فرهیختگان آنلاین:هفته گذشته در اقدامی کاملا غیرانسانی و بر خلاف قوانین بین المللی، پارلمان رژیم صهیونیستی فعالیت آژانس امدادسانی و کاریابی برای آورگان فلسطینی (آنروا) را منع کرد.
آژانسی که از سال 1948 برای کمک رسانی به آورگان فلسطینی ایجاد شده بود،این مصوبهی صهیونیستها بلافاصله با محکومیت گسترده ای از جانب دولت های مختلف روبرو شد دراین باره آنتونیوگوترش گوشزد کرده بود که هیچ جایگزینی برای آنروا وجود ندارد واین عمل برای آوارگان فاجعه ایجاد میکند.
بازی آمریکا با نهادهای بینالمللی
نام کشور آمریکا در بین اسامی معترض به این مصوبه جالب توجه بود. آمریکاییها در پی این اقدام درحالی احساس نگرانی کردند که خود جزء اولین کشورهایی بودند که کمکهای مالی خود را به این نهاد بشردوستانه قطع کرده بودند که فشار سنگینی از جانب آنها به این نهاد تحمیل شد.
میتوان گفت همین اعمال دوگانه آمریکاییها چراغ سبزی بود به رژیم صهیونیستی که با بی اعتنایی تمام به جوامع بین المللی در اقدامی ضدبشردوستانه دفاتر این آژانس را در تاریخ 10 آبان 1403 تخریب کند.
رژیم صهیونیستی تمام قد علیه سازمان ملل
رژیم آپارتاید اسرائیل در بیش از یک سال گذشته با نسل کشی که در غزه و جنوب لبنان رقم زده است سازمان ملل را وادار کرده که علیه این رژیم واکنشهایی را داشته باشد.
اما سازمان ملل در این دوران هر بار با حمایت قاطعانه کشورهایی مثل آمریکا و آلمان و تعدادی از دولت های غربی از رژیم روبرو بوده است تا به موجب اینکه این کشورها تامین کنندهی اصلی بودجه ی این سازمان هستند در عمل کاری از دست اصلی ترین نهاد بین المللی ساخته بشر برنیاید و با بی اعتنایی ها و دهنکجیهای این رژیم مواجه شود.
یکی از عجیب ترین این رفتارها عنصر نامطلوب خواندن آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل توسط وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بود که بعد از آن امکان ورود دبیرکل به اراضی اشغالی سلب شد. آنطور که رسانهها اعلام کردند رژیم صهیونیستی این تصمیم را در پی واکنش دبیرکل به حملهی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی اتخاذ کرد که انگار به مزاج اشغالگران از این جهت که گوترش این حمله را آنطور که آنها میخواستند محکوم نکرده، خوش نیامده بود.
همچنین چندی پیش زمانی که مجمع عمومی در حال بررسی عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل بود نماینده این رژیم در پیش چشمان نمایندگان ملتهای مختلف و در حالی که میلیون نفر در سرتاسرجهان در حال مشاهده بودند منشور ملل متحد را با گستاخی تمام خرد کرد که این بار هم با سکوت دول غربی همراه بود.
این رژیم بارها در جنوب لبنان، یونیفل یا نیروهای حافظ صلح بین الملل که از نیروهای سازمان ملل در این منطقه هستند را مورد هدف قرار داده و آسیبهایی را به آنها وارد کردهاند و به آن ها هشدار داده اند که از این منطقه خارج شوند.
بیاعتنایی به دادگاه های بین المللی
یکی از قوانین بین المللی که مورد احترام تمام کشورها قرار می گیرد مصونیت سفارت خانه ها و کنسولگری ها می باشد که حتی در جنگ ۸ساله ای که عراق علیه ایران به راه انداخت این مراکز دیپلماتیک به کار خود ادامه میدادند اما رژیم صهیونیستی در یک اتفاقی نادر بدون اینکه یک طرف جنگ ایران باشد به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرد و تعدادی از مسئولین ایرانی را به شهادت رساند.
در ۲۴مه ۲۰۲۴دیوان بینالمللی دادگستری در لاهه رای داد که اسرائیل باید «فورا» حمله نظامی خود به رفح را متوقف کند. دقایقی پس از این حکم بود که یکی از اردوگاههای رفح هدف حملات اسرائیل قرار گرفت.
همچنین نتانیاهو در ۲۷سپتامبر (۶مهر) در سخنرانی در سازمان ملل با متهم کردن دادستان دیوان کیفری بینالمللی به "یهودیستیزی"، به انتقاد از سازمان ملل پرداخت و آن را "مرداب یهودیستیزی" توصیف کرد.
اجماع ملتها تنها سد محکم در مقابل ظلم
اینها تنها گوشهای از دهنکجیهای متعدد رژیم اشغالگر نسبت به سازمان ملل متحد بود.نکته قابل توجه از 7 اکتبر تاکنون این است که زنگ خطر ویژهای برای مردم جهان به صدا درآمده است. در پی بیاعتناییهای گسترده و زیرپاگذاشتن قوانین بینالملل توسط رژیم، اکنون برای بسیاری از تمامی ملتها مسجل شده که شاید آنچنان که تصور میشد نمیتوانند بر روی کارایی سازمان ملل حساب باز کنند. حتی اگر در گذشته نیز عدهای به این کارایی شک داشتند، اکنون درجه اعتماد از گذشته نیز کمتر شده است.