همه جای ایران سرای من است
یکی از اجزای زیست‌بوم دانشگاه سراهای نوآوری‌اند؛ ایده‌ای که در بستر دانشگاه از سال ۹۹ با ۱۰ سرا شکل گرفت و امروز تعداد مجوزهای ارائه‌شده سراها به ۷۳ مورد می‌رسد که درکنار ۱۷۲ مرکز رشد در ۳۰ استان کشور میزبان ۹۸۲ هسته‌ فناور، ۸۸۱ واحد فناور و ۱۷۹ شرکت دانش‌بنیان و خلاق در حدود ۱۹ موضوع مختلفند. ماموریت جدید سراهای نوآوری شبکه‌سازی تخصصی فناوران دانشگاه آزاد است که با شکل‌گیری چهار شبکه «ساخت و تولید»، «غذا و فراسودمندها»، «صنایع خلاق» و «اقتصاد دیجیتال» به‌دنبال تعامل، هم‌افزایی، تکمیل زنجیره ارزش و استفاده حداکثری از ظرفیت‌هاست.
  • ۱۴۰۳-۰۹-۱۲ - ۱۰:۴۸
  • 00
همه جای ایران سرای من است
پراکندگی ۷۳ سرای نوآوری دانشگاه آزاد
پراکندگی ۷۳ سرای نوآوری دانشگاه آزاد

فرهیختگان: شکل‌گیری معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در پایان سال 98 موجب شد جریان فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد باجدیت بیشتری رشد پیدا کند؛ رشدی در ابعاد گوناگون که به‌دنبال آن می‌توان گفت زیست‌بوم فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد شکل گرفته و روزبه‌روز کامل‌تر می‌شود.

هسته‌های فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان، شتابدهنده‌ها، مراکز رشد، پارک علم و فناوری، سراهای نوآوری و صندوق پژوهش و فناوری هریک نقش متفاوتی در این زیست‌بوم ایفا می‌کنند. هریک از این مجموعه‌ها و دستاوردهایشان در چهارسال اخیر نیازمند پرونده‌های جداگانه‌ای‌اند، اما به روایت اعداد می‌توان مرور سریعی بر تغییر گسترده چندسال اخیر داشت.

یکی از اجزای زیست‌بوم دانشگاه سراهای نوآوری‌اند؛ ایده‌ای که در بستر دانشگاه از سال 99 با 10 سرا شکل گرفت و امروز تعداد مجوزهای ارائه‌شده سراها به 73 مورد می‌رسد که درکنار 172 مرکز رشد در 30 استان کشور میزبان 982 هسته‌ فناور، 881 واحد فناور و 179 شرکت دانش‌بنیان و خلاق در حدود 19 موضوع مختلفند. ماموریت جدید سراهای نوآوری شبکه‌سازی تخصصی فناوران دانشگاه آزاد است که با شکل‌گیری چهار شبکه «ساخت و تولید»، «غذا و فراسودمندها»، «صنایع خلاق» و «اقتصاد دیجیتال» به‌دنبال تعامل، هم‌افزایی، تکمیل زنجیره ارزش و استفاده حداکثری از ظرفیت‌هاست.

«فرهیختگان» در قالب اینفوگراف، ضمن مرور آماری تحولات سراهای نوآوری در چند سال اخیر، نمایه‌ای از پراکندگی‌ جغرافیایی این مجموعه‌ها در سطح کشور ارائه داده است.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰