شیوه دفاع فراسرزمینی مهم است
برای اینکه طی سال‌های آینده، مردم با بازیگری منطقه‌ای و مدل دفاع فراسزمینی حاکمیت همراه شوند؛ نباید امروز فرصت اقناع‌سازی و تثبیت روایت درست از وقایع و تحولات سوریه را از دست داد. به دشمنان، فرصت تحریف واقعیت و عرض اندام ندهیم. وگرنه، اذهان جوانان را با شانتاژ و روایت‌ساختگی به بیراهه می‌کشانند!
  • ۱۴۰۳-۰۹-۲۳ - ۱۲:۰۲
  • 10
شیوه دفاع فراسرزمینی مهم است
لزوم روایتِ ماجرای سوریه برای همراهی آتی مردم
لزوم روایتِ ماجرای سوریه برای همراهی آتی مردم

مهدی محمدصادقی در یادداشتی نوشت: حافظهٔ هیچ‌کس‌ مثل ساعت کار نمی‌کند! یا لااقل کثرت رسانه‌‌ها دیگر این فرصت را به حافظه من و شما نمی‌دهد که وقایع پیرامون خود را با جزئیات و عالمانه ثبت کنیم و به خاطر بسپاریم. در این راستا، سقوطِ دفعی نظام «بشار اسد» در سوریه، ایرانیان را به عنوان شریکی استراتژیک، به حیرت فرو برده است. اینک، به نظر می‌رسد افکار عمومی در ایران، به دلیل ضعف روایت‌ شفاف، با ابهامات پیچیده‌ای روبه‌رو است. 

بنابراین، برای اینکه طی سال‌های آینده، مردم با بازیگری منطقه‌ای و مدل دفاع فراسزمینی حاکمیت همراه شوند؛ نباید امروز فرصت اقناع‌سازی و تثبیت روایت درست از وقایع و تحولات سوریه را از دست داد. به دشمنان، فرصت تحریف واقعیت و عرض اندام ندهیم. وگرنه، اذهان جوانان را با شانتاژ و روایت‌ساختگی به بیراهه می‌کشانند!

اگر می‌خواهیم رسانه‌ها با افکار عمومی کاری نکنند که مثل مردم سوریه اسیر عملیات روانی دشمن شوند؛ باید صادقانه و متعهدانه ابهامات سقوط اسد و فتنه سوریه را برای مردم روایت کرد.

بالاغیرتاً زودتر بگویید که در دفتر خاطرات‌مان، از اسد به نیکی یاد کنیم یا به شر! زیرا هم‌اینک، به نظرمی‌رسد که جنگ، جنگ روایت‌ها است؛ پس از روایت‌ غافل نشویم و جلوی تحریف تاریخ را بگیریم. قطعاً ضرورت دارد این مسئله تبیین شود که چرا برای حفظ حرم جمهوری‌اسلامی، در سوریه فراسرزمینی دفاع کردیم؟!

اینکه «تحولات سوریه برای ما فریب بود یا خیانت؟» و برخی ریزپرسش‌های مشابه، باید با روایت صحیح، پاسخ داده شود نه با تحلیل شهودی برخی «خام‌اندیشانِ ناآگاه از منافع ملی.»

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰