فرهیختگان آنلاین: دکتر حبیباله گلمحمدی، رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی در گفتوگو با «فرهیختگان» درباره فعالیتهای این مرکز اظهار داشت: «مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی برای دانشافزایی اساتید درس اندیشههای امامین انقلاب و وصایای امام راحل سالانه کارگاههای آموزشی را پیشبینی کرده است.»
وی افزود: «برای مرداد و شهریورماه ۱۴۰۳ نیز کارگاهها در قالب هفتگروه برای اساتید این درس پیشبینی شده که اخیراً دوره آموزشی سومین گروه نیز با برنامههای کارگاهی متنوع و نوآورانه برگزار شد و در ایندوره، مباحثی چون مهارتهای آموزشی و هوشمصنوعی برای اساتید مطرح شد.»
گلمحمدی خاطر نشان کرد: «اهمیت این دورهها از این این جهت حائز اهمیت است که اساتید درس اندیشه های امامین انقلاب اسلامی و وصایای حضرت امام خمینی بتواند گفتمان فکری و علمی بنیادین را در بستر دانشگاه نهادینه سازند. چرا که ریاست محترم دانشگاه، استاد فرزانه و دانشمند دکترمحمدمهدی طهرانچی، نگاه ویژه به این درس دارند و تاکید بر جذب اساتیدی دارند که عالم ربانی باشند که ربانیین هستند که تاثیر گذار بر نگرش ها در تقویت قوه فکری و اندیشه ای در دانشگاه برای دانشجویان هستند. و همچنین معاون محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر جهانبین نیز راهبرد فرهنگ آموزشی و آموزش فرهنگی را در عملگرایی در بستر دانشگاه بنا نهاده اند که نشان از دغدغه ها و راهبردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در منظومه فکری مقام معظم رهبری، برای نسل های آینده می باشد.»
رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی افزود: «این نگاه برای تاثیر عمیق در جامعه ایرانی-اسلامی و حل چالشهای متعدد موجود در فرهنگ و ناهنجاریهای آن است. همچنین تشکیل حلقههای فکری در دانشگاه یکی دیگر از این اهداف مهم است که بهدنبال دستیابی به آنها هستیم.»
گلمحمدی تصریح کرد: «پس از برگزاری این کارگاهها ارزیابیهای دقیقی انجام میشود و این درس بهعنوان یکی از دروس تاثیرگذار دانشگاهی معرفی خواهد شد. چرا که با فراهمسازی بستری علمی به شبهات تاریخ پاسخ میدهد و این در عصر امروز بسیار حائز اهمیت است.»
وی در ادامه اظهار کرد: «جهانی که با آن روبهرو هستیم، چالشبرانگیز و مخاطرهآمیز است. اینها باید در دانشگاهها پاسخ داده شود. اساتید ما باید برای این اقدام در آگاهی از دانشهای روز متبحر باشند تا پاسخهای درستی برابر این پدیدهها داشته باشند. به همین جهت مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی رویکرد تحولی را اتخاذ کرده و با برگزاری این کارگاهها هستههای فکری جریانساز انقلاب را شناسایی میکند.»
گلمحمدی افزود: «پس از شکلگیری این جریان فکری با عمیق شدن در موضوعات مختلف برای حل چالشهای موجود در حوزه اندیشه و تفکر به برنامههایی راهبردی میرسیم و آن را در سطح جامعه گسترش خواهیم داد. نقش آن هم در مدیریت و هدایت افکار عمومی است که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.»
وی ادامه داد: «در ادامه برگزاری کارگاههای دانشافزایی، از ششم تا بیستششم شهریورماه در چهار گروه دیگر مباحث متنوع دیگری را ارائه خواهیم داد تا با کمک اساتید بتوانیم مروج گفتمان انقلاب اسلامی باشیم که در حاکمیت نظام جمهوری اسلامی هم بر آن تاکید شده است.»