدهم مقابل نساجی شکست دیگری را متحمل شده و رحمتی در درمانده‌ترین حالت ممکن از سمت خود استعفا داد. به این ترتیب تیم هوادار تنها با یک پیروزی، ۵ مساوی و ۷ شکست و فقط با ۸ امتیاز در انتهای جدول ر‌ها شده و آینده نامشخصی دارد. جالب‌تر اینکه این مربی در هیچ‌یک از بازی‌های خانگی موفق به کسب امتیاز نشد و در هر هفت دیدار خانگی خود شکست خورد. 

رحمتی به همراه تیم هوادار در خانه فقط یک گل آن هم در بازی مقابل استقلال به ثمر رساند. پس از آن بازی تیم هوادار به کمک رحمتی دو مساوی و یک برد کسب کرد که مجموع گل‌های این تیم را به عدد ۵ رساند و در عوض 13 گل دریافت کرد که هرچند بدترین آمار خط دفاعی لیگ فصل جاری نیست اما عملکرد قابل قبولی هم محسوب نمی‌شود، مخصوصاً اینکه آن‌ها فقط با ۵ گل‌زده بدترین خط حمله را به خود اختصاص دادند.

هوادار به دنبال مربی مجانی؟ 

یکی از دلایلی که رحمتی برای جدایی از هوادار به آن اشاره کرده مشکلات مالی و عدم وجود امکانات لازم در این باشگاه است. چیزی که پیش از شروع فصل همه از آن باخبر بودند و قطعاً مهدی رحمتی نیز از آن خبر داشت. با این حال در شرایطی که کاملاً مشخص است این مربی به لحاظ فنی مشکلاتی دارد، وی دلیل جدایی خود را مشکلات و مسائل موجود در باشگاه هوادار اعلام کرد. شکی نیست که این مشکلات در باشگاه هوادار وجود دارد اما ادامه اجرای پروژه ناموفق نساجی در هوادار نشان می‌دهد که این مربی نیز به اندازه کافی توانمندی حضور و مربیگری در لیگ برتر را ندارد. به همین دلیل درحالی‌که دو بازی سخت پیاپی مقابل سپاهان و پرسپولیس در برنامه آینده تیم هوادار وجود دارد رحمتی از این تیم استعفا داد و آن‌ها را با همه مشکلاتشان تنها گذاشت. 

از آنجا که مسئولان این باشگاه به خاطر مشکلات مالی با وجود نتایج نامطلوب برنامه‌ای برای تغییر مربی نداشتند، گزینه‌ای را نیز برای جانشینی رحمتی ندارند اما تعطیلی دو روزه تمرینات این تیم فرصت خوبی است تا جانشینی برای این مربی پیدا کنند. به هر حال شرایط مالی باشگاه هوادار قدرت مانور زیادی به آن‌ها نخواهد داد ولی با توجه به اینکه تمایل دارند در لیگ برتر باقی بمانند قطعاً باید گزینه‌ای بهتر جانشین رحمتی کنند. در کنار تمام مشکلات باشگاه هوادار اخیراً نیز «‌های وب» با آن‌ها قطع همکاری کرده و این تیم به شکل کاملاً خصوصی اداره می‌شود. از این رو شرایط مالی آن‌ها نسبت به سال‌های گذشته بدتر شده و با وجود اینکه رحمتی مبلغی در ازای جدایی از آن‌ها دریافت نکرده اما باز هم برای استخدام مربی جدید با مشکل روبه‌رویند. البته تغییرات چند سال اخیر در لیگ برتر نشان می‌دهد که هستند مربیانی که حاضرند با کمترین مبلغ و یا حتی مجانی برای تیم‌های مختلف مربیگری کنند و شاید هوادار به سراغ چنین گزینه‌هایی برود.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰