گزارش «فرهیختگان» از رقابت هنرمندان تجسمی دانشگاه در شهر بادگیرها
نخستین جشنواره هنرهای تجسمی دانشجویان به‌صورت سراسری در دانشگاه آزاد در حال برگزاری است و این رویداد به‌عنوان یک فرصت بی‌نظیر برای شناسایی استعدادهای هنری دانشجویان تلقی می‌شود. پس از استقبال گسترده دانشجویان و ارسال بیش از ۲ هزار اثر، ۷۶ اثر به مرحله نهایی راه یافته‌اند.
  • ۱۴۰۳-۰۹-۲۰ - ۲۱:۰۵
  • 00
گزارش «فرهیختگان» از رقابت هنرمندان تجسمی دانشگاه در شهر بادگیرها
نخستین جشنواره هنر‌های تجسمی دانشجویان دانشگاه آزاد
نخستین جشنواره هنر‌های تجسمی دانشجویان دانشگاه آزاد
سارا طاهریخبرنگار

این روز‌ها موعد برگزاری بخش پایانی نخستین جشنواره هنر‌های تجسمی دانشجویان است که به‌صورت سراسری در دانشگاه آزاد برگزار شده است. این جشنواره پیش‌تر به‌صورت منطقه‌ای یا در یک واحد دانشگاهی خاص برگزار می‌شد اما باشگاه رشد استعداد‌های ادبی- هنری جوان دانشگاه آزاد تصمیم گرفته تا امسال این جشنواره را به‌صورت ملی برگزار کند. فراخوان این جشنواره اردیبهشت‌ماه 1403 آغاز شد اما پس از استقبال دانشجویان دانشگاه آزاد سراسر کشور تا پایان تیرماه تمدید شد و حالا آن‌طور که مشخص شده بیش از 800 دانشجو، بیش از 2 هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال کرده‌اند که پس از داوری آثار در بخش‌های پنج‌گانه این جشنواره 76 اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند. در واقع در بخش خوشنویسی 22 اثر، در بخش نقاشی 12 اثر، در بخش تصویرسازی و گرافیک 12 اثر، در بخش عکس 15 اثر و در بخش حجم نیز 15 اثر انتخاب شدند.

مراسم اختتامیه و تجلیل از برترین‌های جشنواره چهارشنبه این هفته در واحد یزد برگزار خواهد شد و درنهایت از آثار رسیده به مرحله نهایی در هر بخش تعدادی حدود 30 منتخب و شایسته تقدیر انتخاب می‌شوند. مسئولان دانشگاه آزاد هدف این جشنواره را بهبود اقتصاد هنر و تحقق شعار «هر دانشجو یک مهارت» می‌دانند و می‌گویند در قالب این جشنواره علاوه بر استعدادیابی، شبکه‌سازی نیز در نظر گرفته شده و دانشجویان هنرمند در رشته‌های مختلف برای تولید محتوا دعوت خواهند شد. این رویداد به دنبال تربیت نیرو‌های تخصصی و شناسایی استعداد‌های برتر به عنوان همیار دانشجو است. نکته مهم‌تر اینکه مسئولان دانشگاه فقط به کشف استعداد‌ها بسنده نمی‌کنند و قرار است حدود 15 نمایشگاه دائمی آثار هنر‌های تجسمی را در واحد‌های دانشگاهی راه‌اندازی کنند و درنهایت با توجه به رویکردشان در بخش اقتصاد هنر قرار است در پیوست نهایی این نمایشگاه شاهد حراج آثار هنری دانشجویی نیز باشیم. در این گزارش در گفت‌وگو با روح‌الله نورموسوی، معاون باشگاه رشد استعداد‌های هنری و ادبی جوان دانشگاه آزاد و دبیر اجرایی جشنواره سراسری هنر‌های تجسمی و ابوالفضل داوودی، دبیر علمی این دوره از جشنواره به جزئیات برگزاری آن پرداخته‌ایم که متن کامل گزارش را می‌توانید در روزنامه فرهیختگان بخوانید؛

دبیر علمی جشنواره سراسری هنرهای تجسمی خبر داد: داوری 2 هزار اثر از 800 دانشجوی هنرمند دانشگاه آزاد

معاون باشگاه رشد استعدادهای هنری و ادبی جوان مطرح کرد: راه‌اندازی 15 نمایشگاه دائمی آثار هنرهای تجسمی در واحدها

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰