عملیات ضدایرانی آلمان با محکوم‌کردن اعدام تروریست پرسابقه
در پی اجرای حکم اعدام حکم شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر در صبح دوشنبه، این اقدام ایران به مذاق هدایتگران غربی گروهک‌های تروریستی منطقه خوش نیامد.
  • ۱۴۰۳-۰۸-۰۹ - ۱۰:۲۵
  • 10
عملیات ضدایرانی آلمان با محکوم‌کردن اعدام تروریست پرسابقه
مثلث هیتلر، نتانیاهو و شارمهد تکمیل شد
مثلث هیتلر، نتانیاهو و شارمهد تکمیل شد

جمشید شارمهد آنقدر به پوشش امنیتی خود در آمریکا مطمئن بود که می‌گفت جای من در طبقه ششم FBI آمریکاست و هرگز کسی نمی‌تواند به او نزدیک شود. این توهم خیلی زود از بین رفت. مرداد ماه سال 99 بود که جمشید شارمهد درمقابل دیدگان حیرت‌زده سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شد. اسفندماه سال 1401 قوه قضائیه اعلام کرد دادگاه حکم بدوی خود در پرونده جمشید شارمهد را صادر کرده و براساس آن، سرکرده گروهک تروریستی «تندر» به اعدام محکوم شده است. نهایتا نیز روز دوشنبه 7 آبان ماه سال 1403 مرکز رسانه قوه قضائیه در خبری اعلام کرد پس از طی روال قانونی و تأیید نهایی رای دادگاه در دیوان عالی کشور، حکم جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر صبح دوشنبه به اجرا درآمد.

این اقدام ایران به مذاق هدایتگران غربی گروهک‌های تروریستی منطقه خوش نیامد، به همین دلیل نیز بلافاصله وزارت خارجه آلمان اعلام کرد در اعتراض به اعدام جمشید شارمهد، زندانی ایرانی آلمانی، سفیر خود را به برلین فرا خوانده است. وزارت خارجه آلمان همچنین در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که در اعتراض به این اقدام، آلمان کاردار جمهوری اسلامی ایران را احضار کرده است. این اقدام سفارت آلمان را می‌توان در چهارچوب رویکرد تقابلی با ایران تقسیم‌بندی کرد. رویکردی که به‌ویژه در یک سال گذشته همراستا با اقدامات وحشیانه رژیم‌صهیونیستی علیه مردم منطقه تشدید شده است. در ادامه ضمن مرور برخی از اقدامات خصمانه و ضدایرانی آلمان در یک سال اخیر که پرده از همدستی این کشور با رژیم‌صهیونیستی علیه ایران برمی‌دارد، اقدامات گروهک تروریستی تحت امر شارمهد نیز بررسی شده تا شدت تقابل دولت آلمان با مردم ایران بهتر درک شود. 

جمشید شارمهد، زاده‌ ۱۳۳۴ در ایران و دارای تابعیت آلمان و اقامت در ایالات متحده، از اعضای اصلی انجمن پادشاهی و رهبر گروه تروریستی «تندر» بود که از خاک آمریکا عملیات خرابکارانه و مسلحانه متعددی را در ایران سازمان‌دهی می‌کرد. این گروه به‌واسطه هدایت‌های او به اقدامات خشونت‌باری دست زد که درنتیجه آن‌ها آسیب‌های جدی به مردم و اماکن عمومی وارد شد. از شاخص‌ترین اقدامات تروریستی تحت هدایت شارمهد، می‌توان به انفجار سال ۱۳۸۷ در حسینیه سیدالشهدای(ع) شیراز اشاره کرد که در این حادثه ۱۴ نفر جان باختند و بیش از ۳۰۰ نفر دیگر دچار جراحت شدند. اما این تنها آغاز فعالیت‌های گروه تندر بود. طبق مدارک موجود، پس از این حادثه، این گروه به فرمان شارمهد به طراحی و اجرای جنایات دیگری نیز پرداخت که به دلایلی یا ناکام ماند یا به‌طور کامل اجرا نشد و به اهداف تروریستی خود دست نیافت.

در دادگاه وی، فهرست کاملی از اتهامات و فعالیت‌های تروریستی به او نسبت داده شد. ازجمله اتهامات اصلی «افساد فی‌الارض از طریق هدایت و رهبری گروه تروریستی تندر» بود که نشان‌دهنده نقش فعال او در طراحی و رهبری حملات تروریستی مختلف است. از دیگر اقدامات او می‌توان به بمب‌گذاری در حسینیه شیراز در ۲۴ فروردین ۱۳۸۷، تلاش برای انفجار در دهانه تونل سد سیوند شیراز و همچنین برنامه‌ریزی برای ترور مقامات دولتی اشاره کرد. برخی دیگر از اتهامات وی شامل طراحی و ساخت بمب‌هایی برای حمله به حوزه علمیه آیت‌الله گلپایگانی در قم، ایجاد آتش‌سوزی در هتل جهان تهران و بمب‌گذاری در کفشداری حرم امام‌خمینی(ره) است. اقدامات تخریبی دیگری نیز توسط وی هدایت شده بود، ازجمله انفجار دکل صداوسیمای شیراز، بمب صوتی در پالایشگاه آبدانان ایلام و آتش‌سوزی در پالایشگاه شاهرود.

اتهامات او شامل همکاری و ارتباط با افسران اطلاعاتی کشورهای متخاصم مانند آمریکا و رژیم‌صهیونیستی بود که به‌واسطه آن، اطلاعات طبقه‌بندی‌شده‌ای در زمینه موشکی سپاه پاسداران را افشا کرده و برای تأمین مالی این اقدامات، بیش از ۳۰ هزار دلار دریافت کرده بود. شارمهد همچنین به طراحی و برنامه‌ریزی به‌قصد ترور یکی از مقامات محلی شهرستان مریوان، برنامه‌ریزی انفجار در مکان‌های متعددی ازجمله لوله‌های نفت بندر گناوه، سرکنسولگری روسیه در رشت، مصلی رشت در زمان برگزاری نمازجمعه و حتی حوزه علمیه و اماکن مذهبی دیگری مانند حرم حضرت معصومه(س) و حرم عبدالعظیم حسنی در شهرری متهم شده است.

اتهامات علیه او برنامه‌ریزی برای اقدامات تخریبی در دانشگاه‌ها، سرویس‌های حمل‌ونقل نیروهای سپاه و بسیج و حتی طرح ترور برخی از مسئولان محلی را نیز شامل می‌شود. درمجموع، اتهامات گسترده‌ وی شامل طراحی و اجرای بیش از ۳۰ اقدام تروریستی و خرابکارانه در نقاط مختلف کشور بوده است. 

متن کامل این گزارش را در روزنامه فرهیختگان بخوانید.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰