پویا خسروی و حافظ کاظم‌زاده در ‌گفت‌وگو با «فرهیختگان»:
پویا خسروی، تهیه‌کننده «فوتبال 120» در گفت‌وگو با «فرهیختگان» گفت: آیتم‌های ما دانلودی نیستند و سعی می‌کنیم همه را «تألیفی» بسازیم و این موضوع برای مخاطب قابل‌توجه بوده است. شاید برخی بگویند این موضوع تکراری است، اما حداقل ادعای ما این است که کار تألیفی انجام می‌دهیم و آیتم‌هایمان پژوهش جدی‌ای را پشت سر گذاشته‌اند.
  • ۱۶ ساعت قبل
  • 00
پویا خسروی و حافظ کاظم‌زاده در ‌گفت‌وگو با «فرهیختگان»:
در «فوتبال ۱۲۰» از کپی‌کاری عبور کرده‌ایم
در «فوتبال ۱۲۰» از کپی‌کاری عبور کرده‌ایم
محمدحسین سلطانیخبرنگار

برای مخاطبانی که از فروردین‌ماه سال 1392 مخاطب فوتبال 120 شدند، اخبار تغییرات در سال 1402 چندان هم خوشایند نبود. فردوسی‌پور و تیم برنامه‌سازی‌اش که چند سالی می‌شد از شبکه سه و 90 رفته بودند، حدود پنج سال پس از آن اتفاق، بار سفر را از شبکه ورزش ‌بستند. اما این بار این رفتن با شکل قبل فرق می‌کند؛ فوتبال صد و بیستی‌ها خودشان نمی‌خواستند که در تلویزیون بمانند. این اتفاق برای مخاطب ده‌ساله فوتبال 120 شوکی جدی بود. شوکی که برای سازندگان فصل جدید این برنامه تبدیل به چالشی شد تا مخاطبان را نگه دارد.

در برابر این چالش شبکه ورزش تصمیمی پرریسک می‌گیرد و سراغ تیمی جوان می‌رود. به سراغ پویا خسروی، تهیه‌کننده و حافظ کاظم‌زاده مجری «فوتبال 120» رفتیم تا برایمان از این برنامه و اتفاقاتی که افتاده است، بگویند. 

خسروی، تهیه‌کننده  این برنامه گفت: «واقعیت این است که رفتن یک تیم برنامه‌ساز از یک شبکه آن هم پس از حدود یک دهه فعالیت بیش از آنکه برای تیم جدید دشوار باشد برای شبکه سخت است؛ چراکه در چنین مواقعی فشارها بر دوش شبکه در انتخاب تیم جدید بسیار زیاد است و باید بادقت عمل کنند.  اینکه شبکه ورزش به‌طور ناگهانی تیمی جوان و نسبتاً کم‌تجربه را -در مقایسه با تیم قبلی- برای چنین برنامه‌ای انتخاب کند، اقدامی غیرمعمول در ساختار این سازمان است. ما پیش‌تر چند پروژه با این شبکه کار کرده بودیم، اما پذیرش این مسئولیت، بی‌شک کاری دشوار بود. به‌هرحال تیم قبلی، برنامه را به جایگاه ویژه‌ای رسانده بود و این موضوع، فشار مضاعفی بر ما وارد می‌کرد. ما همان زمان که تصمیم گرفتیم برنامه را آغاز کنیم، تمایل زیادی داشتیم تا برخی چهارچوب‌ها را تغییر دهیم، اما این چهارچوب‌ها در ذهن مخاطب تثبیت شده‌اند و بسیار دشوار است چیزی جدید به آن‌ها اضافه کنیم.«

کاظم‌زاده مجری «فوتبال 120» اظهار کرد: «بزرگ‌ترین چالش این بود که اجرا در حوزه فوتبال داخلی با اجرا در حوزه فوتبال اروپا کاملاً متفاوت است. این را من در چهار، پنج برنامه اول کاملاً متوجه شدم. اولاً جایی برای نقد در اینجا وجود ندارد و دوم اینکه مخاطب این برنامه متفاوت است. بنابراین، باید سعی می‌کردم فرم دیگری از اجرا را به کار ببرم. مثلاً اینجا نمی‌توانی خیلی آرام و با متانت صحبت کنی، بلکه باید هیجان بیشتری در کلامت باشد و حتی از کلمات و اصطلاحات متفاوتی استفاده کنی. 

خسروی بیان کرد: «آیتم‌های ما دانلودی نیستند و سعی می‌کنیم همه را «تألیفی» بسازیم و این موضوع برای مخاطب قابل‌توجه بوده است. شاید برخی بگویند این موضوع تکراری است، اما حداقل ادعای ما این است که کار تألیفی انجام می‌دهیم و آیتم‌هایمان پژوهش جدی‌ای را پشت سر گذاشته‌اند. آیتم‌های تحلیلی ما توسط تحلیلگران مطرح ایران انجام می‌شود و متن آن را نویسندگان ما می‌نویسند.»

متن کامل گفت‌وگوی محمدحسین سلطانی، خبرنگار با پویا خسروی و حافظ کاظم‌زاده را در روزنامه فرهیختگان بخوانید.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰